תגידו ראיתן את התמונות האלה? כי אני לא..יכול להיות שראיתי ושכחתי אבל אני כמעט בטוחה שלא.
ר ר ו ח ל י New member 4/10/09 #159 תגידו ראיתן את התמונות האלה? כי אני לא..יכול להיות שראיתי ושכחתי אבל אני כמעט בטוחה שלא.
N nini18 New member 4/10/09 #167 אל תמותי חח זה לא אדם. את זאת ראיתי ויש תמונה אחרת שרואים את הבחור והוא לא אדם.
ר ר ו ח ל י New member 4/10/09 #173 אבל.. אבל.. זה אותו אחד מהתמונה הזו - - - - - > ומי שמתנשק איתו נראה ממש כמו אדם. הידיים, הנמשים, השיער, הפרופיל... יש לך את התמונה הנוספת?
אבל.. אבל.. זה אותו אחד מהתמונה הזו - - - - - > ומי שמתנשק איתו נראה ממש כמו אדם. הידיים, הנמשים, השיער, הפרופיל... יש לך את התמונה הנוספת?
N nini18 New member 4/10/09 #175 לאדם יש נמשים יותר בהירים. לאדם אין שני חורים באוזן אחת. וזה לא אדם כי ראיתי תמונה שלו חחח הדראג הוא כן אותו דראג חח
לאדם יש נמשים יותר בהירים. לאדם אין שני חורים באוזן אחת. וזה לא אדם כי ראיתי תמונה שלו חחח הדראג הוא כן אותו דראג חח
ר ר ו ח ל י New member 4/10/09 #187 אוקיי שכנעתם אותי בהתחלה זה כן נראה אדם אבל שהיה ממש צעיר. בכל אופן בטח שיש לאדם שני חורים באוזן! זו אפילו אותה אוזן של הבחור שמתחרמן עם הדראג.
אוקיי שכנעתם אותי בהתחלה זה כן נראה אדם אבל שהיה ממש צעיר. בכל אופן בטח שיש לאדם שני חורים באוזן! זו אפילו אותה אוזן של הבחור שמתחרמן עם הדראג.
N nini18 New member 4/10/09 #188 אוי מעולם לא שמתי לב חחח הבחור מעריץ חחח מתחפש לאדם ... אני לא מוצאת את התמונה, הייתי מראה לך שזה לא אדם.
אוי מעולם לא שמתי לב חחח הבחור מעריץ חחח מתחפש לאדם ... אני לא מוצאת את התמונה, הייתי מראה לך שזה לא אדם.
M mokasosex New member 4/10/09 #198 הדראג זה ג'פרי סטאר, והוא סוג של זמר שמוכר מלא דרך האינרטנט ודווקא נחשב די מצליח .. ועוד נקודה כדי להרגע ולנשום עמוק, כשאדם היה צעיר היה לו שיער חום[=
הדראג זה ג'פרי סטאר, והוא סוג של זמר שמוכר מלא דרך האינרטנט ודווקא נחשב די מצליח .. ועוד נקודה כדי להרגע ולנשום עמוק, כשאדם היה צעיר היה לו שיער חום[=
T t r e c o o l New member 4/10/09 #168 אההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההה זה הוא בכלל??
אההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההה זה הוא בכלל??
T t r e c o o l New member 4/10/09 #203 |רק לגבי אדם..דריק (שאני מאוד אוהבת..) יכול להשאר עם הגופיות הענקיות(שהוא כ"כ אוהב.)
I InbarKiii New member 4/10/09 #225 שיספקו לי את מה שאני רוצה חחחח אני צריכה מנת אדםםםם אתמול כבר התחרפנתי שהוא שלח את הטויטטט חשבתי שאולי תהיה תמונה שלו משם..משהו.. כלוםםםם אני רוצהלראות תקליפ!!$!%
שיספקו לי את מה שאני רוצה חחחח אני צריכה מנת אדםםםם אתמול כבר התחרפנתי שהוא שלח את הטויטטט חשבתי שאולי תהיה תמונה שלו משם..משהו.. כלוםםםם אני רוצהלראות תקליפ!!$!%