OMGOMGOMGOMG ציוץ מאדם!!

mokasosex

New member
תבקשי מקריס שילמד את אדם איך לעשות טוויטים

נורמלים עם תמונות ומותר גם באבלטוויט מדי פעם.. לך קריס יקשיב, ואדם יקשיב לקריס ..

InbarKiii

New member
בטח שקריס יקשיב לי..

תמיד הוא מקשיב לי חחחחח [הוא פאקינג נמצא עכשיו בלונדון והתמונה שהוא העלה אתמול הייתה 2 דקות מהמלון שאני הייתי בו
] כמה שבא לי שאדם יטוס להפתיע אותו שםםםם :(

mokasosex

New member
נו רואה, לא יכול בלעדייך..

הריח שלך נשאר במלון ורק בגלל זה הוא היה באזור שם. בדוק! תנצלי את הכח שלך למטרות טובות..

InbarKiii

New member
חחחח בטווווח ../images/Emo23.gif

רוצה להיות קרוב אליי :p חח שיבוא לפהה ואני חושבת שהוא כן משפיע על אדם עם הטויטים..כל פעם הם כותבים באותה שעה D:

InbarKiii

New member
אבל לפחות הוא גורם לו לכתוב :(

ואם כבר מדברים על טויטים וקראדם אז חברים של קריס גם אוהבים את קראדם! חבר שלו כתב לו שאדם היה צריך לבוא איתו ללונדון חחחח כבר אמרתי שאני אוהבת את חברים שלו?

mokasosex

New member
מי יכול לא לאהוב את קראדם,

אני בטוחה שאפילו בראד ודרייק חולמים על זה

mayarel

New member
אותי הרס ג'ים מMTV עם KRIM חחחחחחחחחחח

כולם רוצים את קריס

InbarKiii

New member
חחחחחח אוי ג'ים הזה..

הציוץ שהוא היה עם אשתו במיטה [ג'ים..אישה? מה שתגיד מאמי.] והיא ראתה תKRIM גדול חחחחחחחחח הוא הגדיר את ההדלקות שלו על קריס כ-MAN CRUSH אז אני מניחה שההגדרה של מן קראש היא התאהבות מטורפת בבן אדם ורצון להשכיב איתו?
מממממ..מי עוד אמר שיש לו מן קראש על מישהו...

t r e c o o l

New member
מירב, איך את אומרת את זה../images/Emo2.gif

זה נכון, אבל לא אומרים את זה בקול וגרוע מיזה כותבים את זה על גבי הפורום! מה גם שזה בגלל שהוא מנסה להתרחק כמה שיותר ולא להיות חשוף..ניני הסבירה פעם למה..

mokasosex

New member
להתכונן למתקפת על?

חחח סליחה, אבל זה נורא. אני מתגעגת לחוש ההומור שלו, סליחה באמת ... חח לחשוף או לא, שיקולים או לא. אני זקוקה למנת אדם יומית ולא רואה בעיניים .

InbarKiii

New member
בידיוק,בידיוק

צריך לכתוב לו שממש משעמם ככה כדי שהוא יכתוב יותר!

mokasosex

New member
את כבר יודעת מה התפקיד שלך ..

*למסור לקריס ללמד את אדם* -> זה במידה ושכחת..XD

t r e c o o l

New member
עם כל הכבוד, כריס לא צריך ללמד את אדם כלום..

+
הוא פשוט לא רוצה..את לא זוכרת את הציוצים של בוסטונה, ההסבר על ההבדל הדק בין טווט לטוויט, הציוצים לדרייק, כל מסיבות הטוויטר שהיו..

InbarKiii

New member
כן, דיי ברור שהוא לא רוצה

גם זה שהוא לקח תזמן להחזיר את הטויטר שלו חח אבל אדםםםם אני צריכה לשמוע ממך, לא אכפת לי שאתה לא אוהב את זה

mokasosex

New member
זוכרת ואף נוצרת עימי לעולמי עד

אבל נדמה לי שמישהו צריך להזכיר לו שהמעריצים שלו חיים עליו.. אני מתגעגעת להומור שלו ואני אמשיך לומר את זה, עד שתצא ממנו איזשהו הברקה. תקלטו, שבלי להתאמץ הטוויט שלו על קנייה צוטט בכל מקום, כלכך קשה לעשות עוד אחד, שלא מדבר על דברים שעוד יותר מדכאים אותי ?

mokasosex

New member
ישלי תחושה שלא ממש תוכלי לדבר

אלא זה ישמע ככה אהה ממה זהה והוא כולו יהיה hahah what, i didn't undestand u ואת כולך ahhhhhhhh sorry התעלפות . אז אני מקווה שתסתפקי בטוויטר לזמן הקרוב
אני לא רוצה שתתעלפי .

InbarKiii

New member
חחחחח גם לי יש תחושה כזאת

וAWWWW דואגת שאני לא אתעלף
חחחחחח כן..עדיף שנדבר בטויטר חחחח

למעלה