בהחלט אחרת מי עוד תחשוב את מחשבותי?
M MIDNIGHT SKY New member 4/10/09 #181 חח זה לא אדם ../images/Emo13.gif הוא מזכיר לי את פרנק איירו מ-MCR
M mayarel New member 4/10/09 #226 חחחחחחחחח אני צוחקת.. אני מתה על קריס אבל תודי שזה דרש.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 4/10/09 #234 חחחחחחח כן ואם כבר מדברים עליו [וWTF שכתבתי אם זה כתב לי אדם לבד..........או שאני רגילה כבר חחח] תראי אותו כאן-> אם הייתי אדם הייתי קופצת עליו באותו רגע...
חחחחחחח כן ואם כבר מדברים עליו [וWTF שכתבתי אם זה כתב לי אדם לבד..........או שאני רגילה כבר חחח] תראי אותו כאן-> אם הייתי אדם הייתי קופצת עליו באותו רגע...
I InbarKiii New member 4/10/09 #242 כי הוא מהמם ככה? ../images/Emo13.gif אל תשאלי אותי למההה הוא לגמרי הטייפ שלו ואת יודעת את זה [ובתוספת גליטר בכלל ]
כי הוא מהמם ככה? ../images/Emo13.gif אל תשאלי אותי למההה הוא לגמרי הטייפ שלו ואת יודעת את זה [ובתוספת גליטר בכלל ]
M mayarel New member 4/10/09 #245 לא מתאים לקריס ../images/Emo6.gif והוא בונבון כמו שהוא. עם אותה חולצת משבצות שבא לי לשרוף.
I InbarKiii New member 4/10/09 #258 חחח אוקיי יכול להיות שהמראה הטבעי יותר יפה אבל מידי פעם כדי לגרום לאדם להנות הוא יכול להתאפר ככה
M mayarel New member 4/10/09 #268 מידי פעם לגרום לאדם להנות הוא יכול לעשות כמה דברים שעולים לי לראש עכשיו. מודה שאיפור זה לא אחד מהם
T t r e c o o l New member 4/10/09 #247 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני סתם ממורמרת.. אבל לפי דעתי (הלא כ"כ אובייקטיבית יש לציין..) יש לכריס בטוח תמונות יותר טובות מיזה..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני סתם ממורמרת.. אבל לפי דעתי (הלא כ"כ אובייקטיבית יש לציין..) יש לכריס בטוח תמונות יותר טובות מיזה..
M magenta73 New member 5/10/09 #339 זה לא אדם. יש לי פטיש לכפות ידיים. באמת, סטייה חזקה. זה לא!!!!!!!! הכפות ידיים של אדם.
T t r e c o o l New member 4/10/09 #165 ראיתי אותה כבר באידול, הבחורה היא השתתפה/משתתפת בתכנית (ריאלטי עלק) בmtv..