ממש ריאליטי.. היא ממש מעצבנת ! ואדם סקסי
ר ר ו ח ל י New member 4/10/09 #179 זו זאתי מההוליווד הילס ../images/Emo5.gif אחת התכניות היותר מטומטמות שאפשר למצוא היום על המסך.
ר ר ו ח ל י New member 4/10/09 #182 ו... מה לגבי זו? יש מצב שכבר שמו אותה פה לא? בכל אופן תמונה מעולה. הייתי נותנת הכל כדי להיות במקומן.
N nini18 New member 4/10/09 #185 את זו ראיתי ממזמן חחח זו התמונה שהתפרסמה באיידול יחד עם התמונות שלו מתנשק עם בראד. ובגללה לא הבינו ישר שהוא הומו חח
את זו ראיתי ממזמן חחח זו התמונה שהתפרסמה באיידול יחד עם התמונות שלו מתנשק עם בראד. ובגללה לא הבינו ישר שהוא הומו חח
N nini18 New member 4/10/09 #186 איך הוא תופס אותן בראש ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif מקנאה
M mokasosex New member 4/10/09 #199 כן, לפני איזה חצי שנה .. ממש אחרי הגמר משהו, שהתחלתי להפיץ את האובססיה בעולם, חברה שלי מעריצה שרופה של הולוויד הילס שלחה את זה. היא אמרה שאודריאנה (זאת בתמונה) טוענת שהיא ואדם חברים ממש טובים והיא גאה בו ותומכת בו ובלהבלהבלה ... \: עוד אחת צומי.
כן, לפני איזה חצי שנה .. ממש אחרי הגמר משהו, שהתחלתי להפיץ את האובססיה בעולם, חברה שלי מעריצה שרופה של הולוויד הילס שלחה את זה. היא אמרה שאודריאנה (זאת בתמונה) טוענת שהיא ואדם חברים ממש טובים והיא גאה בו ותומכת בו ובלהבלהבלה ... \: עוד אחת צומי.
M mokasosex New member 4/10/09 #215 אני מזמן נגמלתי ממוצץ ! ../images/Emo3.gif סתם עושים ממני תינוקת פה, אני עוד 29 ימים בת 15
I InbarKiii New member 4/10/09 #224 אני חשבתי ששמת את זה כדי להסביר שהוא בן של אמא חח זה היה על תמונה של לילה ואדם..זה היה נראה לי מאוד הגיוני חחח
אני חשבתי ששמת את זה כדי להסביר שהוא בן של אמא חח זה היה על תמונה של לילה ואדם..זה היה נראה לי מאוד הגיוני חחח
M mokasosex New member 4/10/09 #229 האמת שגםלי, עד שהיא ולי התחילו לעשות לזה אינטרפטציות שונות לגמרי..
T t r e c o o l New member 4/10/09 #231 חחח בחיים לא השתמשתי באיקון הזה.. והחיבוק והנשיקה היואומנם מופנים לאדם ולמומברט אבל גם אלייך. זה היה ענק, כ"כ נבהלתי כשראיתי את זה חחח
חחח בחיים לא השתמשתי באיקון הזה.. והחיבוק והנשיקה היואומנם מופנים לאדם ולמומברט אבל גם אלייך. זה היה ענק, כ"כ נבהלתי כשראיתי את זה חחח
M mokasosex New member 4/10/09 #232 חחחחחחחח ../images/Emo24.gif טוב אז אני קטנה ותפוז רוצה להעיף אותי מהפורום הזה, נראלך שהוא יוכל ? מוחאחאחאחאחא . לא.
חחחחחחחח ../images/Emo24.gif טוב אז אני קטנה ותפוז רוצה להעיף אותי מהפורום הזה, נראלך שהוא יוכל ? מוחאחאחאחאחא . לא.
R Rider on a storm New member 4/10/09 #192 החיוכי המושלמי הזה שלו גורם לי להתמלא בכזה אושר אני מאוהבת בתמונה הזאת