עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

blur2

New member
מזכיר לי משום מה את מיכאל מושונוב.

אבל באמת שזה לא מעניין אותי. הבחורה מצטיירת בעיניי כחולת פרסום.

בהלםם

New member
הפייסבוק של אינה למעוניינים...../images/Emo13.gif

Inna- Gia Braverman יש שם 9 אלבומים ... אני חוזרת למעוניינים...

shy6

New member
היא חברה בקבוצה "לא מפרנסים ערבים"

ממש אדם נאור.

בהלםם

New member
הצצתי לה קצת באלבומים

והיא נראית בחורה שתדרוך על כולם בשביל להשיג תמליון או שתסתפק בפרס השני - פרסום..והיא תנצל אותו מצויין חח

eveligne406

New member
איך נכנסת לאלבומים?

לא צריך אישור שלה בשביל לראות את הפרופיל והתמונות וכל זה..?

jaycom

New member
נו באמת, זה מבויים...

רואים שזה עריכה ממישהו רציני שניסה לערוך את זה בצורה שלא ירגישו שזה מקצועי עם הרבה קאטים, ובנוסף יש מוזיקה מפחידה כזאת שאין מצב שהיאשה הזאת עשתה לעצמה.. חוץ מזה בכל הסרטונים שלה יש תגיות של האח הגדול, אז מה הקטע? אבל מה שכן נכון ואין ויכוח עליו, מדובר בבחורה יותר סתומה מהצנרת של של שפרה אחרי שבוע עם חמין.. סך הכל כל זה גורם לכך שהליהוק שלה מעולה! אני לא יכול לחכות לרגע שהיא תיכנס בין שפרה לצבר.. אני רק מדמיין את זה ומתפוצץ מצחוק.

shlomitgueta

New member
אין מצב שצבר ישים עין עליה לא מבחינת

אינטיליגנציה ולא מבחינת אופי ובכלל היא לא תעניין אותו אפילו תביא לו את הג'ננה לדעתי כמובן

חחחחח...הרסת אותי עם המשפט

יותר סתומה מהצנרת של של שפרה אחרי שבוע עם חמין..חחחחחחחחחחחח

וואנביז מזעזעת

חשבתי שההפקה תביא קונטרה לשפרה (קונטרה זו מילה חוקית?), מישהי אינטיליגנטית ויפה שתדע לערער אותה, כי מה לעשות, למרות סלידתי מהבחורה היא אכן יפה ואכן רחוקה מלהיות טיפשה. זו ההתנהגות האנושית שלה שמטרידה. ומה הביאו לנו במקומה? נערה שרוצה להיות דוגמנית בכל מחיר, מפרסמת וידאו בלוג עם חשיפת יתר, פאתט. אני מניחה ששפרה היתה קוראת לה פריחה, בלי שאף אחד ישמע. חבל, לא חסרות בחורות עם מעט שכל שלא מתפשטות לכל פלאש שמגיע.

jaycom

New member
אבל את צריכה להבין

שכמה שהבחורה לא מחוברת לעצמה, אהבלה וחולת פרסום שמוכנה למכור את הכל בשביל זה.. זה הכי הכי הכי ליהוק מצויין! כי בנינו, כמה כבר אפשר לשמוע אותם מדברים על כלום? אינה מעצבנת, אבל תכניס הרבה פלפל...

כן, כן, אבל

נורא רציתי מישהי סטייל שפרה. שכה יהיה לי טוב, במקום העבודה שלי יש הרבה מסוגה. זה היה מערער את הביטחון המופרז והיינו זוכים למאבק אמיתי, נטול יכולת התנשאות. בחורות כמו אינה יעשו רעש בתכנית אבל - צבר לא יסתכל לכיוון שלה וחבורת השרל"צ תמשיך לחשוב שהיא מעל כולם.

למעלה