עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

אין על וונסה

גם אמיתית גם לא מפחדת מאף אחד. כולל יוסי שהיא אמרה לו שהבת שלו מפונקת בגללו שהוא אחראי לזה. רבה עם כולם וחברה של כולם. ע נ ק י ת. לא דואגת רק לעצמה ורחומה וטובת לב עד מאוד.

blur2

New member
למרות שבתכל'ס היא הייתה צריכה להיות האדם

האחרון שמרצה ליוסי על קללות LOL

היא רק הסבירה לו שזה לא מתקבל טוב

ושלא מתאים לו וירגע והיא צודקת. היא באה ממקום טוב היא בעד זה שהיא מדברת איתו. לקח לי זמן בהתחלה חשבתי שהיא לגמרי פסיכית אבל לאט לאט מתגלה משהו טוב ומקסים שיוצא ממנה. איך אמר יוסי גם אישה שאתה הכי אוהב אתה רב איתה. וונסה היא בדיוק כזאת. רבה אבל גם לא שומרת טינה. וגורמת לכולם לסלוח לה שניה אחרי. כי היא בעצמה סלחנית כזאת. עינב אגב היא גם מקסימה מאוד אהבתי שהיא לא נותנת לאף אחד להשתיק אותה. אבל היא קצת מעצבנת בקטע הזה שלא פייר כול היום. ותתחשבו בנו ואבא שלי מבוגר. כל היום מגוננת עליו ועל עצמה. ובתכלס לא מוכנה להתחשב באף אחד. אז הגברת הראשונה של הבית היא ונסה ואחריה עינב.

blur2

New member
אני לא טוען לרגע שמה שהיא אמרה לא נכון

אבל אותי זה קצת הצחיק.

MineraL

New member
יוסי בובליל חזררר

"אל תדאג לפעמים אתה מתחת למים אבל תמיד תבוא יונה תביא לך מהשמיים"

MineraL

New member
אני ממתנגדי יוסי ועינב כקבוצה

יוסי מצחיק כשהוא לבד

עינת י

New member
ועוד אחד

"למה אנחנו צריכים להתרחץ כל יום מה אנחנו בחורה שיש לה זבל כימי?"

lizush

New member
איזה קטע גדול../images/Emo6.gif

לינה אומרת לחגית: "את מכירה את עידן קפון, זה שכותב על המתמודדים באח הגדול בקשת? אז הוא ידיד מהלימודים שלי, אז אני שואלת אותו במסנג'ר: תגיד, אתה יודע מי הם המתמודדים החדשים שנכנסים לבית? אז הוא עונה לי: ברור, ואני מבקשת ממנו: תגיד לי, תגיד לי, אז הוא אומר: תסתכלי בטלויזיה כמו כולם ותגלי"....
איזה קורע...

קרמפה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עידן קפון

הוא פשוט בדיחה גרועה הבן אדם הזה.

למעלה