עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

jaycom

New member
זה לא היה מערער שום דבר

גם אם היו מכניסים את אלברט איינשטיין וסטיבן הוקינג, החבורה הזאת הייתה חושבת שהם מעל לכל.. כשמכניסים מישהי כמו אינה זה במטרה לעצבן ולחרפן אותם. תהרגי אותי, אבל אני לא אתפלא אם היא תבוא לצבר באמצע הלילה ותעשה ממנו לונה פארק.. תתחיל לקפוץ עליו ולחרפן אותו... ואחר כך תתלונן לאחד הגדול על ניסיון תקיפה מצד צבר.. המטרה של ההפקה בהכנסת אינה זה לגרום לשרל"צ לצאת מהכלים ולחצות גבולות בהתנהגות המאופקת עד עכשיו.. אני לא חושב שמישהי אינטלגנטית הייתה מערערת את הביטחון של שפרה... היא פשוט הייתה מצטרפת לארגון בשיחות על מהות החיים ומהות הפצפוצי שוקולד בתאי גמבה.

../images/Emo13.gif)

טוב, נאלץ להמתין. יש משהו במה שאתה אומר. היא פשוט מרתיחה אותי עם ההתנשאות הזאת של - אני דיילת אוויר, משכילה ויפה, כל השאר למטה ממני. נדמה לי שגם צבר קלט אותה, רק שאין לו ברירה אחרת.

juspan

New member
את צודקת

זה בדיוק מה שאני רציתי, עוד פקאצה סטייל שפרה, מאגניבה בעיני עצמה, מיוחדג'ת, לא עוד סתם פרחולה סתומה שלא תאיים עליה בכלום, הרי על אינה ממילא כולנו נצחק ונתעליין, אז מה הרבותא?
היו צריכים להביא מתנשאת פלצנית מסוגה, איזו אמנית רב תחומית והוגת דעות
אבל שווה כזו, שבאמת תוכל להלהיב בפוטנציה בחורים כמו צבר. ממתי בחורים כמוהו מעיפים מבט בכלל על מישהי כמו האינה הזו? בחייאת (ניחא והיתה באמת כוסית אמיתית).

פרסום הקלטת הוא מעשה פלילי עם עונש מאסר

למי שלא יודע. קשת לא בדקה ? זה תקף לא רק על גברים שמפיצים קלטות של נשים, אלה גם הפוך.

זה חלק מפרוייקט דרום אמריקה

היא הרי לא נסעה לשם באמת. ויש גם איזה שיר שקשור לזה. זה מבויים לגמרי.

Bexz

New member
תגידו מי שצופה באתר גם אתם שומעים רק בצד אחד?

אני רואה דרך האתר ואני שומע באוזניות רק בצד אחד וזה יענו רק מתי שאני צופה האח הגדול אם אני רוצה לשמוע דברים אחרים אני שומע רגיל..

shy6

New member
ממש אתר רציני

אפילו את היום שבו קרה המקרה הוא לא יודע(שבת?!). שי היה הולך בכל מקרה.הוא היה המשתתף הכי שנוא בחוץ. יכול מאוד להיות שקשת שחררו אותו כי ראו שהפער בינו לבין שיפרה ויוסי כל כך גדול, שאין לו סיכוי לשרוד.

MnM Girl

New member
חחחחחחחחחח יוסי הורג אותי..

יצא מהבאסה של הסגריות, ומתחיל להצחיק!

u r a n i a

New member
כמה מים אינה מבזבזת../images/Emo4.gif

כמה זמן כבר צריך לקחת לשטוף פנים? שעה היא עומדת שם ומתעכבת על כל גבה

MnM Girl

New member
נכון, וכנל גם לרנין

היא עומדת באמבטיה , מצחצת שיניים, ולא סוגרת את המים בזמן שהיא לא משתמשת במים, זה כבר מרגיז.. הם יודעים שאין לנו כמעט מים במדינה

3pac היחיד

New member
רנין מלכלכת על עינב עם ליאון היא אמרה עליה

שהיא מתנהגת בברבריות וליכלכה עליה

למעלה