עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

SmeLLy Cat 1

New member
אינה צבעה אותו כל הבוקר

וכמו מפגרת צחקקה והמשיכה.. כאילו היא בטיול צופים.

beep beep

New member
"החברים שלך דואגים לצרכים שלך"

ליאון מנסה להסתיר את המשימה ומספר לשפרה שהוא ועינב חזרו לוילה בשעה חמש כי עינב רצתה לעשן. שפרה מנסה לשכנע אותו שהוא היה צריך להשאר לבד בסויטה, הוא לא עושה משה עניין ומנסה להחליק את השיחה ואז שפרה, ה"מחנכת" המוסרנית שאינה מסוגלת להפסיק להטיף לאחרים כיצד לנהל את חייהם אומרת: "היא היתה צריכה לבקש ממך להשאר". "למה?", שואל ליאון. "החברים שלך דואגים לצרכים שלך" מזכירה לו השפרה מי "החברים" האמיתיים שלו... ואלה בדיוק ההערות הקטנות והארסיות שגורמות לה להראות רע כל כך מבעד למסך.

תכלס היא צודקת

אם הסיפור היה אמין הוא היה מספר שעינב אמרה לו "לא, זה בסדר. אתה יכול להשאר פה" אבל הוא סירב במציאות אנשים תמיד יגידו דברים כאלה, גם אם זה בטון של "או ואבוי לך אם תגיד טוב אז אני נשאר"

והנה פירוט הריב ../images/Emo26.gif

הרקע: שפרה באה עם קפה וישבה בבאר בחוץ יוסי שישב בשמש רמז שהיא לא רצתה לשבת לידו שיפ: אולי תשנה משהו בצורה שאתה מדבר יוס: אני לא משנה את צריכה להבין אותי שיפ: גם אתה צריך להבין אותי יוס: אני לא משנה את ההתנהגות שלי ואת לא את שלך שיפ: זה ההבדל אני משנה את ההתנהגות שלי. יוס: את רוצה שאני אתאים את עצמי אלייך, אני מתכוון בטוב ואת חושבת שאני מתכוון ברע שיפ: זה כלכך לא מנומס מה שעשית ישבתי עם כוס קפה עם ליאון ואתה הפכת את זה שלא רצית לשבת ולדבר איתך, אני עכשיו מסיימת את השיחת טלפון הזאת אם אתה רוצה תתקשר אלי חחח

jaycom

New member
על הבוקר שפרה מתחילה לעצבן

"אם היית מבקש ממני לבוא לשבת לידך, אומר לי בוקר טוב, אולי תבואי לשבת לידי? אז אולי הייתי באה.." חח היא חיה בסרט.. למה לעזאזל היא חושבת שזה כזה תענוג לשבת לדבר איתה? עוד מעט תתחיל לבקש כסף..

חחחחחח קורע!!"אני עכשיו מנתקת את השיחה,אתה

מוזמן לצלצל אליי כשתתפנה" יוסי מיסטלבת עלייה!!!!קורעע!מישהו שמע??

כן, זה היה מצחיק! ../images/Emo6.gif

שפרה: "נדבר אח"כ תתקשר" יוסי: "טוב תחזרי אלי, טוב?" שפרה: "אני אחזור טוב, ביי" גדול!

יאללה שתחזור לאסלה במקום לבלב את המוח!

החיים שלה מתחילים ונגמרים באסלה. חצופה כזאת! מי את בכלל שיוסי ישתנה בשבילך?? מה עשית שאת חושבת מגיע לך?? את בסה"כ דתיה לשעבר שגילתה את העולם והתחילה להשתרלל זה הכל.

eveligne406

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

"החיים שלה מתחילים ונגמרים באסלה" חחחחחח

יו, השפרה הזאת מעצבנת!

יוסי מזמין אותה לשבת לידו והיא נובחת שהוא עקום ולא מדבר יפה. מנסה לחנך אותו. ממשיכה להתנשא ולהגיד לו לא. כמה פלצנות והתנשאות יש באדם אחד?

לא יודעת מה איתך אבל גם אני לא הייתי רוצה

לשבת ליד מישהו שכינה אותי "שרמוטה", ועוד ניסה להתחמק בכל דרך אפשרית מלהתנצל בפניי על כך...

shlomitgueta

New member
נו תגידו עכשיו ששפרה לא טיפוס מעצבן?

לכל מי שצפה הרגע בשיחה בין יוסי לשפרה יוסי מנסה לקרוא לשיפרה לשבת איתו והיא מתחילה לתקוף...

beep beep

New member
מה ההבדל בין "שמוק" ל"שרמוטה"?

שפרע, שפרע, כינתה הרגע את יוסי "שמוק" באזני ליאון. ממשיכה להשמיץ את עינב "אם היא היתה חברה היתה אומרת לך להשאר בג'קוזי" - מתעלמת מהעובדה שליאון הוא בן אדם עם יכולת בחירה והחלטה עצמית. היא דמות שתלטנית, מוסרנית, מעצבנת מאד מאד

beep beep

New member
שההפקה יראו את שפרה מכנה את יוסי "שמוק"!!!

בתכנית של יום שלישי

למעלה