עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

3pac היחיד

New member
נראה לי שעינב לא אוהבת את שחר בכללל האם זו תח

תחילתה של ידידות מופלאה???????????

נועה21

New member
אני דווקא רוצה שש"צ יאשימו את עינב

נראה את ה"עדינות" וה"אצילות" שלהם אז. אני רוצה לראות את הפרצוף שלהם כשיודיעו להם שזו היתה משימה

עידכון מהסוויטה

יוני שאל את האח הגדול אם הוא יכול לצאת לחצר לעשן למרות שהדיירים הותיקים שם, נו, מה חשבת שהוא יענה לך? אמר לו "אתה יודע את החוקים, אין מצב". מעניין אם האח הגדול מדבר איתם בטלפון רגיל, או שהוא מדבר כמו בחדר האח הגדול, ברישמיות. אז או שזה ככה: "שלום, כאן האח הגדול... אנא שימו את מכשיר המיקרופון עליכם" או.. "שומע אחי?, שימו כולכם את מכשיר המיקרופון יא מנייאקים" חח

JasPoint

New member
עינב: קרן פי מיליון יותר כוסית מאינה

איך היא ירדה על הגוף של אינה... רבאק תסתכלי על עצמך קודם. הדיירים בסוויטה יכולים לשמוע מה קורה בתוך הוילה נכון? אתמול בתוכנית הראו שיש להם שמה אוזניות שהם יכולים לשמוע מה קורה. אם אינה שמעה את זה הלך על עינב

יאללה יאללה כאילו כאן בפורום אין בנות דאבות

שמעיזות לרדת על הגוף של עינב או של שיפרה... שכל אחת שיורדת עליהן כאן, תשים תמונה של עצמה ותתן לנו לשפוט! חאלס לחפש את עיני!

עדידי15

New member
לא היא בינתיים כל הזמן על ההליכון

בטח כשהיא תרד ממהליכון היא תחשוב שהיא הורידה איזה 5 קילו ותחסל את כל המקרר. תכלס אתמול כששחר הבאדי בילדר תאר מה הוא אוכל ביום אחד אמרתי לעצמי שזה בדיוק מה ששפרה אוכלת לארוחת בוקר.

eli7r

New member
כולם ערים?

פעם אחרונה שראיתי (לפני שעה וחצי) הם רק התחילו לקום.

a10a

New member
ליאון ממשיך להגעיל...אומר לצבר: אוף חבל שלא..

הלכתי עם שפרה לסוויטה, רציתי לישון שם ועינב רצתה לעשן, ממש מעצנבת" ואז צבר אומר לו נהנתי? וליאון אומר "ככה ככה" פשוט בן אדם מגעיל שמנסה לחמם את ש"צ על עינב!! זה כבר לא תירוץ למה הוא לא נשאר בסוויטה הוא פשוט סתם רוצה לחמם! אף אחד לא שאל אותו למה הוא לא ישן בסוויטה!! הוא יכל להגיד שאמרו להם לצאת!!\ והוא בכל רגע נתון מלכלך על עינב, למה הוא עושה את זה?? הוא פשוט צבועעעע ועובר אפילו את רנין ושי.. חבל חשבתי שיזכה במיליון וכבר ממש לא מגיע לו אפילו להגיע לגמר!!!! הוא כל כך התקלקללל חבלללללללללל אותו אני כבר לא יכולה לסבול, דווקא בגלל שהוא היה כזה חמוד ומצחיק בהתחלה וכולם אהבו אותו ומיום ליום הוא יותר ויותר צבוע ומתלכלך יותר ויותר, הוא הגיע למצב שכבר גם אותו אני כבר לא יכולה לראות בדיוק כמו שפרה ורנין!! גועלללללללללללללל

למעלה