עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

לאון כזה לא יודע לשמור סודות

כל שניה "איזה כיף היה שם..." או.."היה שם גם שמפניה.." לכל אחד הוא אומר את זה,ימעפן,שתוק כבר

קיצר סוף סוף יש ריב בבית! שפרה צריכה להישאר

קצת אקשן רק יכול לתרום.. אני אומר שצריכים להשאיר את שפרה ויוסי.. אסור שיהיה הרמוניה בבית אחרת יהיה משעמם כמו הדיבורי סרק שהיו בזמן האחרון לפני הריבים בין שפרה לבובלילים..

dianelev

New member
No Thanks!

I'd rather watch without having to see Shifra on the screen. She makes my blood pressure rise.

a10a

New member
ליאון קובר את עצמו מיום ליום..הוא..

לא מפסיק לחמם את שפרה על עינב ומאשים את עינב שכאילו בגללה הם יצאו מהסויטה כי היא רצתה לעשן. ליאון לשפרה: עינב כל הזמן אמרה לי נו בוא נלך לעשן ואני רציתי להישאר בסויטה. שפרה:למה לא אמרת לה שאתה רוצה להישאר? ליאון:אמרתי לה אבל לא עיניין אותה היא רצתה ללכת ולא רציתי להישאר לבד. שפרה: אם זו היתה חברה שלך היא היתה חושבת עלייך,היא חושבת רק על עצמה. ליאון פשוט מגעיל ללכלך ככה על עינב ולהגיד שהוא סבל עם עינב בסויטה. הוא יכל להגיד שאמרו להם לצאת וזהו ולא להאשים את עינב.

לדעתי לאון מתנהג ככה בכוונה

כי ככה הוא מתנהג כל הזמן. אז כדי ששיפרה לא תחשוד הוא ממשיך עם ההתנהגות הזו.

beep beep

New member
הפוך! הוא מוציא את שפרה תככנית אהבלית

ביום שלישי שפרה תבין שהוא משך אותה בלשון ליאון - אין לו אלוהים, נאמן רק לעצמו.

../images/Emo2.gif יוני: "הנה היא מחפשת את התמונה"..

רנין מחפשת את התמונה שליאון ועינב לקחו.. דיירי הסויטה מסתכלים על זה גם

juspan

New member
הם רק רואים או גם שומעים?

לא ממש הבנתי, הדיירים החדשים בסוויטה רואים את כל מה שקורה בווילה בטלוויזיה? הם יכלו גם לשמוע את הריכול של ליאון ועינב עליהם עכשיו? (עינב מזדעזעת מהגוף של שחר וגם העלו קצת ספוקלציות על מי מהחדשים ילך עם מי, ושאולי ההפקה אפילו אמרה להם למי להידבק).

juspan

New member
מה לא רואים, ריאליטיסטי מעלי תיאר את יוני

צופה ברנין מחפשת את התמונה.

BEAUTY האחת

New member
רנין נכנסה לאח הגדול לגבי בתמונה האבודה

חושבת שהיא נפלה בחריץ שבקיר בטח רוצה שיוציאו משם או משהו כזה חיה בסרט

למעלה