עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

jaycom

New member
חגית מלכלכת על שפרה!!

"היא רוצה משהו שמתחיל בזין ונגמר במם" ולפני דקה אמרה משהו על התחת שלה.. שמעתי את המילה "כושר".. שחר יצא מהחדר כזה ואמר על חגית שהיא גם רוצה משהו שמתחיל בזין ונגמר במם ואז היה שקט כזה.. אחרי זה שמעו את יוני אומר שלא נראה לו.. ואז התחילו לדבר על זה שרנין מחפשת את התמונה של תייסיר.. נהיה חם בטבריה

jaycom

New member
סליחה טעות... מתחיל בז' ונגמר בנ'

טעות טועים טעינו.. ולא ממש קשה לנחש למה התכוונה..

אלונה56

New member
אני לא יודעת אם זה קשור למשימה

אבל לאון מחפש מהבוקר את אבקת המרק שלו. הם לקחו גם את זה בלילה?

זה רק אצלי?

או ששומעים במצלמה 2 בסווטיה, את הריצה של שפרה על ההליכון ואת עינב מדברת ובגלל זה בקושי אפשר לשמוע את הדיירים החדשים?

כל הכבוד שיפרה - העלת לך עוד נקודות של שינאה

ורוע,אני יושבת מול הטלויזיה ולא מאמינה איך אין לבחורה הזאת גבולות,אח...שיפרה שיפרה את קונה לעצמך עם כל "חוכמתך" עוד ועוד שונאים כעוסים,אני בטוחה שכשהיא תצא האח הגדול,היא תבין כמה מטומטמת היא היתה ונראתה,שימו לב שמאז שאשר הלך היא מנסה לתפוס פיקוד בבית והכי מצחיק זה שהיא חושבת שסימסו לה כי אוהבים אותה,היא מאוד תופתע כשתצא מהבית ואולי סוף סוף תבין שסימסו לה בגלל שרצו להעיף את שי..... אח..חטא הגאווה

jaycom

New member
חח חגית קורעת אותי מצחוק

יוסי בובליל 2 צוחקת על כולם.. רנין בג'ננה. רנין בג'נין... על שפרה שצריכה לעשות הרבה כושר בשביל התחת שלה. הם בדיוק צופים בה רצה על ההליכון.. לא שומעים הכי ברור כי גם אינה ויוני מבלבלים תמוח.. רק על בובליל היא מרחמת - "מסכן בגלל הניקוטין.. הוא לא צריך לעשן, רק הפעולה האוראלית של הסיגריה.."

a10a

New member
ליאון ממש מתחיל לעצבן אותי...

הוא כול כך טיפש,בגללו הם יכשלו במשימה וגם יעמידו אותם להדחה! הוא כל כך שקוף........... עכשיו בגללו אני מתערבת איתכם שצבר ושפרה יאשימו את עינב שהיא זרקה את המרק של ליאון הוא לא יכל להמציא משהו אחר?? דווקא את המרק??? הרי עינב צחקה איתו הרבה פעמים שהיא מתה לזרוק לו את המרק, ועכשיו שהוא המציא שהוא לא מוצא את המרק השטנים בבית יאשימו את עינב! רנין כבר התחילה לרמוז"אולי מישהו זרק לך..???"-מגעילה.

a10a

New member
כן,כדי שלא יחשדו בהם הם קבעו שלכל אחד אבד משה

משהו.. לליאון המרק ולעינב הספרון שלה..ככה לא יחשדו בהם! אבל הוא יכל למצוא משהו אחר ולא את המרק! כי ש"צ יאשימו את עינב!

למעלה