עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

Jovencita linda

New member
גם לדעתי אינה לא יפה

ואין לה גוף יפה בכלל היא סך הכל חמודה. עכשיו אני מתפלאה איך היא דגמנה ב- ftv ?

toses12

New member
שפרה היא לני ריפנשטאהל

חסר לה הכושי שתטייל איתו באפריקה

davidlev0255

New member
הגזמת ...יש צילום ידוע של לני בסודן עם כושי

ענק - היא נדמה לי חקרה את מוצא הגזעים מעניין אם היא קלטה שעדיין לא מצאו רץ לבן שירד מ 10 שניות למאה מטר ימ"ש

ההפקה החליטה להחליש את יוסי בובליל - הסבר

יוסי בובליל תפס תאוצה ואהדה גדולה מדי ביחס לשאר המתמודדים עד כדי כך שיש לו פי15 חברים בפייסבוק הרישמי מאשר שפרה למשל. ההפקה לא רוצה שיהיה ברור מדי שהוא הולך לנצח ולכן: 1. כבר לא מראים קטעים מצחיקים שלו, למרות שיש עשרות קטעים קורעים בשידור החי שאני רואה (למשל במשימת הונסה לא הראו אותו כמעט בכלל והיו קטעים מעלפים מצחוק) 2. נותנים לשפרה זמן מסך עודף גם בשידור החי וגם בערוץ 2 3. בעימות בינהם דאגו להשמיט קטעים שפוגעים בשפרה ולהדגיש פגיעה ביוסי (כמו עניין "יהודים יד שניה" שאמרה על יוסי, כמו הנסיון של צבר לשדל את איתי להצטרף לצעקות שהוא עומד לצעוק על יוסי ולהראות שהספין הזה היה מתוכנן, כמו הנסיון של שפרה לגרור את איתי למחנה שלהם ואיך שהוא החזיר לה שהוא דווקא מסתדר עם עינב)

blur2

New member
אוקיי, ו?

בהתחלה זה היה כמעט היוסי בובליל שואו. באמת נחמד שהם נזכרו לאזן קצת.

תגיד כל שתרצה יוסי בובליל הוא האח הגדול

הוא עשה את האח הגדול, הוא הביא את הרייטינג, הוא היה הדמות הכי מדוברת הוא היה ה-כ-ל מלבד זה שלא הוגן כלפיו להראות עריכה מגמתית, ההפקה לוקחת הימור להחזיר את התוכנית ל"אח גדול" אמיתי במקום להשאיר אותה "יוסי בובליל שואו" - העם אוהב את יוסי בובליל. צריך לחכות ולראות אם המהלך הזה יצליח להם אני באופן אישי אומר שהפרק אתמול היה מעט צולע, לעומת הפרקים הקודמים.

yonni1111

New member
יש הבדל בין "יוסי בובליל שואו" למה שעשו אתמול

יוסי הוא דמות שמתבלטת בהומור שלה בכל מצב ולא צריך לערוך הרבה כדי להבליט אותו. אבל מה שעשו אתמול זה פשוט מגעיל......לערוך ככה את המריבה לטובת צד אחד.....פשוט מביאים את הקהל בבית לשלוח SMS על סמך שקר וכזב..... ריקו שירזי- תודה שהראת את עיניינו, אני למשל לא ידעתי על ה"יהודים יד שניה" ועוד דברים נוספים שהם ערכו.... כן ירבו כמוך שמפרסמים את האמת הלא ערוכה כדי ששולחי הSMS יקבלו החלטות אמיתיות....

נועה21

New member
צודק,הם שוכחים שאנחנו צופים בערוץ 20 ובאינטרנ

אנחנו יודעים את האמת. טוב לפחות ככה אנחנו יודעים כמה עריכה ושקרים יש בתוכניות ריאלטי

davidlev0255

New member
איזה בעסא שלא רואים קטעים מצחיקים שלו

מי שיכול לשים ולעשות תקצירים של זה ....

shlomitgueta

New member
לדעתי זה רק יחזק את יוסי הסבר:

יוסי חי ומצחיק כשיש מסביבו אנשים שהוא לא מכיר, הוא לא מרגיש שנאה מהם כמו שהוא מרגיש משפרה וצבר. יוסי חכם והוא יודע שהוא אהוד על הקהל כי הקהל מחזיר אותו ולכן מול אנשים חדשים הוא יתעורר לחיים שוב אמן. מה שכן יכול להיות שעניין הסגריות משפיע עליו

beep beep

New member
נכון. וכעת ירדו עליו ועל עינב בתכנית הבוקר

ירדו בהתנשאות על נושא "הפרידמנים המתים". מדובר בסוגייה של הגדרת זהות תרבותית: ים תיכונית או ארופאית/אמריקאית, שחוצה קבוצות מסורתיות של "אשכנזים" "ספרדים". לא יעזור כלום - יוסי ינצח. .

חבר'ה הפרק של אתמול רק גרם לי לאהוב את

יוסי ועינב יותר,כל החמל שהיה אצלי בבית כעס על ההפקה אתמול והם לא מבינים שזה גורם לאהוב אותם יותר...הם האנדרדוג

למעלה