עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

קרן וערן היו בתוכנית הבוקר...של קשת.

הראו להם את הריב של צבר ויוסי ערן כהרגלו ניסה לשמור על הקבוצה שלו. וקרן ה-
הזכירה שצבר קרא לה חזירה וגרגרנית. ושצבר לא בסדר. ואז הם דיברו על הרביעיה שניכנסה אתמול ערן אמר : "ששחר וחגית הם הליהוק הטוב" חגית תעשה מנדרג' ושחר יריב על האוכל
ההימור שלהם לגמר: ערן- שפרה, לאון, יוסי/עינב קרן- לאון, יוסי ,וונסה.

princes0sh

New member
מי מהם שחכם יתחבר ליוסי. ש"צ יובילו לאבדון.

ברור שהעם כרגע במופגן שם את החצי שקל שלו על יוסי וחביביו. שפרה, צבר, ליאון ורנין משכו אליהם יותר מדי אש. בתור כאלה שראו את הפרקים, הם חייבים להיות חכמים. זאת תהיה שטות לנסות למצוא חן בעיני הצינים חסרי הבטחון, שלהם הציניות היא מפלט מחוסר הבטחון, מבעית התקשורת ומתהליך החיברות הלקוי שעברו בילדותם.

כן, יש גם ביטוי כזה "יהודונים"

והיתה תקופה בהסטוריה שהרבה מהם היו מתים לא נראה לי שמישהו מהם נקרע מזה מצחוק

My Little Fairy

New member
חח כן.. לזכר המפיק שהיו לו אשליות להצליח

במקצועו, אך אתמול פוטר עקב הפאשלה.

My Little Fairy

New member
הוא בטעות לחץ על הכפתור הלא נכון

ודיירי הבית שמעו את עינב וליאון מדברים עם הדיירים החדשים. עכשיו כולם יודעים למה לא הייתה הדחה, ושביום שלישי יכנסו הדיירים החדשים, ושבוע הבא שניים הולכים הביתה.

rosedal

New member
בא לי להקיא משפרה.

ראיתי כרגע את הדוח היומי של יום 55 ופשוט בא לי להקיא. הבחורה הזאת כזאת מגעילה. לא ראיתי דבר כזה בחיי. היא מתוסבכת ברמות על ,סכסכנית, וחושבת עצמה צדיקה. מבחינתי היא כבר בלתי נסבלת לצפייה. אני מחכה ליום שהיא תעוף מהבית יחד עם צבר רנין ולאון.

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהאתר החדש של קשת גרוע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הורידו את הדף של "הקטע היומי" וכל הקטעים החשובים שהתייחסנו אליהם הרבה פעמים נעלמו. במקום זה מקבלים את "הדוח היומי". אי אפש לראות פרקים אלא רק את הפרק ה-1. שמות הדפים חסרי פשר, למשל: 4f093eed98b3c110VgnVCM2000002a0c10acRCRD, כך שאי אפשר למצוא שום דבר ב History - בעשרות שנות הגלישה שלי באינטרנט לא ראיתי שמות דפים כאלה. חוץ מזה סרגלי הניווט נתקעים ועושים מה שבא להם כמו שהיה באתר הקודם, ושם האתר מחורבן.

blur2

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ ממה שציינת יש שם עוד מיליון פאקים קטנים, שלא נדבר על כך שהאתר אתמול קרס לרוב האנשים..

yuli26

New member
אפשר לראות את הפרקים

פשוט צריך להסיע את העכבר על התמונות וכל תמונה היא פרק אחר. תנסי

קמבילי

New member
באתר קשת היה עמוד שנקרא "כל הקטעים"

והיו בו הרבה קטעים תיעודיים שהתייחסנו אליהם כאן, למשל ישיבת התקציב עם "הלחם חי". איפה הקטע הזה? עכשיו יש רק מה שנקרא "דוח יומי" שזה סרט ארוך ומאד ערוך. אולי הקטעים נמצאים שם איפשהו אבל קשה למצוא, ואולי הם בכלל לא נמצאים.

yuli26

New member
העמוד קיים אבל...../images/Emo42.gif

הקטעים לא מסודרים לפי סדר ההתרחשות שלהם, אלא בסדר אקראי. אפשר לצפות בזה, אבל לא ברור מה קרה קודם ומה אחר כך. זה נמצא בעמוד הראשי של התכנית, סרגל עליון, אחרי הלשונית "ראשי".

למעלה