התפקדות אוגוסט

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif התפקדות אוגוסט../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gif

כן, שני שרשורים עם שאלונים ביומיים, אבל זה חודש חדש אז מה זה משנה.
שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אלבום אהוב של ווית'ין: שיר החודש של ווית'ין: אמן החודש: ספר החודש: סרט החודש: סדרת החודש: תמונה (אם בא לכם): חודש מצויין.

LadySilkworm

New member
נמנמ :)

שם: שירה גיל: עוד חודש ויומיים 16 מקום מגורים: ירושלים עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש :p אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר- [email protected] ואם מישהו אי פעם יצטרך את המייל שלי, אז הוא יכול לשלוח לי מסר. :p אלבום אהוב של ווית'ין: mother earth שיר החודש של ווית'ין: אין.. X: אמן החודש: סיסטרס אוף מרסי, נייטוויש ספר החודש: אין סרט החודש: אליזבת' עם קייט בלנשט סדרת החודש: משפחת סימפסון D: תמונה (אם בא לכם): לא ממש בא לי :p

PerfectSP

New member
לא צוחקת.אני גרה בחור ליד ירושלים!XD ../images/Emo190.gif

זה נחמד שאת גרה בירושלים
קרוב...לידי...
ולך יש את הקווי לילה האלה גם...

Deep Blue Sky

New member
בסדר...

שם: חסוי
גיל: 13-14, משהו באמצע. מקום מגורים: מרכז, ארץ ישראל. עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש. אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אם אתם רוצים, שלחו לי מסר, ואני אביא לכם ICQ / מסנג'ר... אני די משועממת, אז אני מאוד אשמח!
אלבום אהוב של ווית'ין: Mother Earth , ברור. שיר החודש של ווית'ין: Bittersweet אמן החודש: Enya ספר החודש: הארי פוטר, הקיץ של אביה. סרט החודש: משפחת סימפסון, למרות שזה לא עד כדי כך מצחיק...
סדרת החודש: אין. תמונה (אם בא לכם):

אזירפאל

New member
../images/Emo27.gif

שם: אלעד. גיל: 18. עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני גיוס. אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אייסיקיו- 248832106, elad_steinerATwallaDOTcoDOTil. אלבום אהוב של ווית'ין: Mother Earth. שיר החודש של ווית'ין: Our Solemn Hour. אמן החודש: רדיוהד.
ספר החודש: הארי פוטר השביעי, אלא מה.
סרט החודש: הסימפסונס, אדיר. סדרת החודש: ניפ/טאק. תמונה (אם בא לכם): אין.

A t a s h i

New member
מתפקדת. ^^

שם: בער. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מודיעין. עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש. XD אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסן - [email protected]. אלבום אהוב של ווית'ין: The Heart of Everythign (כנכן, וגם ME הכי פחות, מה לעשות. ><). שיר החודש של ווית'ין: The Cross. אמן החודש: Evanescence, Nightwish, Paramore. ספר החודש: הארי פוטר השביעי. סרט החודש: רטטוי. D: סדרת החודש: 'האוס', 'CSI ניו-יורק'.

PerfectSP

New member
ואני דוגלת במיאמי.אכן הורישיו../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

Liquid Dreams

New member
חם.

שם: לינטו גיל: 13 מקום מגורים: כפר ורדים פיכ עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה[לא בחופשה כי ככה זה המצב התמידי שלי, גם בימי לימודים מסתבר
] אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר בכרטיסישי אלבום אהוב של ווית'ין: THOE שיר החודש של ווית'ין: ME אמן החודש: נטשה בדינגפילדD: ופאראמור, נראה ליXP ספר החודש: הארי פוטר 7
סרט החודש: היחיד שראיתי החודש היה אפולו 13 סדרת החודש: יש מלא]: תמונה (אם בא לכם): לא בא ליP:

taroboy

New member
מתפקד../images/Emo195.gif

שם:תום גיל:15.5 מקום מגורים: מבשרת ציון עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש. אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר: [email protected] מייל: [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין:mother earth
שיר החודש של ווית'ין: Our Solemn Hour
אמן החודש: אממממ,אין ספר החודש:ה"פ 6
סרט החודש: הטינה 2?0.0 לא ראיתי סרטים מאז מהפגש שציצים כאן++ סדרת החודש: גיבורים
תמונה (אם בא לכם): :)

למעלה