התפקדות אוגוסט

אזירפאל

New member
אז ראיתי את הסרט ../images/Emo3.gif

ונהניתי, אבל... לא יודע, זה לא הארי פוטר. כל הדמויות בכלל לא אמינות ולא מתנהגות כמו שהדמויות באמת אמורות להתנהג (באמאשלי, דניאל רדקליף לא יודע לשחק). לופין, דמבלדור (בעיקר דמבלדור), הרמיוני (צריך להרוג את אמה ווטסון או משהו) ועוד יותר מדי. אבל היה כיף לראות את הלנה בונהם קרטר.
אבל בשורה התחתונה - חרא.

ATWA

New member
D:

שם: חלי גיל: עוד מעט 16, אני רוצה כבר לקפץ ברחובות ולשיר בקולי קולות I am sixteen going on seventeen!! מקום מגורים: הרצליה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): חופש:[ אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): נוט חיר. אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: Candles אמן החודש: AIR, MUSE סרט החודש: איטי
ורקוויאם לחלום>_> סדרת החודש: מגרש ביתי:'(

Euterpe

New member
וול

שם: טליה גיל: 18 ושבעה חודשים מקום מגורים: ג'רוסלם עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני שירות לאומי... אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו- 290498360 אימייל- [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: gatekeeper אמן החודש: היהודים ספר החודש: הארי פוטר סרט החודש: "נערה בהפרעה" ו"אבודות והוזות" סדרת החודש: חברים

PerfectSP

New member
My Immortal...../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אני פשוט נדלקתי עליו עכשיו במיוחד.שוב ושוב.
שם:יסמין גיל:13 ויותר מחצי...אבל עולה לט
מקום מגורים:צור הדסה
עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'):תלמיד בחופשD: אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] 326699999 אלבום אהוב של ווית'ין:ME שיר החודש של ווית'ין: In Perfect Harmony..... אמן החודש:המ.אין....יותר מדי... ספר החודש:קראתי רק אחד...בערך... סרט החודש:לא ראיתי ממש... סדרת החודש:ורוניקה מארס!החזירו!!! תמונה (אם בא לכם):יש לי אחת עדכנית
חח...אבל האור בחדר שלי עשה לי שיער אדום ושורשים שחוריםXD טכנית יש לי שיער די שטני...

Amir Noy

New member
מתפקדדדדדדדדדד../images/Emo69.gif

שם: Amir
מקום מגורים: רמת גן
עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופששששששש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): MSN - [email protected]
אלבום אהוב של ווית'ין: Mother Earth
כמובן
שיר החודש של ווית'ין:נמנ..Frozen
Deceiver of Fools
ו- Forsaken
אמן החודש: Within Temptation
Sonic Syndicate
Funeral for a Friend
Bullet For My Valentine
ספר החודש: אין
סרט החודש: הארי פוטר 5!
הסימפסונס!
סדרת החודש: לא ראיתי כמעט טלוויזיה
תמונה (אם בא לכם): עדיף שלא
...מספיק תסבלו במפגש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

PerfectSP

New member
אימווווווווווו../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אימוסס

ציירררררררררי לך שפם!$@!% ../images/Emo69.gif

שם: טל גיל: עוד חודשיים 14 P: מקום מגורים: נצרת עילית
~מקיא~ עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש... אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): 297579606 מסנג'ר מי שרוצה במסר P: אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: אממ... נלך על Forsaken ^^ אמן החודש: ווית'ין ואפיקה *_* ספר החודש: - סרט החודש: היומן ;__; סדרת החודש: הקס
, יריחו, קרוב לבית, חברים, סאות' פארק תמונה (אם בא לכם) נוותר על זה P:

PerfectSP

New member
תגיד,לא הבנתי מה הולך ביריחו הזה... ../images/Emo190.gif

כאילו מה קרה...?למה בעצם הם לא מתקשרים איתם?....מה הולך שם?..
לא ראיתי מהפרק הראשון

אז בגלל זה את לא מבינה P:

נמנמ נופלת פצצה אטומית קרוב אליהם ואז זה גם מגיע אליהם בצורה של גשם וכל החשמל מתנתק והקווי טלפון וזה P:

PerfectSP

New member
רק היום גיליתי מה זה הכינוי שלך../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

XDDD

כגג אפצצצ'ייי

שם: מירית גיל:20.6 מקום מגורים: ערד עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): סטודנטית לפני חופשה אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger):אע כתוב בכרטס אין לי כח עכשיו אלבום אהוב של ווית'ין: אנטר שיר החודש של ווית'ין: דה קרוס אמן החודש: וויטין.. ספר החודש: הנסיך כספיאן- ק"ס לואיס סרט החודש: -- סדרת החודש: סימפסונס [לא אל עוד לא ראיתי את הסרטט:((( תמונה (אם בא לכם):אע

TheImpactBoy

New member
עונההההההההה

שם: אביעד גיל: 20 מקום מגורים: צפוןןןן עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): צבא\ע אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): בפרטים שלי אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: IQ אמן החודש: נייטוויש החדשים והמאכזבים ספר החודש: פראנויה סרט החודש: אין סדרת החודש: חברים? חח תמונה (אם בא לכם):

../images/Emo45.gif DPP אכזבה אחת ענקית../images/Emo4.gif

אוף וחשבתי שזה יהיה אלבום הרבה הרבה יותר טוב מוואנס כששמעתי את הסמפלים.. טחח

../images/Emo180.gif

שם: אנה גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ת"א עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופשה אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] מסנג'ר אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: לא RUTH אמן החודש: אוונסנס ספר החודש: לאונרדו דה וינצ'י/צ'רלס ניקול סרט החודש: אהמ.. שרק 3 סדרת החודש: האנטומיה כמו תמיד P: [אה.. ומגרש ביתי שנגמר ;;] תמונה (אם בא לכם): אני אוהבת אותה P: כי היא מהסוף של הקורס P: [אני פשוט מאושר שם כי זה המפגש עם הקולה אחרי 9 ימים P:]

למעלה