התפקדות אוגוסט

אה בלה בלה בום!

שם: שלומי גיל: כמעט 16 מקום מגורים: מקום נידח ליד כפ"ס עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופייש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מי שרוצה שיבקש אלבום אהוב של ווית'ין: ME\TSF שיר החודש של ווית'ין: smg אמן החודש: היהודים ספר החודש: אין סרט החודש: משפחת סימפסון סדרת החודש: אין תמונה (אם בא לכם): אני עצלן P:

AngelicPaige

New member
תורי ^^ ../images/Emo54.gif

שם: יעל גיל: 19 + (בת 20 ב-22 באוגוסט) מקום מגורים: י-ם עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): עובדת אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: The Silent Force שיר החודש של ווית'ין: See Who I Am אמן החודש: AFI, Blaqk Audio ספר החודש: הארי פוטר סרט החודש: מילים ולחן סדרת החודש: בנות מקלאוד תמונה (אם בא לכם): אני כסימפסון (השיער שלי לא בלונדיני, הוא שחור. אין לי מושג למה יצאתי בלונדינית o_O)

:X

קצת נעלמתי, ו..זה. :X שם: זוהר גיל: 15 מקום מגורים: מבשרת עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): בטטה (תלמידה בחופש) אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר במסרים אלבום אהוב של ווית'ין: לא יודעת שיר החודש של ווית'ין: X_X אמן החודש: אין ספר החודש: קרוב להפליא ורועש להחריד סרט החודש: *מהרהרת* לא יודעת XP סדרת החודש: בנות גילמור
+ורוניקה מארס D: תמונה (אם בא לכם):

The Fantasy

New member
טוב שנזכרתי../images/Emo69.gif

שם:דנה גיל:18 וחצי כמעט מקום מגורים:קרית אתא עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'):חודש וחצי לפני גיוס
אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger):עולם אישי :) אלבום אהוב של ווית'ין:ENTER! נו טוב גם ME שיר החודש של ווית'ין:ME כ"ככככככככככככ
אמן החודש:30STM
ספר החודש:ה"פ ואבן החכמים, והתחלתי כבר את השני
[כן חזרתי לקרוא אותם אחרי איזה 5 שנים שלא קראתי אותם, מה תעשו לי?
] סרט החודש:ה"פ 5 ושרק 3 סדרת החודש:גיבורים ומגרש ביתי תמונה (אם בא לכם):אין לי פה כלום חוץ מזאת

Dave2D2

New member
מתפקדת

שם: דייב גיל: 14 וחצי מקום מגורים: פתח תקווה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: the silent force שיר החודש של ווית'ין: never ending story אמן החודש: לא יודעת ספר החודש: יש ילדים זיגזג סרט החודש: הארי פוטר 5 סדרת החודש: לא יודעת

למעלה