McWeekend Time

המקוויקנד הראשון שלייי *מתרגשת*

ייאי (:) תמיד חלמתי להגיע לרגע הזה XDD מצעד הלהיטים של מקפליי: ~ Mr.Brightside (דאאגיי
) ~ Sorry's Not Good Enough (החלק האחרון של השיר הורס אותי כל פעם מחדש 33> ) ~ Baby's Coming Back ~ I Wanna Hold You (הסולו של הגיטרה החשמלית שם . וואו . ) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: ~ Some Might Say - Oasis ~ כל השירים של ניקלבק הלהקה המגניבה של השבוע: ~ מקפליי . ברור !!
~ ניקלבק ~ פיג'ן דיטקטיב (או איך שלא רושמים את זה -.- חח ) אלבום שחרשתן עליו: ~ motion in the ocean ~ all the right reasons - nickelback קליפ שעשה לכן את זה: אממ היו כמה בעיקר של מקפליי שבטוח ראיתם (אם לא תגידו לי ואני אשים לינקים ..) למשל שדני ודאגי רוקדים חח DD: או שדאגי אומר שהוא רוצה להופיע בסרט פורנו XD וכל מיני שטויות כאלה ^^ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ~ ריקוד מושחת - הדור הבא (ערוץ 3 ) ~ כוכב נולד כן כן אני בקטע של תוכניות ריאליטי כרגע XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה המחליף שלנו לאנגלית -.- אבל הוא תמיד מכעיס אותי SS: משהו ששימח: שהיו לנו איזה טריליון שעות חופשיות השבוע DD: משהו שהעציב: שחברה ממש טובה שלי שיקרה לי SS: ציטוטיה: היו כמה קטנות אבל לא משו מיוחד .. מתנגן בראש / בפלייליסט: השירים מלמעלה .. XD המלצת השבוע: גלידת וניל עם פיצפוצי שוקולד וקצפתת .. היה חלומי ! התמונה הכי חמה: יש 2 .. דניי אויי דניי ^^

2. גררררר ../images/Emo23.gif

ידעתם שדאגי אמר שהוא לא אוהב את החיוך ואת הקול שלו ??! ססה ! חח הייתי אומרת לו שהוא צריך לצאת מהסרט הזה . הוא פשוט מדהים ! והוא לא יודע את זה ? OO:

rox love BSM

New member
היית צריכה לשרשר להודעה הראשית

ולא להודעה האחרונה. אם את רוצה לשרשר לתגובה מסוימת את צריכה ללכת לתחתית ההודעה עצמה וללחוץ שם הוספת תגובה מקווה שזה מובן

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifיו..מסכנהה..בטח היא לקחה את זה קשה ><

טוב מן הסתם =\... אה חח טוב פעם ראשונה שאנ ישומעת את זה בכל מקרה נייס טו נואו^_^. וכפי שידוע לי 18 זה מספר שמביא מזל ביהדות לא 13 אולי גם 13 לא ייודעת =\.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחח הציטוט ../images/Emo6.gif קרה לי משהו

דומה פעם, עליי.. ><" ואממ משתתפת בצערך, בטח היה קשה

purple floyd

New member
פיייי

אשכרה אני עושה מקוויקנד. מצעד הלהיטים של מקפליי: אין. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Popular Mechanics for Lovers - Beulah Cartwheels - The Reindeer Section Scarecrow - Beck The View - Modest Mouse Rock & Roll Queen – The Subways Forever Young – Youth Group Na Na Na Na Naa – Kaiser Chiefs Hide and Seek – Imogen Heap I Turn My Camera On (Spoon) - Rock Kills Kid Wasted - Pinback Smile Like You Mean It" (The Killers) - Tally Hall הלהקה המגניבה של השבוע: קיזר צ'יפ. ומקפליי על כל הקטע של האלבום החדש וזה. אלבום שחרשתן עליו: לא היה אחד במיוחד... קליפ שעשה לכן את זה: Kid Sister f. Kanye West "Pro Nails" http://www.youtube.com/watch?v=BeCp6nLPQ8Q תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אורות ליל שישי
, החיים ע"פ סנופ D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמורידים את אמיטוי 2 משהו ששימח: הוא
משהו שהעציב: לא היה. ציטוטיה: ~על דני הוליווד~ iStav אומר/ת: אהבה כואבת נעם - מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחח י'יצורה היא יוצאת עם רינגו iStav אומר/ת: נו בדיוק iStav אומר/ת: עם חברים כאלה מי צריך אויבים? נעם - מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח iStav אומר/ת: איזה גרוע iStav אומר/ת: לא יכלו לירות לה בלב? iStav אומר/ת: ואז זה יהיה ממש אירוני נעם - מקפליי אומר/ת: למה אירוני? iStav אומר/ת: נו אהבה הורגת נעם - מקפליי אומר/ת: אבל היא לא אוהבת את בוקי!! iStav אומר/ת: כולם אוהבים את בוקי!! נעם - מקפליי אומר/ת: איכ. הוא יצור iStav אומר/ת: בדיוק iStav אומר/ת: אהבה עיוורת iStav אומר/ת: XDDDD נעם - מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח ---- תאומה ב' אומר/ת: סוף סוף יש לך בעל לא מכוער iStav אומר/ת: זה שהטעם שלך בבנים שואף לאפס iStav אומר/ת: לא אומר כלום. מתנגן בראש / בפלייליסט: הגן שלנו נעול- יונתן גפן. זה נתקע לי בראשששששש המלצת השבוע: תחרשו למבחנים בהיסטוריה זה מזה משתלם. התמונה הכי חמה: אני אישה נאמנה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעאעאעא נעעעעעעעעעעעעעם

איזה מושלם$%@# אין אין רק אנחנו נאמנות את יודעת ששמתי תמונה שלו בארנק? קפראליו3333> חחחחחחחחח חולה עלייךD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifRock & Roll Queen–The Subways../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחח הציטוטים

sweet shir

New member
כל הכבודוס על המקווי!

חחחחחחחחחחחחחחח נעמקה 3> לאביו כיעורי33333>

just orr

New member
חחחחחח וואי באמת מלא זמן לא עשית מקוויקנד XDD

אהבתי את הציטוטים חחח
איזה חמוד הוא בתמונה

למעלה