McWeekend Time

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifMcWeekend../images/Emo26.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: SFA TBOPK BW One For The Radio
כל שיר אחר שעשה את לכן את השבוע: כל מיני
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
ו אול טים לואו
תוכנית טלוויזיה\סרט השבוע: הקניון שנות ה-70 עוד תוכנית ששחכתי איך קוריאם לה XD --- קרוסרודס משהו שהכעיס אתכן השבוע: ההורים שלי ואח שלי!#%@&$^)^*()*&^@@#$!@%*(& מישו >< מהו ששימח: הזמתי בגדים מאולד נייבי :] אין יותר מבחנים!!!!!!!! יש רק עוד שבוע ללמוד D: משהו שהעציב: אולי אני לומדת רק מתמטיקה עד ה26
ועוד דברים : \ ציטוטיה: "אמא, חשבתי על מתנת יומולדת מושלמת בשבילך" "מה" "נטוס לאנגליה" אני וחברות רואות קרוסרודס "תארי לך איזה נורא זה, נגיד יש לי חבר, והוא אונס את יעל" #מתפקעות מצחוק# "מה מצחיק?" "למה שיהיה לך חבר? ולמה שהוא יאנוס את יעל?" מתנגן בראש\פלייליסט: reilent K-Pressing On המלצת השבוע: תדליקו את הממטרות ותרוצו לידם
זה ממש כיףD: תמונת הכי חמה: קלטו את הפרצוף של הדביבון XDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא הרג אותי

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifתמנוה 2 ../images/Emo9.gif

מצחיק אותי איך שהם מסתכלים עליו XDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifרק לי זה נראה כאילו הוא באולפן של

חמש וחצי?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZivMusic

New member
~הכותרת של המקוויקנד שלי~

מצעד הלהיטים של מקפליי: BW GOY CLTCL (טום ודני אומרים רילקס בצורה מסוקסת בטרוף
XDD) כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע: One Day - Simple Plan הלהקה המגניבה של השבוע: מק
וסימפל פלאן. אלבום שחרשן עליו: כלמיני ^^ קליפ שעשה לכן את זה: |הסרטון הזה שדאגי אומר לזאתי מהרדיו שיש לה ציצי ענק XDD ואז היא נמחבקת אותם דני אומר כזה "הפיטמות שלנו נגעו !!" תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע: 50 דייטים ראשונים דני הוליווד משהו שהכעיס אתכם השבוע: מורות, אחשלי וחברה
משהו ששימח: הרווחתי 50 שקל XDD ו-עוד 3 שבועות בערך מסיימיפ ללמוד ^^ משהו שהעציב: ידיד מאוד טוב שלי עבר לגור בקליפורניה להרבהרבה זמן
ציטוטיה: מממ ואו היו כלכך כך הרבה!! לא ניראלי שאני זוכרת את הכל |: המורה לאנגלית:"זיו החלטת שאת לא מעתיקה היום?" אני: "נוו אבל ממש חם וגם חזרנו מספורט!!" המורה: "ממש לא חם! יש מזג אוויק פצצות לגבות!" O_____O "כל אחד פה חושב שהשמש זורחת לו מהתחת!!" --------- "הווו אתה נראה כמו ילד שגילה שסנטה קלאוס לא קיים" "מההההההההההה??" "זאת אומרת, ברור שהוא קיים!" מתוך סידני וויט XDD ----------- ~חוזרת הביתה עצבנית ומספרת לאבא ואמא שלי כמה שאני שונאת את קרן המורה שלי~ אני:"קרן מיכאלי כזאת טיפשה!! אני שונאת אותה!" אבא: "קרן מיכאלי לא טיפשה" אני: "קרן מיכאלי כן טיפשה מאודמאוד טיפשה!!" אבא:"אני אומר לך שקרן מיכאלי לא טיפשה!" ~הולכת לחדר בעצבים~ אבא לאמא: "היא שרמוטה!!!" XDDDDDDD ----------- אווף בטוח היו עוד >< מתנגן בראש/בפלייליסט:
המלצת השבוע: אוכל סיני. זה טעים. ~___~ התמונה הכי חמה:עצמתי עיניים ולחצתי על איזושהי תמונה XDD

white in Angel

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

אהבתי את הציטוט עם אבא שלך... "היא שרמוטה" הרג אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD

Orange Sky

New member
no one would tell

מקוויקנד מאוחר כי הייתי אצל אבא בשישי שבת
(ונסעתי לחולון
) מצעד הלהיטים של מקפליי: ליטל ג'והנה! (המוסלמיתXD) פליז פליז
סיילנס איז א סקרי סאונד
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: צ'ייסינג פייבמנט הזה שחרוש ברדיו
i'll be there for you (של חברים) הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: MITO wonderland ROTTF קליפ שעשה לכן את זה: חברים ביוטוב:] תוכנית טלויזיה: חברים (ראיתי את החתונה של רוס ביווטוב, מישהו העלה את כל הפרק לפני כמה ימים ובאמצע שראיתי הורידו את זה בגלל זכויות יוצרים...|באסה| ) דקסטר (חזר עונה 2) נמלטים
סרט השבוע: סוד כמוס. no one would tell|המומה| זה אחד הסרטים שצריכים להקרין בבתי ספר. זה על בחורה (השחקנית דיג'יי מצער גידול בנות) שמתחילה לצאת עם בובי החתיך מהבצפר שלה, אבל הוא מתברר כבחור אלים והוא משתלט לה על כל החיים ומכה אותה. זה אולי הסרט הכי נוראי שראיתי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מישהי שאני אפילו לא יודעת את שמה האמיתי משהו ששימח: חברה שלי באה אליי ועשינו שטויות עם כל הארגזים בחדר (שצריך לארוז) ועם פוסטרים של מקפליי ומייקלXDD וגרמתי לה לאהוב את מקפליי והיא אוהבת את דאגי וזה מתועד במצלמת הוידאו של אח שליXD וגרמתי לאח שלי לאהוב את מקפליי! והוא אוהב את דאגי ודניXD חחחחח איזה חמוד
וגם אותו צילמתי בוידאו כשהוא מקשקש על כמה הוא אוהב אותם (הוא בן 10) משהו שהעציב: ריב עם חברה הסרט "סוד כמוס" (הולמרק). וסיפורי הזוועה של אמא שלי על נשים מוכות מהמקלט שבו התנדבה.|המומה| ציטוטיה: i love dany, dougie......................the 2 last אח שלי אומר כמה הוא אוהב את מקפליי אבל נתקע באמצע עם השמותXD ולא זוכרת עוד
כל מה שאמרו בעצם בסוף הסרט no one would tell מתנגן בראש: why i go to scool for של באסטד:> צ'ייסינג פייבמנט אמריקן בוי המלצת השבוע: תפעילו מאוררXD התמונה הכי חמה: דיג'יי, צער גידול בנות, סוד כמוס.

Shir Jones

New member
מקוויקנד הראשון D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Sorry's Not Good Enough Mr. Brightside One For The Radio כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע If I Never See Your Face Again אסף אמדורסקי-רכבת לצפון. הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי מארון 5 ניקלבאק אלבום שחרשתן עליו: the best damm thinge קליפ שעשה לכן את זה:http://www.youtube.com/watch?v=-fWSapaU3k0 זה יותר מידי מצחיק...D: (ג'סיקה סימפסון) היא נראית כמו....אנלא רוצה להגיד... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ השטן לובשת פראדה.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:העובדה שאין לי מצלמה וידיאו. משהו ששימח: עוד 5 ימים מסיימים ללמוד!!D: משהו שהעציב:החיילים שעדיין בשבי
ציטוטיה: יום יבוא מתנגן בראש / בפלייליסט: "זה סימן בשבילי,זה סימן בשביל כולם,זה סימן שאפשר לשנות את העולם" המלצת השבוע: תשנו
התמונה הכי חמה:

למעלה