no one would tell
מקוויקנד מאוחר כי הייתי אצל אבא בשישי שבת
(ונסעתי לחולון
) מצעד הלהיטים של מקפליי: ליטל ג'והנה! (המוסלמיתXD) פליז פליז
סיילנס איז א סקרי סאונד
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: צ'ייסינג פייבמנט הזה שחרוש ברדיו
i'll be there for you (של חברים) הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: MITO wonderland ROTTF קליפ שעשה לכן את זה: חברים ביוטוב:] תוכנית טלויזיה: חברים (ראיתי את החתונה של רוס ביווטוב, מישהו העלה את כל הפרק לפני כמה ימים ובאמצע שראיתי הורידו את זה בגלל זכויות יוצרים...|באסה| ) דקסטר (חזר עונה 2) נמלטים
סרט השבוע: סוד כמוס. no one would tell|המומה| זה אחד הסרטים שצריכים להקרין בבתי ספר. זה על בחורה (השחקנית דיג'יי מצער גידול בנות) שמתחילה לצאת עם בובי החתיך מהבצפר שלה, אבל הוא מתברר כבחור אלים והוא משתלט לה על כל החיים ומכה אותה. זה אולי הסרט הכי נוראי שראיתי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מישהי שאני אפילו לא יודעת את שמה האמיתי משהו ששימח: חברה שלי באה אליי ועשינו שטויות עם כל הארגזים בחדר (שצריך לארוז) ועם פוסטרים של מקפליי ומייקלXDD וגרמתי לה לאהוב את מקפליי והיא אוהבת את דאגי וזה מתועד במצלמת הוידאו של אח שליXD וגרמתי לאח שלי לאהוב את מקפליי! והוא אוהב את דאגי ודניXD חחחחח איזה חמוד
וגם אותו צילמתי בוידאו כשהוא מקשקש על כמה הוא אוהב אותם (הוא בן 10) משהו שהעציב: ריב עם חברה הסרט "סוד כמוס" (הולמרק). וסיפורי הזוועה של אמא שלי על נשים מוכות מהמקלט שבו התנדבה.|המומה| ציטוטיה: i love dany, dougie......................the 2 last אח שלי אומר כמה הוא אוהב את מקפליי אבל נתקע באמצע עם השמותXD ולא זוכרת עוד
כל מה שאמרו בעצם בסוף הסרט no one would tell מתנגן בראש: why i go to scool for של באסטד:> צ'ייסינג פייבמנט אמריקן בוי המלצת השבוע: תפעילו מאוררXD התמונה הכי חמה: דיג'יי, צער גידול בנות, סוד כמוס.