McWeekend Time

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifYou're -No Good- For Me../images/Emo14.gif../images/Emo210.gif

וואי ניראלי לא עשיתי מקוויקנד ממפגש חנוכה
שירי השבוע של מקפליי: Everybody Knows
One For The Radio
שירי השבוע לא של מקפליי: Kate Voegele-No Good
Scary Kids Scaring Kids- Watch Me Bleed Timbaland-The Way I Are Ashlee Simpson- Catch Me When I Fall Paramore- We Are Broken Mayday Parade- Miserable At Best Mayday Parade-I'd Hate To Be You When People Find Out What This Song Is About [Atreyu-Lead Sails [And A Paper Anchor Jack's Mannequin-The Mixed Tape New Found Glory-Dressed To Kill Avenged Sevenfold-Scream Step Up2-Bounce Remix/Killing In The Name Of Breaking Benjamin-The Diary Of Jane Missy Elliott-Shake Your Pom Pom Cherish Ft. Yung Joc-Killa Saosin-Voices Simple Plan- No Love, Your Love Is A Lie,Save You Bullet For My Valentine-Just Another Star
Bullet For My Valentine-10 Years Today Bullet For My Valentine-All These Things I hate Bullet For My Valentine-4 Words To Choke Upon Bullet For My Valentine-Curses Hi-Tack - Say Say Say (Waiting For You) Escape The Fate-Situations Maddonna (ft. Justin Timberlake and Timbaland) - 4 minutes LIndsay Lohan- That Girl, Over, Rumors
Lindsay Lohan- Confessions Of A Broken Heart Jay-Z & Linkin Park - Numb/Encore Infecten Mushroom- Suliman Paramore- Pressure NOFX - Everything In Moderation The Veronicas - 4ever Zebrahead-Wannabe Jane's Addiction - Superhero
תודות למיקי =]
להקת השבוע: סופסוף אחרי הרבה זמן, מקפליי.
אלבום השבוע: החדש של מקפליי אפילו שלא שמעתי אותו XDD
הקליפ של השבוע: -
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סטפ אפ 2.
משהו ש....
שימח אתכם השבוע:
סידרתי את ג'יימסי! [האמפי] לבדי,בעצמי ובזכותי
ו.... אה! נאדל ניצח! גם בגמר של רולאנד גרוס וגם ברבע גמר בלונדון!
יאאאאייייי
ואכלתי סיניייי סופסווווף
*_____________*
עיצב אתכם השבוע:
לא נסעתי לתל אביב במפגש ישרא
הכעיס אתכם השבוע:
ביולוגיה.
ציטוטיה: ~שיעור אנגלית~ המורה נותנת מילים בצורה אקראת בכיתה, ומי שיודע צריך לתת משפט עם המילה. והמילה היא Please "תחשבו על משו שהוא לא במובן הכי נפוץ של המילה [בבקשה]" אני- "Please me! Please me!!!!
" רובכן מבינות את האירוניה לשיר של מק נכון?XD המורה- "אווו אוווווו את כבר לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי! אבל יפה יפה אהבתי את הציניות
" ~אני נקרעת מצחוק~
הייתי שמה גם את הציטוטים מהשיחה עם טומי כי זה פשוט שופךךך אבל אינלי כוחXD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Escape The Fate- Reverse This Curse Escape The Fate- Situations Escape The Fate- THe Guillotine Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl
המלצת השבוע: תתחברו עם בריטים. זה משתלם.
התמונה הכי חמה: נמנמנמ היה לי מצ'עמם ^^' XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עאלק היה לך משעמם ../images/Emo98.gif

סיון, תודי, את מכורה! וגם אני

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifחחחח טובטוב! אני מודה! אני מכורה|!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוווווווווף גמאני רוצה להיות טחונה

TomiSh XD

New member
השיחה עם טומייייי XDDDDDD

יוואו לא הפסקתי לצחוק באותו לילה .. 2 סתומים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

וואי זה היה כלכך מצחיק אני פשוט שולחת לך תשיחה וכל מה שאת ששלחת לי זה- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טובטוב אי אפשר להאשים אותך זו היתה אחת השיחות הקורעוווות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עאלק "i'm better than you when it comes to hand jobs" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואת קולטת שהוא רואה פורנו?! טומי! ה~טומי! זה נוגד את חוקי הטבע! הוא אמור להיות תמים!!!
טומיטומיטומי *__________________________* אבל גם אותך אני אוהבת תומי <:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif כככןןןןן X___________X

טומימימימימיליליליייי הוא מזוהם

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאיך שכחתי! Blood,Sweat and Tears-V

התמכרות קשההההההההההההה

ligalosha

New member
סופרהירו ../images/Emo23.gif

מהפמלייה
וואי היו לי חרישות מטורפות על השיר הזה... אחד החזקים

N e r d y

New member
ידעתי שזה מוכר לי! קייט!

זאת מיה ממגרש ביתי!!! היא מדהימהההה השירים שלה כל כך טובים
בא לך לעלות לי את יור נוט גוד פור מי?
פליז

Mcfly for ever

New member
../images/Emo204.gifMcWeekend../images/Emo204.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ll Be Ok Don't Stop Me Now Transylvania
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Take A Bow
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
לא זוכרת D:
קליפ שעשה לכן את זה:
אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מים שחורים כלבים מהחיים תוכנית- החיים ע"פ נד
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה לביו' שלי
משהו ששימח:
כמעט אף מורה לא הגיע השבוע.. כל יום שיחררו אותנו הביתה =)
משהו שהעציב:
חסרות לי שני נקודות כדי לקבל תעודה הצטיינות
ציטוטיה:
אני: תראו מי שמדבר... זה שכותב מופע בעין (אחרי כמה שניות) אההה באות ה כמה צחקנו על זה D:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Kat Deluna ft Elephant Man - Whine up
המלצת השבוע:
אל תעצבנו מורות לביולוגיה אח"כ הם מורידות לכם 10 נקודות בתעודה!!!!
התמונה הכי חמה:
היה לי משעמם היום בשיעור רטוריקה אז זה מה שעשיתי

Tom pointer

New member
אני כל כך חולה על "החיים על פי נד"!!!

אבל הפרק האחרון היה מאכזב בטירוף....

sweet shir

New member
מקוויקי שמוקדש לסתיו שעשתה קנטר עם סוס ../images/Emo23.gif

אין לי מושג מה זה אומר, אל תשאלו. XD מצעד הלהיטים של מקפליי: Little Joanna One For The Radio כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Falling Into You - Mat Willis Kill The Director - The Wombats הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: אין. חרשתי במחשבה על האלבום החדש..
קליפ שעשה לכן את זה: Brian&Justin - Far Away http://youtube.com/watch?v=CYRvN_xc-QU כן, של ניקלבק, ולא, לא ההוא שחפרתי עליו :( Queer as Folk: Brian & Justin - Your Guardian Angel http://www.youtube.com/watch?v=4vzOhY1mdnE תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המשרד, גוסיפ גירל, פרוייקט מסלול והכי גאים שיש! D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: הלימודים. משהו ששימח: נראה לי שרזיתי, והביקורת לאלבום :) משהו שהעציב: הלך לי לא משהו במתכונת בהיסטוריה :/ ציטוטיה: לא הולך להצחיק אף אחד אבל לא אכפת ליייייי *naf שיר. D: says: בתכלס רק דני & דאגי מתוסבכים, המשפחות של טום והארי די רגילות *naf שיר. D: says: מעניין איך המשפחה של טום קיבלה את היציאה מהארון... ניצן says: עכשיו ליטל ג'והנהP: *naf שיר. D: says: ג'והנה? ג'ואנה *naf שיר. D: says: הוצאת אותה מוסלמית XDDDDDDDDDDD (23:05) שיר. D:: הקטע שטום (23:05) שיר. D:: לא אומר ג'ואנה (23:05) שיר. D:: הוא אומר ג'וראנה (23:05) שיר. D:: עכשיו היא אוזבקסיטנית?
*naf שיר. D: says: ליטל ג'ואנה
ריתנה ניסים ונפלאות says: מקפליי
*naf שיר. D: says: סתיו?
ריתנה ניסים ונפלאות says: אני יודעת עובר עליי משהו. *naf שיר. D: says: את לא יודעת אפילו איך קוראים לה? *naf שיר. D: says: צטצטצט ריתנה ניסים ונפלאות says: אני כן *naf שיר. D: says: איזה מן מזדנבת את, הא? הא?! הא!?! ריתנה ניסים ונפלאות says: אבל אני מנסה להיות מנומסמת ריתנה ניסים ונפלאות says: אחרי הכל, כלה. *naf שיר. D: says: כן גם אני מנסה להיות מנומסמת *naf שיר. D: says: לא הולך *naf שיר. D: says: אני לא טובה בנמוסמ ריתנה ניסים ונפלאות says: כי את לא משתדלדלדת מספיק *naf שיר. D: says: כנאראהה ריתנה ניסים ונפלאות says: אל תצחקיקי אליי יש לי ליקוי למידה. ריתנה ניסים ונפלאות says: |סנוב| *naf שיר. D: says: ולהארי התרחב הפרצוף O_O ריתנה ניסים ונפלאות says: *השמין ריתנה ניסים ונפלאות says: זאת איזי *naf שיר. D: says: לא הוא לא השמין חחח *naf שיר. D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ממש צוחקת כאן ריתנה ניסים ונפלאות says: הוא אכל את איזי!! *naf שיר. D: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ריתנה ניסים ונפלאות says: ואת הכבוד העצמי של דאגי!! ריתנה ניסים ונפלאות says: מזה השיער הזההה *naf שיר. D: says: דוגריייייייייייייי (23:10) שיר. D:: זה כזה קורע אותי שמקפליי הפכו להיות להקת אינדי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:10) ריתנה ניסים ונפל: מקפליי מאנקיז (23:10) ריתנה ניסים ונפל: מקפלייסאבלז (23:10) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:10) שיר. D:: ד'ה מקפליי (23:10) שיר. D:: יש מלא להקות אינדי עם ד'ה (23:10) שיר. D:: מקפליי פארק (23:10) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:10) שיר. D:: מקפליי צ'יף (23:11) שיר. D:: חהחהחהחההחהח שמישהו יעצור אותי (23:11) ריתנה ניסים ונפל: אף אחד לא יעצור אותך (23:12) שיר. D:: כל הלהקות של אמטיוי2 קיצורר (23:13) שיר. D:: חהחה עשית לי חשק לשמוע בריטים חזקים (23:13) שיר. D:: אומגד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקפליי אינדי זה כזה קורעעעעעעעעעעעעעעעע (23:13) ריתנה ניסים ונפל: תדמייני את טום (23:13) ריתנה ניסים ונפל: עם הגיטרה כזה למעלה (23:13) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:13) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:13) שיר. D:: וכולם (23:13) שיר. D:: עם סקיני (23:13) ריתנה ניסים ונפל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:13) שיר. D:: וחולצות מכופתרות (23:13) ריתנה ניסים ונפל: תכלת!! (23:13) שיר. D:: עם ווסט (23:13) שיר. D:: וכובע (23:13) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDDDDDDDD (23:13) ריתנה ניסים ונפל: סקיני תכלת (23:13) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:13) ריתנה ניסים ונפל: וורוד (23:13) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:13) שיר. D:: אדוםםםםם (23:14) ריתנה ניסים ונפל: וטרוקיז (23:14) ריתנה ניסים ונפל: ואז דאגי יעשה כזה (23:14) ריתנה ניסים ונפל: פוני עם ג'ל (23:14) ריתנה ניסים ונפל: שזה דבוק למצח (23:14) ריתנה ניסים ונפל: ~מתה~ (23:14) שיר. D:: גאש דמייני את טום שר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:15) שיר. D:: ~מתה~ -- (23:35) שיר. D:: אומגד (23:35) שיר. D:: טום כבר נכנס ללוק האינדי (23:35) שיר. D:: לוק אט ד'ה האט (23:36) שיר. D:: ~מתהמתהמתה~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (23:36) ריתנה ניסים ונפל: אם כבר טום (23:36) ריתנה ניסים ונפל: האף שלו גדל!!!!!!!!!!!!!!!111 (23:36) ריתנה ניסים ונפל: בחיי!!!!!!!!!!!!!111 (23:36) ריתנה ניסים ונפל: מזה הפרופיל הזההה (23:36) ריתנה ניסים ונפל: טום$%@#%%@#%#@#%@ (23:37) ריתנה ניסים ונפל: מה ג'ואנה האכילה אותך?!!? (23:37) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (23:37) שיר. D:: ג'וראנה (23:37) שיר. D:: לא ג'ואנה (23:37) שיר. D:: הוא פאקינג אומר ג'וראנה (23:37) שיר. D:: ליטל ג'וראנהההה XDDDDDD (23:37) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDD (23:37) ריתנה ניסים ונפל: זה מה שהיא האכילה אותו! - סמים#%%!@#%# (23:37) ריתנה ניסים ונפל: הוא מדמיין%$%@%# (23:37) ריתנה ניסים ונפל: שיש R בשם שלה@$%##! (23:38) ריתנה ניסים ונפל: וסמים מגדילים את האף זה ידוע סתיו: "אישתי לא עשתה רק יזיזים." XDDDDDDDDDDDDDDDD מעניין מי יבין
מתנגן בראש / בפלייליסט: SFA - McFly Hello - David Cook The Little Things Give You Away - LP Vacation - SP המלצת השבוע: אל תשפכו קופסא של סלט כרוב על הרצפה. זה מסריח. ._. התמונה הכי חמה: מקפלייוש

sweet shir

New member
התמכרתי קשות. ../images/Emo99.gif

לבגדים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם גם לסדרה
האהא ציטוט כי שכחתי לשים!
And who am I? That's one secret I'll never tell. You know you love me. XOXO Gossip Girl.​

למעלה