../images/Emo41.gifSometimesIwantToTakeMyToasterInTheBath
+
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR. AAY. TWYMMF. DWMU. BCB. SLM. Tranny. SG. 5C. ROTTF.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Amy Winehouse - Back to Black. Ben Harper - Walk Away. Blink 182 - M+M's. Busta Rhymes Feat. Linkin Park - We Made It. Busted - When Day Turns Into Night. Busted - 3am. Coldplay - Viva La Vida. Coldplay - Violet Hill. Dima Bilan - Gore Zima. Dima Bilan - Kak Hotel Ya. Dima Bilan - Not That Simple. Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song. FOB - Nobody Puts Baby In the Corner. The Fray - How to Save a Life. The Fray - Look After You. The Kooks - Shine On. Linkin Park - Leave Out All the Rest. Nickelback - Someday. Pink - Who Knew. Ronan Keating - When You Say Nothing At All. Ryan Cabrera - 40 Kinds of Sadness. Ryan Cabrera - Fall Baby Fall. School of Rock - School of Rock.
Tacking Back Sunday - MakeDamnSure. אביב גפן - קבעתי עם האושר. אפרת גוש - קרב איגרוף. היהודים - סמי חופשי. מטרופולין - לא אומרת כלום
מטרופולין עם אפרת גוש - מלאכים (הסתה). מטרופולין עם דנה ברגר - לישון בלי לחלום. מרסדס בנד - עד מתי. מרסדס בנד - ימים רבים.
סאבלימינל, הצל ורוי אדרי - ילד רחוב. ><"
הלהקה/האומן המגניב/ה של השבוע:
קולדפליי ולינקין.
אלבום שחרשתי עליו:
---
קליפ שעשה לי את זה:
Linkin Park - Leave Out All the Rest
http://www.youtube.com/watch?v=yZIummTz9mM Busta Rhymes Feat. Linkin Park - We Made It
http://www.youtube.com/watch?v=JAMbCmK0iHg Britney Spears - Lucky
http://www.youtube.com/watch?v=LRlw9jqyZ4c Britney Spears Feat. Madonna - Me Against the Music
http://www.youtube.com/watch?v=NRq-epPA_OM
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: גוסיפ גירל. הקניון 3. הכי גאים שיש 1. בורדל. דרך ווטרלו 2. NKCA 2008. ג'ק בלאקקק
: 1408. הבועה
הכוכבים של שלומי.
משהו שהכעיס אותי השבוע:
- אמא. - יש לי ככל הנראה דלקת בעין
.
משהו ששימח אותי השבוע:
- יציאות עם חברים. - המתכונת החוזרת של מודל G באנגלית הלכה יחסית טוב. - האלבום החדש של מק'.
משהו שהעציב אותי השבוע:
- המתכונת בביו' הלכה גרוע. - נכשלתי במתכונת במת'.
ציטוטיה:
~ישבנו בגלידריה [מישהו עוד משתמש במילה הזאת בימנו?] וידיד שלי אמר שלא כדאי לאכול מפה כי הם לא מכסים ועף אבק על הגלידות~ חברה שלי: איזה אבק כולם:
אבק כוכבים! כאילו מה יש סוגי אבק? ~במתכונת בביו' חברה שלי שואלת את המורה מאיזה מחלקה העכבר~ המורה: מאותה מחלקה של החתול חברה שלי: הפרוותיים?
*בדיחה ללומדי ביו' חחחח כאילו אין דבר כזה, היא הכוונה ליונקים* תלמידה: המורה גרמת לה לבכות המורה: ואני לא בכיתי כששמעתי את התשובה הזאת? ~יש בכיכר בקרבת ביתי פסל חמוד של דגים [בת-ים, יש פה רק ים ואסוציאציות ימיות יו נואו] וסתם היה משעמם אז באנו אליו~ אני: אחרי המתכונת בביו' אני יכולה להראות לכם מאיפה משתין הדג! *משחק מילים* מאיפה שהוא מתרבה חברה שלי: מהפה?
~יש במקושרים קהילה של הבצפר שלי שזה שם רק ילדים מהשכבה שלי, הם רוצים לארגן שוב מסיבת סיום ענקית ופתחו דיון, והיה שם דיון של 2 ילדים שפשוט קרע אותי~
ילד1: ...זה נשמע קטלני ביותר, הרבה אלכוהול ומסיבת חום שכולם רצים ערומים ורודפים אחרי סרטנים (חוץ מ___ שרודף אחרי דוסים מברסלב). *חחח הוא דוס* את הבשר הייתי נותן ל____ לקנות, הוא לא פרייאר, ובלג בעומר היה פול בשר כי הם עשו קנייה קטלנית.
ילד2: חחחחחחח אני אוהב אותךךךךךךךךך מממש אוהב כאילו אפילו הייתי עושה לך טובה ומקנח לך ת'אף או משהו בסגנון..או מנקה לך אוזניים יש לכם רעיון איך מסתדרים עם זה בבוקר שאאחרי?
ילד1: בטח, בבוקר שאחרי מתעוררים יחדיו לסיגריה משותפת.
ילד2:אתה מתכוון לסיגריה שאחרי?? אתה רומז למשהו מעבר לטובה כמו שהצעתי לך??
ילד1:לא ממש. ליד כל חוף יש ביוב. נקום לסיגריה של אחרי ונזרוק את הבדיל לביוב, זה כאילו זרקת על מלכה ביוב סיגריה לגוף. גם ככה השם שלה זה ביוב, היא נראת כמו ביוב, ומריחה כמו ביוב. *קוראים למנהלת שלנו מלכה אבָּיוֹב XDDDD*
ילד2:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתתת אוהב אותך בשנית!
ילד1:בחיים שלי לא הבנתי למה כולם רושמים "חחחחחחחחח" תדמיין את עצמך צוחק רק עם האות ח' ותעשה את זה בקול רם, אם לא יוצא לך רוק לתוך המסך אל תקרא לי יהודי.
ילד2:lol יותר מתאים לך? זורם יותר באנגלית לצחוק?? חחח הרגת אותי בשלישית..!
ילד1:אם אני הורג אותך ברביעית אתה אוטומטי הופך להיות חתול?
ילד2:קפצת עכשיו אתה הורג אותי בכפולות הרגת אותי בשישית כבר איזה חיה אני.?
ילד1:חייה גינגית... דיי שמנה... עם טעם בליבוש מזעזע... עם שק ביד... מיכל בן עזרא.. *הרכזת שכבה שלנו*
ילד2:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק לא היא!!!! מנכוהנכנהגכחנהכג לא אני נהפךךך ל...העגמנחגגג [זה התהליך ברגע זה אני נהפך למיכל]! שים חולצת בצפר..! אתה לא תצא לטיול שנתי..ולמסיבת סיום אתה עוד תחלום להגיע! *יש לה תסביך חולצות בצפר, קשה להסביר אם לא עברתם את זה על בשרכם*
זאת הייתה פשוט שיחה הזויה
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Gavin Degraw - Chariot.
המלצת השבוע:
תלמדו למתכונות שלכם.
התמונה הכי חמה:
תמונה גאונית ביותר של קורטני לאב וכפיל של קורט