McWeekend Time

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אעעע ../images/Emo99.gif אני מתה לפשוט על

הארון בגדים של הסדרה [?] בטח הם זורקים הכל אחרי פעם אחת שהם משתמשים בהם, שיביאו לנזקקים ~אהמאני~ והציטוטים XDDDD אני אינטיליגנטית מספיק כי הבנתי אותם? ;>

sweet shir

New member
*כל כך*! אני רואה ומריירת. ../images/Emo6.gif

איזה זורקים חחחח חס ושלום! בטח ממחזרים לפרקים אחרים / הצוות לוקח הביתה או משהו חחחחחחחחחחחח יש שם דברים מדהימים כל כך!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחח לא, סתם חשבתי שהם לא מצחיקים

sweet shir

New member
לוק & נואהההההD:

אתן לא רוצות לדעת מאיפה הם. ברצינות שלא.

sweet shir

New member
הוא כזה כאפה שזה מטורף ../images/Emo6.gif

אח אח, מי היה יודע מה יצא ממנו בסוף

purple floyd

New member
חחחחחחחחח שיר!!

הכותרת נשמעת ממש רע XDDDDDDגג ואני לא עשיתי קנטר הסוס החליט שהוא עושה קנטר!! אני סתם הייתי איזה עלה שאמור היה להחזיק את המושחות
טוב תתעלמי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתמול היה קורעעעעעעע [ע ע סתם.
]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, הא? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליקוי למידה קטנטוש שלי
(עלאק קטנטושXD) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ח ח XDDDDDD אנחנו שתי סתומות (ות ות).
וכן היה קורע (ע ע ע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזרתי לזה עכשיו) 333333>

N e r d y

New member
תגובהתגובהתגובה

מה את אומרת זה יצליח? וזה ישלח? טוב ננסה :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את וסתיו [שלא דיברתי איתה פאקינג שנים!] דפוקות XD אבל אני מתה עלייכן
אני מפחדת להכנס לסרטונים של הג"ש, באמת שאני מפחדתתת זה יגרום לי לבכות? יהיה בסיידר עם היסטורי דונט וורי :)

sweet shir

New member
כל הכבוד! D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור שאת מתה עלינו, איף אפשר שלא
אממ לא נראה לי, כעיקרון זה סתם יפה, לא עצוב. אבל יש מצב שגארדיין אנג'ל כן אני לא זוכרת.
נקווה ;; 333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים עם סתיו קורעים$#%R#% חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסלט כרובבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתה~ לאביו3333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתקי זה היה ממש

מסריח XDDDDD 33333333333>

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחח הציטוטיםXD../images/Emo85.gif

ג'וראנה XDDDDDDDDDDDDDDוטפ

קאנטרררר O: ../images/Emo23.gif

חחחחחח ביטצ' ספרי כמה נבהלת XDDDD עשית לי געגועים
חחחחחחח לא יודעת אם הבנתי או לא, אבל הציטוטים קרעו אותי XDDDD ואל תדאגי, בטח אפ'חד לא נוגע בכרוב חוץ ממך. |בעכס|
333>

sweet shir

New member
לא הייתן אמורות לא להבין, סתם חשבתי שזה מצחיק

רק אותי
ששש סלט כרוב זה אלוהי! 33333>

Charley XD

New member
נעלמה לי התגובה ../images/Emo12.gif

אני הבנתי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה ליאה הוא נעל את עצמו בשרותים !!! חהחה הציטוטים אהה ושירק שאני שאלתי איך הלך במתכונת אמרת שהיה מלחיץ ואפילו לא הסכמת לפרט ולדבר איתי על זה ! עכשיו את אומרת שלא הלך משהו ?? את סובלת מפיצול אישיות יקירתי. |סנוב||מפגר|

sweet shir

New member
לא הייתן צריכות לא להבין!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אחרי זה חשבתי על התשובות שלי וראיתי שהלך לי חרא X:

למעלה