שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

רעפון

New member
שתי הבודרילות שפרה ועינב מעירות לגורילה למה

הוא אוכל. שתי המורעבות דואגות רק לקיבה שלהם.

בהלםם

New member
עדכון

בתחילת השידור ארז טל אמר לדיירים החדשים (אינה יוני חגית ושחר) לשבת בספה אחת אחרי זה הוא קרא לשפרה צבר וונסה ולאון לשבת בספא האמצעית.. ואז קרא לעינב יוסי רנין ואיתי לשבת בספא השלישית.. אחרי זה הוא אמר שבקבוצה אחת כל הדיירים מועמדים להדחה (לחדשים יש חסינות)

רעפון

New member
לאון בכה כמו ילדה קטנה למד מרנין אני עוזב את

הבית אמר יאלה תעוף ותקח איתך רנין וטוסו.

קופנגן

New member
שוב שומרים על שפרה צבר לאון ורנין

ברביעי מהבוקר עד הצהריים הרביעיה הייתה בדכאון, חזרו ויצאו מהאח הגדול, לכלכו על החדשים בצורה מבחילה, שהם לא ברמה שלהם. ומה הראו היום בתוכנית? אפילו לא 5 אחוז מזה!

a10a

New member
פריאר מי שמצביע לשפרה..היא הדיחה את עצמה

ואתם תשלמו לה בשביל זה???? היא אמרה שהיא מדיחה את עצמה רק כדי לראות אם אנשים אוהבים אותה בחוץ...זה ממש חוצפה מצידה לעשות לכם את זה... אתם צריכים לשלם לה כדי לעלות לה את האגו???? מילא כולם היו מעמידים את עצמם הייתי מבינה...אבל היא אמרה שהיא מעמידה את עצמה רק בשביל חיזוקים..... לדעתי זו ממש אגואיסטיות מצידה ולא אכפת לה מאנשים שאוהבים אותה בחוץ!!! כשהעמידו אותה להדחה מי שאהב אותה הצביע לה והוכיח לה שאתם אוהבים אותה..אבל עכשיו לבזבז לכם את הכסף לחינם זו חוצפה!!!!! אני אישית מאוד אהבתי את אשר אבל ברגע שהדיח את עצמו..לא הייתי מוכנה להיות פראיירית ולשלם עליו כסף!!! זו דעתי כל אחד יעשה כרצונו רק נראה לי שהיא לא כל כך חושבת עליכם ומזבזת את כספכם!!!!!!!!! אז שלא יעבדו עליכם..............!!!!!!!!!!!!!!!!

XדוריX

New member
וואלה צודק כמו זקנות כל היום מרכלות נקווה שזה

יפסק השבוע סוף פאקינג סוף#$@@#$#$^#$#^#$^

והוציאו את עינב בכוונה רע. כאילו

היא הלכלכנית הראשית, בזמן שהיא קיבלה אותם יותר מכולם.

דודויו

New member
לדעתי הגריל היום

שפרה, צבר, לאון ונסטה. בגלל שהקבוצה השנייה זה צפוי מדי ולא מפתיע, ככה שהם לא היו מחלקים את זה לקבוצות.

קישור לאון ליין

כל מי שלא רואה בטלוויזיה - מצאתי קישור שעובד!! אז בבקשה - (מי שלא עזר - רק תלמדו!) |הוא עובד

למעלה