בתחילת השידור ארז טל אמר לדיירים החדשים (אינה יוני חגית ושחר) לשבת בספה אחת אחרי זה הוא קרא לשפרה צבר וונסה ולאון לשבת בספא האמצעית.. ואז קרא לעינב יוסי רנין ואיתי לשבת בספא השלישית.. אחרי זה הוא אמר שבקבוצה אחת כל הדיירים מועמדים להדחה (לחדשים יש חסינות)
ברביעי מהבוקר עד הצהריים הרביעיה הייתה בדכאון, חזרו ויצאו מהאח הגדול, לכלכו על החדשים בצורה מבחילה, שהם לא ברמה שלהם. ומה הראו היום בתוכנית? אפילו לא 5 אחוז מזה!
ואתם תשלמו לה בשביל זה???? היא אמרה שהיא מדיחה את עצמה רק כדי לראות אם אנשים אוהבים אותה בחוץ...זה ממש חוצפה מצידה לעשות לכם את זה... אתם צריכים לשלם לה כדי לעלות לה את האגו???? מילא כולם היו מעמידים את עצמם הייתי מבינה...אבל היא אמרה שהיא מעמידה את עצמה רק בשביל חיזוקים..... לדעתי זו ממש אגואיסטיות מצידה ולא אכפת לה מאנשים שאוהבים אותה בחוץ!!! כשהעמידו אותה להדחה מי שאהב אותה הצביע לה והוכיח לה שאתם אוהבים אותה..אבל עכשיו לבזבז לכם את הכסף לחינם זו חוצפה!!!!! אני אישית מאוד אהבתי את אשר אבל ברגע שהדיח את עצמו..לא הייתי מוכנה להיות פראיירית ולשלם עליו כסף!!! זו דעתי כל אחד יעשה כרצונו רק נראה לי שהיא לא כל כך חושבת עליכם ומזבזת את כספכם!!!!!!!!! אז שלא יעבדו עליכם..............!!!!!!!!!!!!!!!!