שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

דנה1982

New member
אני אעשה את זה בכיף

כי הערב היא הוכיחה שיש בה משהו שפספסתי. היא התחברה לשפרה בעקבות כניסת הדיירים החדשים והוכיחה שהיא באמת נאמנה לזה. ולכן אני מתחייבת להצביע לה בכל פעם שתהיה מועמדת להדחה! וואי וואי, מי היה מאמין שאני אגיד את זה ;)

רעפון

New member
תעיפו את וונסה החלאה היא הרסה את איתי

הצרפתיה הארורה היום צריכה לעוף.

a10a

New member
ונסה בטוח עפה..היא תיקח את יונ לסוויטה..כנסו.

ונסה עכשיו דברה עם צבר ולכלכה על איתי...היא כנראה חושבת שאיתי הצביע נגדה וגרר אחרים לעשות את זה ... היא עצבנית עליו רצח.. ועכשיו יתנו לה לבחור את מי לקחת לסוויטה וכנראה תבחר ביוני... וגם עכשיו בתוכנית עשו עריכה נגדה והראו כמה היא פוגעת באיתי וכמה היא ז**ה... ולכן כנראה שעכשיו הצופים יתעצבו על ונסה ויעיפו אותה!!! כמו כן הוציעו את שפרה ממש מסכנה וחמודה ולא הראו את כל הקללות והריכולים שלה על אנשים... זה כל כך ברור שההפקה רוצה לשמור על שפרה לגמר................ תוכנית מכורה!!!!!!!!!!!!

רותוש123

New member
מה הקשר לא הבטיחה?? לא מתנהגים ככה!!!

כמו שרמוטהההה.. ובטח שלא בטלויזיה שכולם רואיםםםםם יאללה הצרפתייה המכוערת חייבת לעוף.. נ.ב. נראה לכם שהיא ואיתי יתנשקו?? יהיה משהו?..

jaycom

New member
לאט לאט אני מבין שמשודרות שתי תוכניות שונות

נמאס מאיך שמציגים את שפרה כאישה הטובה והמקסימה שהתאהבה בבחור הקר שמתעלל בה נפשית.. בכלל את כל החבורה המגעילה לא מציגים כמו שאנחנו רואים בלייב.. איפה הקללות של רנין? איפה ההתנשאות של שפרה? רואים אותה רק בוכה מה שמוערר אמפטיה.. ואת עינב כמובן רואים רק יורדת על האוכל של שחר.. אבל בכל הזדמנות יורדת עליו שהוא שמן.. פשוט עריכה מגעילה בכל פעם.. בואו תביאו את המיליון לשפרה וגמרנו עניין.. לאט לאט אני מקבל את הרושם שמה שאנחנו רואים בלייב זה תוכנית אחרת לגמרי... ובערוץ 2 משודרת תוכנית שמציגה את חבורת שרל"צ הכי טוב שיש ומהצד השני את עינב ואבא שלה כגזענים ואנשים מגעילים.. פשוט גועל נפש...

רוניתה08

New member
ואולי התשובה היא אחרת

אולי הראייה שלך סלקטיבית ואת שמה לב ומנפחת כל אמירה קטנה של שפרה כלפי אחרים וחוזרת עליה שוב ושוב. ואת של עינב ויוסי מעבירה בקטנה הם לא משדרים גם את רוב הקללות של עינב ויוסי והם מקללים הרבה יותר מהשאר ולכן הגיוני שבתוכנית שמתמצתת תופיע קללה שלהם ולא של אחרים שאומרים משהו לעיתים נדירות יותר משום שזה מאפיין אותם יותר. באותה מידה שאר הדיירים לאון רנין וצבר גם עושים כל מיני דברים מצחיקים ובערוץ 2 בדר"כ מראים רק צחוקים של הבובליים מפני שגם את זה הם עושים יותר. והם מרויחים מזה. את חושבת ששפרה לא באמת סבלה? שעינב לא באמת גזענית?

shy6

New member
אחרי הפרק של היום אף אחד לא יצביע לונסה

כי הוא בעד ונסה.אי אפשר להזדהות איתה כבר. יצביעו לה רק בשביל להעיף את שפרה וצבר, וזה לא יספיק. להתראות ונסה. לצערי.

droriko

New member
לדעתי זה דווקא מוסיף לה

תחשוב שעד שהחדשים הגיעו היא היתה אנמית כזאת שלא שמו לב אליה, פתאום היא במרכז של "משולש רומנטי לוהט" (ככה מציגים את זה בהפקה)

קמבילי

New member
ההפקה מסתירה את הח*ה של רנין

ומנופפת בח*ה של ונסה. אנחנו נצביע לונסה, ואם הם רצו להכריח אותנו לסמס אז סחטיין, הם הרוויחו. על אפם וחמתם נשאיר את ונסה המפגרת!

יNOT

New member
ממתי את צריכה "שיכריחו" אותך לשלוח SMSים? ../images/Emo6.gif

ושוב..."נשאיר" זה רבים, את אדם אחד.... בתקווה כל ה"SMSים" שלך מספיקים
ואת עוזרת להם להרוויח...ועוד אומרת על אפם וחמתם ?!

למעלה