כי הערב היא הוכיחה שיש בה משהו שפספסתי. היא התחברה לשפרה בעקבות כניסת הדיירים החדשים והוכיחה שהיא באמת נאמנה לזה. ולכן אני מתחייבת להצביע לה בכל פעם שתהיה מועמדת להדחה! וואי וואי, מי היה מאמין שאני אגיד את זה
ונסה עכשיו דברה עם צבר ולכלכה על איתי...היא כנראה חושבת שאיתי הצביע נגדה וגרר אחרים לעשות את זה ... היא עצבנית עליו רצח.. ועכשיו יתנו לה לבחור את מי לקחת לסוויטה וכנראה תבחר ביוני... וגם עכשיו בתוכנית עשו עריכה נגדה והראו כמה היא פוגעת באיתי וכמה היא ז**ה... ולכן כנראה שעכשיו הצופים יתעצבו על ונסה ויעיפו אותה!!! כמו כן הוציעו את שפרה ממש מסכנה וחמודה ולא הראו את כל הקללות והריכולים שלה על אנשים... זה כל כך ברור שההפקה רוצה לשמור על שפרה לגמר................ תוכנית מכורה!!!!!!!!!!!!
נמאס מאיך שמציגים את שפרה כאישה הטובה והמקסימה שהתאהבה בבחור הקר שמתעלל בה נפשית.. בכלל את כל החבורה המגעילה לא מציגים כמו שאנחנו רואים בלייב.. איפה הקללות של רנין? איפה ההתנשאות של שפרה? רואים אותה רק בוכה מה שמוערר אמפטיה.. ואת עינב כמובן רואים רק יורדת על האוכל של שחר.. אבל בכל הזדמנות יורדת עליו שהוא שמן.. פשוט עריכה מגעילה בכל פעם.. בואו תביאו את המיליון לשפרה וגמרנו עניין.. לאט לאט אני מקבל את הרושם שמה שאנחנו רואים בלייב זה תוכנית אחרת לגמרי... ובערוץ 2 משודרת תוכנית שמציגה את חבורת שרל"צ הכי טוב שיש ומהצד השני את עינב ואבא שלה כגזענים ואנשים מגעילים.. פשוט גועל נפש...
אולי הראייה שלך סלקטיבית ואת שמה לב ומנפחת כל אמירה קטנה של שפרה כלפי אחרים וחוזרת עליה שוב ושוב. ואת של עינב ויוסי מעבירה בקטנה הם לא משדרים גם את רוב הקללות של עינב ויוסי והם מקללים הרבה יותר מהשאר ולכן הגיוני שבתוכנית שמתמצתת תופיע קללה שלהם ולא של אחרים שאומרים משהו לעיתים נדירות יותר משום שזה מאפיין אותם יותר. באותה מידה שאר הדיירים לאון רנין וצבר גם עושים כל מיני דברים מצחיקים ובערוץ 2 בדר"כ מראים רק צחוקים של הבובליים מפני שגם את זה הם עושים יותר. והם מרויחים מזה. את חושבת ששפרה לא באמת סבלה? שעינב לא באמת גזענית?