שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

דנה1982

New member
כל הרביעייה מועמדת - כך אמר ארז טל...

הוא אמר, אם אני זוכרת נכון, שקבוצה אחת מה-2, כל חבריה מועמדים להדחה. ייתכן שאני טועה (זו לא תהיה פעם ראשונה...) אבל ככה הבנתי. ודרך אגב, הסתובבתי בשבועות האחרונים עם אנטי ענק נגד עינב, אבל היא כל כך קרעה אותי בקטעים שהם הראו עכשיו שאני מתחילה לחבב אותה מחדש... קרעה אותי עם "יא רבי שמעון" - גדול!! אני הולכת לאמץ את זה! זה ו: "לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים..." תותחית!!!

Yaki J

New member
מכינים את הקרקע לסילוקה של ונסיה

היא מקבלת את עריכת התיירת הצרפתייה השרמוטה ששוברת לאיתי את הלב שפרע וצבר מקבלים את עריכת טיילור ורידג' לעניים ליאון מקבל את עריכת סקארלט אוהרה

Yaki J

New member
בהפקה מעדיפים "משולש אוהבים" מומצא

כשאחת הצלעות שלו בוכה (בזמן שהיא לא אוכלת צלעות), וברקע הינשוף וליצן החצר מפרשנים כל מבט וחצי עפעוף. אני צופה שנראה את ונסיה יוצאת זונת הכפר בעריכה היום, והיא תעוף שבוע הבא.

קמבילי

New member
לא לדאוג יאקי, גם לשי עשו עריכת פרידה

צבר עף היום (אני לא אופטימית עד כדי להגיד שפרה)

Yaki J

New member
מהפה שלך לאלוהים. למרות שהראו את צבר בלי

חולצה, זה לפחות איזה 100 אסמסים מכל ילדה בת 12.

רעפון

New member
יעיפו את ונסה כי יותר מדי ז**ה לתוכנית הזאת

וילדים רואים אותה הם חייבים להטיס אותה היא הורסת דור שלם של ילדים קטנים.

a10a

New member
פראייר מי שמציבע לשפרה לאחר שהעמידה את עצמה!!

להדחה! ואתם תשלמו לה בשביל זה???? היא אמרה שהיא מדיחה את עצמה רק כדי לראות אם אנשים אוהבים אותה בחוץ...זה ממש חוצפה מצידה לעשות לכם את זה... אתם צריכים לשלם לה כדי לעלות לה את האגו???? מילא כולם היו מעמידים את עצמם הייתי מבינה...אבל היא אמרה שהיא מעמידה את עצמה רק בשביל חיזוקים..... לדעתי זו ממש אגואיסטיות מצידה ולא אכפת לה מאנשים שאוהבים אותה בחוץ!!! כשהעמידו אותה להדחה מי שאהב אותה הצביע לה והוכיח לה שאתם אוהבים אותה..אבל עכשיו לבזבז לכם את הכסף לחינם זו חוצפה!!!!! אני אישית מאוד אהבתי את אשר אבל ברגע שהדיח את עצמו..לא הייתי מוכנה להיות פראיירית ולשלם עליו כסף!!! זו דעתי כל אחד יעשה כרצונו רק נראה לי שהיא לא כל כך חושבת עליכם ומזבזת את כספכם!!!!!!!!! אז שלא יעבדו עליכם..............!!!!!!!!!!!!!!!!

דנה1982

New member
כל החדשים הצביעו נגדה

וזה בטוח (עוד כמה דקות נגלה בוודאות). בנוסף, בטח איתי ו/או ונסה הצביעו נגדה. ככה שבכל מקרה היא מועמדת, ואין ספק שזה אומר מי עוד מועמד איתה לאור החלוקה לקבוצות שארז עשה... מעבר לזה, אני מאוד מבינה שבמצב שבו היא נמצאת, היא רוצה וצריכה את החיזוק הזה. כי בשלב הנוכחי, עם המשבר שלה מול צבר, הבכי, תחושת הבדידות מול החדשים - היא צריכה עבור עצמה לדעת שיש לה תמיכה מבחוץ כדי להמשיך הלאה, כי אם אין לה מספיק חיזוק בתוך הבית, היא צריכה אותו מחוץ. אני אישית תומכת בה! GO SHIFRA!!

דנה1982

New member
הנה היא לא הצביעה נגד עצמה

וגם לא נגד עינב - שזה מאוד מכובד שהיא לא מצביעה נגדה אחרי החברות (אמיתית או לא) שהחלה להירקם ביניהן. אני מקווה שגם עינב לא הצביעה נגדה. אני בטוחה שהרביעיה של ש"צ היא שמועמדת להדחה, אבל אני מקווה שעינב תוכיח הגינות כלפי שפרה ושלא ביקשה להדיח אותה. נודרת נדר שאם עינב לא מצביעה נגד שפרה הפעם - היא מקבלת ממני SMSים חופשי בכל פעם שתהיה על הגריל!! וזאת למרות האנטי שהיה לי כלפיה תקופה ארוכה...

למעלה