שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

Sycko

New member
חחח אינה לא ראתה "האח הגדול"

לפני שהיא נכנסה?? כל מה שעבר לי בראש בסצינת המטבח של אינה מול עינב כשאינה לא רצתה לשטוף כלים זה - פספסת במקרה את הפרק שעינב הייתה מועמדת במקום שפרה כעונש? מאיפה היה לה את האומץ? עד היום הקטעים של עינב באח הגדול רודפים אותי קרועה לא יודעת למה היא נכנסת

בלי אבל, בלי חבל. להצביע לונסה וחסל!

ונסה, שפרה וצבר. על פניו ונסה הכי חלשה מבין שניהם. בהרבה. אין ספק שהעפתה של שפרה תהיה משמחת יותר משמחת בית השואבה. לכן הצבעה לונסה וצבר נראית כמהלך הנכון. נכון? לא נכון! חבל לבזבז אסמסים על שניים. על האסמסים שנחזק את צבר, יצטרפו חובבי צבר ובכך יעבור בוודאות את ונסה. מי יתקע כך לידנו כי ונסה תגבר על שפרה? (כאמור, ונסה לא תגבר על צבר אם מסמסים גם לו). אי לכך, אני יוצאת בקריאה נרגשת, לכל חובבי בובליל (שאין להם מה לעשות עם האסמסים השבוע), לכל אלה שלא מחבבים את שפרה באשר הם, ולכל מי שמקובלת עליו עדותה של חגית ודבריו הקולעים של איתי בנוגע לשפרה - יש להצביע לונסה. אך ורק לונסה. (במידה וצבר יעזוב, שפרה תשבר ותלך במהירה אחריו. אל דאגה.) אני יודעת שונסה לא מתמודדת הכי ראויה לאסמסים. כן, היא לא הכי נחמדה לאיתי ובאופן כללי אולי לא באה לכולם בטוב. אבל לפעמים צריך לעשות הכרעה בין רע לרע יותר. לסתום את האף ולהצביע. אז כמו שאמר שרון בשעתו, וכמו שאומר אובמה בשבועות האחרונים - לכו להצביע! go vote! בלי אבל, בלי חבל. להצביע לונסה וחסל!

קמבילי

New member
../images/Emo124.gif הצביעו בהמוניכם לוונסה

כל הכבוד ונסה, בדקה התשעים החזרת לנו את האמון בך, האיי.קיו הבודד שלך נכנס לפעולה והזמנת את איתי לסוויטה. כיפק היי איי-קיו, תחזיק מעמד! תבלו יפה שלושתכם, את, האיי-קיו ואיתי, וצאו מהסוויטה מחר בבוקר מאוהבים. גדודי הבובלילים עומדים לצדנו ויסמסו לוונסה. הצביעו לוונסה כדי להדיח את צבר, סנוקרת שניה ברציפות לשרצים.

shy6

New member
בגלל קול אחד פספסנו את הקטע הכי מצחיק

שהיה יכול להיות בתוכנית. לאון מועמד להדחה כי כולם חושבים שאף אחד לא יצביע לו :)

ענייני הפקה!

קראתי כאן באחת התגובות שיותר ויותר אפשר להבין שישנן שתי תוכניות לאח הגדול---האחת בערוץ 20 ובמחשב- והאחרת- התוכנית הערוכה בערוץ 2. אני לא מבינה איך אפשר לעוות את המציאות בצורה כל כך נוראית? חיכיתי השבוע לראות איך שפרה, רנין, ליאון וצבר הגיבו לחדשים---לא הייתה תגובה אחת שלהם- כשבפועל הם לרגע לא הפסיקו ללכלך עליהם- ככשפרה היא המלכלכת הראשית. חיכיתי לראות אתכל השיחה בין צבר לשפרה במקלחת- כשבפועל הראו רק את השניה האחרונה ממנה ולא איך שצבר "גער" בה ואיך היא מיסכנה את עצמה(היא שרק יורדת על איתי שהוא סמרטוט) תגידו מה נהייה???? חייבים איךשהו להגיע להפקה ומישהו חייב לתת הסברים על זה -כל שבוע זה פשוט יוצא מפרופורציות וזה כבר מוגזם!! בהתחילה מאוד אהבתי את שפרה- אבל ברגע שהתחלתי לראות במחשב- היא איבדה אצלי את כל הנקודות וגיליתי שהיא פשוט זיוף אחד גדול. אני חושבת שאסור לנו לסמס הפעם. אם יוסי ועינב לא על הגריל- והדברים מוצגים בצורה כל כך מעוותת- הגיע זמן שההפקה תלמד אתה הלקח שלה ותבין שלכל עם ישראל מגיע לדעת ולראות את האמת. פשוט בושה.. זה לא ישתנה אם הקהל לא ישנה את זה...

נועה21

New member
העריכה של ערוץ 2 שוברת שיאים חדשים ../images/Emo41.gif

מישהו כאן כתב בצדק שזה כאילו שאנחנו רואים שתי תוכניות שונות. ערוץ 2 ואת השידורים בלייב. למה כל הזמן מציגים את שפרה כבחורה רכה ורגישה בעוד שהיא ממש לא?? למה לא מראים את הריכולים, ההתנשאויות, הזלזול, הגרגרנות? למה כל הזמן להראות את הצד הרע של עינב מול ה"טוב" של שפרה? נמאס לי כל שבוע לקוות שסוף סוף יראו את האמת ולהתאכזב מחדש

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ערוץ 2 עורכים את התוכנית בצורה מאוד

גסה. אני לא סתם שונא את שפרה, יש לה יציאות בלתי נסבלות. מזלזלת בכל מי שהוא לא שפרה. אבל ערוץ 2 בשלו. שפרה מלאך! פשוט עושה חשק לפרוש לגמרי מלצפות בתוכנית הזאת.

נמלה3

New member
כל-כך כל-כך נכון!!! השאלה היא...

מה אפשר לעשות עם זה? תכלס ממש נמאס. הפרק היום היה כל-כך משעמם. לא הראו קטעים קורעים מצחוק של יוסי, לא הראו את הרעל ששיפרה מפזרת, לא מראים את ליאון הצבוע..מה יהיה???????????????? נראה לי שאני מפסיקה לראות, ברצינות, בזבוז זמן. הרי שם למעלה כבר יודעים מי ייקח

11134

New member
אני מסכימה אתך, וזה במקרה שגם מה

שמראים בערוץ 20 ובאינטרנט נכון. הרי גם את זה מצנזרים על ימין ועל שמאל, ואם את רואה דרך האינטרנט, כמוני, את בוודאי יודעת שרק מצלמה מס' 1 עובדת כמו שצריך מבחינת תמונה וסאונד. שאר המצלמות לא. איך שלא יהיה, אני אומרת, אם כבר התמכרנו, אז נצפה, אבל בוודאי לא נממן אותם על ידי אס - אמ - אס' ים. עוד דבר, שחר מתחיל לעלות לי על העצבים. הוא לא סותם את הפה. לא נותן לאף אחד לסיים משפט. נשבר ממנו כבר.

ExsoTic Cop

New member
הפקה שקרנית אפילו לא הראו תמשימה

עלק כל היום יש פרסום בערוץ 20 בראשון המשימה שתסובב להם תראש די עם השקרים האלה.

Lomsahne

New member
יא איזה חמודים יוסי וצבר...

יוסי בא אל צבר ובמילים אחרות אמר לו אל תחשוב שאני הצבעתי לך,אז צבר אמר לו אני מסתכל לך בעיניים ואתה מסתכל לי בעיניים וזה מה שחשוב.

אבל..

ללא ספק ברגע שהחדשים יעופו האווירה תשתנה...הם כרגע הורסים הכל וגורמים לאיחוד הותיקים..יכול להיות שהיחסים הטובים ימשיכו,אין לדעת..

droriko

New member
ש"צ עדיין מתבודדים קצת

יכול לשמוע אותם אתמול בערב מריצים בדיחות על יוסי , היחס לא השתנה , אנחנו מדברים כאן באנשים בוגרים ולא בפקצה כמו עינב שמספיק לחייך אליה והיא תשנה את היחס שלה אליך מקצה לקצה.

למעלה