שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

cookies10

New member
תוצאות המצביעים

שפרה - יוסי איתי לאון - ונסה איתי רנין - ונסה יוסי איתי - צבר שפרה יוני - עינב צבר חגית - שפרה לאון ונסה - רנין לאון עיבב - ונסה לאון אינה - שפרה צבר יוסי - שפרה ונסה שחר - צבר שפרה צבר - איתי ונסה על הגריל ונסה שפרה וצבר

lordof the

New member
אני ממש לא מבין את עינב

סבבה, מילא הצבעת לונסה, אבל לבחור שם שני רנדומלית ?! למה לא להצביע לצבר או שפרה ? היא לא מבינה שאחרי האידיליה, הם הראשונים שיצביעו נגדה ונגד יוסי ? פשוט לא מבין את זה..

קופנגן

New member
פשוט, הם התאחדו ורצו למרוד, להדיח אחד את השני

אז בלית ברירה היא בחרה בליאון, כי היה ברור שתבחר בונסה לאור הלכלוך ששפכה עליה

חברים...בואו כנסו רק רגע

אני מציעה כאן הצעה,אולי חלקכם ירתחו כשיקראו את זה וחלקכם יחשבו שיש משהו במה שאני אומרת... לא עשה לכם טוב לראות קצת,אבל קצת את כל דיירי הבית מתאחדים?עד שיש קרקע טובה לאיחוד כששי לא כאן.. בואו לא נהרוס את זה כי אם יש משהו שאני ממש ממש ממש רוצה לראות זה איחוד בין שפרה לעינב ונראה שיש אפילו ניצוץ קטן של זה.. אולי תגידו שאני משוגעת איך אני רואה דבר כזה,אבל בחיי,אני הייתי ממתנגדי עינב וכרגע אין דבר שאני רוצה יותר מיזה שעינב תשאר.. חוץ מיזה,על מנת להעיף את החדשים חייב להעיף את וונסה כי היא לצידם והם לצידה,זה רק יעצים את הפער בבית... אני באמת רוצה לראות את כולם מאוחדים,אפילו יוסי אמר שהוא בוחר בשפרה כי אין לו ברירה,רואים שפתאום הם קולטים כמה הם קרובים,וגם אנחנו,ללא ספק נקשרנו אליהם, ורק אנחנו יכולים לדעת מה בתאכלס הם רוצים.והם לא רוצים את וונסה ולא את החדשים....ולנו יש את הכוח לעשות את זה. הבחירה כרגע נתונה בידיכם.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

את רוצה לראות אוטופיה ב"אח הגדול" ? ובמיוחד אהבתי: "הבחירה כרגע נתונה בידיכם" - מה בדיוק הכוונה? האם את מציעה שנשלח SMSים למישהו? או שהבחירה בידינו בצורה אחרת?

אין ספק שאני מפגרת וזה באמת נראה כאילו מה

שאני רוצה זה אוטופיה..אבל זה נראה כאילו זה יכול לקרות לא? וההצבעה יכולה להשתנות אם אנשים יפסיקו עם השנאה העיוורת לשפרה,יעיפו את וונסה ואז החדשים נשארים ללא מי שיצדד בהם כי כולנו נשאבנו לתוך הסדרה וכולנו רואים איך זה השפיע נפשית ופיזית על כל דיירי הבית,ובתור צופים גם לנו צריכה להיות קצת אסטרטגיה בהצבעה ולא להצביע מתוך שנאה עיוורת,כי בתכלס ברגע ששפרה עפה המאזן מתהפך ברמות ואתם אפילו עלולים לראות את המועמדים האהובים עליכם בתחתית כי אל תשכחו מי אילו החדשים ואיזה מידע יש להם על השאר...

דנה1982

New member
בואי נעשה הפרדה...

זה שהאוירה בין הותיקים הרבה יותר טובה - זה בטוח. זה ששפרה ועינב מפתיעות ביחס שלהן זו כלפי זו (אף אחת לא הצביעה נגד השנייה! וואו!), זה באמת מקסים בעיניי. אבל אני חושבת שברגע שהחדשים יתוקתקו החוצה בזה אחר זו, הן יחזרו להדיח אחת את השנייה. אני רוצה להציל את שפרה כי בלי קשר לכלום אני פשוט אוהבת אותה, וממש ממש כאב לי לראות אותה בוכה היום... תגידו מה שתגידו, זה היה קורע לב...

a10a

New member
שטויות-ואז כשהחדשים יעופו..ניתקע שוב עם שפרה?

והכל יחזור לקדמותו!!! זה ממש מפגר, גם אני שמחה שהם מאוחדים אבל כול עוד שפרה צבר וליאון ישארו ביחד לא יהיה אחדות של אמת.. כי כל אחד גורר את השני לרע... עכשיו הם ישבו בחדר וליאון ישאר התחיל לרמוז שיוסי ועינב אשמים ושפרה הגנה אליהם ואמרה שהיא לא חושבת אבל אז בא צבר ואמר שהוא זה שגרם לכך שיוסי ועינב ינצלו השבוע.... וכן צבר אמר להם השבוע שעינב איתם רק כי זה הרע במיעוטו...אל תטעו לרגע..... שפרה המשיכה להצביע ליוסי כרגיל ולאיתי כמו שבוע שעבר וצבר המשיך להצביע לאיתי וונסה כמו השבועיים האחרונים... שום דבר לא השתנה!!!!! רק עינב החמודה לא הצביעה נגדם!!! ויוסי גם לא הצביע לצבר למרות שצרח עליו והוא הצביע לשפרה רק בגלל שאין לו ברירה!! הכל פה רק זמני....עוד 4 שבועות ברגע שהחדשים יעופו הכל יחזור להיות אותו דבר!!!!!!!!!!!

אויש נו באמת..

בא לך לחפש את הרע? גו פור איט,את לא צריכה את מה שאני חושבת על מנת לראות כמה רעים כולם אם היה בך רגש כלשהו לראות קצת מעבר היית רואה,ואם צבר-לאון-שפרה מתלחששים ביניהם כרגע זה אך ורק כי הם המומים ומבינים שכל החדשים נגדם... ומה את צריכה כדי לראות שמשהו טוב נרקם בין שפרה לעינב?היא לא הצביעה נגדה וגם עינב לא ואפילו הגנה עליהם ואמרה שלא נראה לה שבגללם הם מועמדים להדחה...

jaycom

New member
סך הכל אני מאוכזב מאוד מהפרק

ממשיכים להציג את שפרה כאישה חביבה ומקסימה שחובה אהבה נכזבת.. מה שמעורר סימפטיה כלפיה. איפה הקללות של רנין על כולם? איפה זה לעזאזל? כל היום היא מלכלכת על כולם וממשיכים להציג אותה כילדה טובה.. חגית הציגה את זה בצורה הטובה ביותר - דברים שרואים מכאן לא רואים משם. חגית ראתה את התוכנית בערוץ 2 כמובן עם העריכה לטובת שפרה והפלא ופלא גילתה שהיא מעפנה לא קטנה.. את עינב ממשיכים להציג ככזאת שיורדת על הדיירים בבית.. הפעם על שחר, שכמובן כולם ירדו עליו.. ולהפקה - את סיפור תייסיר תספרו למישהו אחר.. חחח אמרתם עובדות.. נו איפה הם? מה עובדה בזה שאתם מספרים מה היה? גם אני יכול לספר שאתם זרקתם את זה ואחר כך להגיד שזה עובדה.. קיצור העריכה בושה וחרפה.. וכמו שכבר אמרתי, אני מתחיל להבין שמדובר בשתי תוכניות שונות.. הפרקים בערוץ 2 והשידור בערוץ 20.

droriko

New member
אתם חייבים להבין

5 אנשים הצביעו לשיפרה! וכש-4 מתוכם סיפרו כמה ששיפרה היא מתנשאת ומגעילה(רק יוסי הדביל לא) כבר מצטייר לצופה תמונה בראש לגביה , ככה ששום עריכה שבעולם לא תוכל לעזור לה במצב כזה

Lomsahne

New member
זה רק אני או ש...

זה היה הפרק המצחיק ביותר ? כל כך אהבתי את הפרק הזה התחברתי לעינב ויוסי ואני כל כך מקווה ששפרה וצבר ישארו כדי שנוכל לראות מה יצא מהקשר המחודש. מה היה מאמין שעינב לא תצביע לשפרה ושפרה לא לעינב ? וצבר במילא לא מצביע לעינב כבר קרוב לחודש וחצי וההתקרבות שלהם לא הייתה צבועה. אם אתם רוצים להשאיר את ונסה שלדעתי לא מביאה איתה כלום לתוכנית חוץ מחרמונים אז סבבה לכם.

droriko

New member
תראה היו רק 2 מקומות

זה שהיא הכניסה לשם את יוסי ואיתי , לא אמר שהם היחידים שהיא לא סובלת.

LAE

New member
מסכימה

יש מצב שיוסי-עינב-שפרה-צבר יתחברו ויעיפו על טיל את כל השאר. אל תזלזלו באופציה הזו. אחרי מה שראינו היום, זה אפשרי בהחלט.

oritr69

New member
האם ההכנסה של ונסה לסויטה זה אומר שהיא חסינה?

כי מי שהולך כמו שי בשבוע הבא כל הזמן צילמו אותו והיא בסויטה זה אומר שהיא נישארת מה אתם אומרים???????

למעלה