שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

droriko

New member
עינב לא בחרה בשיפרה!

העיקר עינב עם החיוך הזחוח של "נכון שאני מהג'ונגל אבל אני בעצם מאד חכמה" אהבלה! מישהי שמשפילה אותך חודשיים באה עם דמעות תנין ואת הופכת אותה לחברה שלך?

תוצאות הצבעה!

הדחה 8 שפרה - יוסי איתי לאון - ונסה איתי רנין - ונסה יוסי איתי - צבר שפרה יוני - עינב צבר חגית - שפרה לאון ונסה - לאון רנין עינב - ונסה לאון אינה - שפרה צבר יוסי - שפרה ונסה שחר - צבר שפרה צבר - איתי ונסה יוסי - 2 איתי - 3 ונסה - 5 צבר - 4 שפרה - 5 עינב - 1 לאון - 3 רנין - 1

Sycko

New member
זה רק מזכיר לי

כשהעלתי את ההשערה שאחרי השבוע הכה לבבי שעבר בין שפרה לעינב, ואמרתי שעינב לא תצביע לשפרה ושפרה לא תצביע לעינב, לא האמנתם וישר אמרתם "אין מצב" תקלטו, זה לא איזה תסריט, זה בני אדם והכל משתנה, אפילו יוסי אמר שהוא בוחר בשפרה כי באמת אין לו ברירה והיא הייתה ידידה שלו בהתחלה והוא שם לב שהיא מתיידדת איתו... יחסי הכוחות בבית משתנים ב-180 מעלות. ונסה תעוף, לא ברור? בעצם, זה בין צבר לונסה, שפרה ממקומת יחד עם עינב ויוסי כהשלישייה החזקה של הבית

juspan

New member
אויש, איך התבאסתי שליאון בסוף לא מועמד

לא שדחוף לי כרגע להיפטר ממנו, וממילא הוא לא היה מודח ע"י הצופים, אבל כ"כ מגיע ללכלכן הזה להרגיש קצת את אימת הגריל.

u r a n i a

New member
אני חושבת שהוא הרגיש את זה היטב הערב

ולו לכמה דקות - גם זה משהו וזה הגיע לו.

Ootch

New member
צעד טקטי מעולה של ונסה

לקחת איתה את איתי מזל שיש אנשים שרואים ערוץ 20 ורואים איך היא מועכת אותו כל יום.

juspan

New member
../images/Emo6.gif מסכן איתי

הוא לא הולך לבלות הלילה בסוויטה גם ממילא לא בא לה עליו בכלל, גם היא עם פרצוף תחת עכשיו ועצבנית אש, ואיי ואיי, הוא הולך לסבול עוד יותר מתמיד.

juspan

New member
אם את זוכרת

אז גם בשיא יזיזותם היא בחרה לסוויטה את עינב בכלל, אז היום? זה אולי היום הראשון שלה בווילה שהשבלול שלה עמוק עמוק בקונכיה, ובטח לא תעניין אותו עוד רכיכה. היא כ"כ עצבנית, מון דיה! (אגב, אני לא בטוחה שהיא לא תחשוד בו שהוא העמיד אותה להדחה).

למעלה