שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

קפרי

New member
כי אני שונאת חוסר אובייקטיביות, אני לא מקושרת

לאיש אבל כשאת רואה משהו מעוות זה בלתי נסבל, ואם את נכנסת נסחפת וזה פאק, בחיי, אני כבר שעתיים רוצה לצעוד ולהמשיך בעבודה שלי (כן בגילי המופלג) והנה נסחפת לצערי. מקווה שלא היית צינית כי יש בי גם תמימות (..

loli20

New member
נו די קפרי לא צריך לקחת את זה קשה

טוב בואי נסכם , להעיף את שפרה ומיד ,להשאיר את המסרגות

אני לא הייתי צינית כלל וכלל

אני ממש מעריצה את היכולת שלך לעמוד מול מאותגרי הנפש שיש כאן.

EMC1

New member
קפרי את לוקחת יותר מידי קשה את הסיפור עם שיפר

כדאי שתביני שקשה לעמוד נגד הזרם ואת בטח לא תצליחי לגרום לזרם לזרום בכיוון הפוך. לפי דעתי, לא תצליחי לשנות דעה ולו גם של צופה אחד. את גם לא מסמסמת בשבילה כדי לחסוך כסף ולכן, למה את מנסה לשכנע אחרים לסמסם בשבילה?

כרמלית10

New member
צודקת

ולכן, חייבים לחזק את וונסה. למרות שהתנהגה אל שי בנבזות. שפרע מתנהגת בנבזות לאורך כל התוכנית, אל תשכחו!!!!

TheUnstopable

New member
שיפרה..תראו מציגים אותה מסכנה עלק.. כל מה..

שעשתה לאשר אמן תודח אמןןןןןןןןןןןןןןן להצביע לונסה וצבר היום

בא לי להרוג אותם תראי איך הם מציגים את שיפרה

וואייייייייייייייייייייייייייייייייייי שמישהו יעשה משהו עושים ליוסי ועינב רצח אופי זונות

קפרי

New member
יוסי ועינב נראים מעולה, אני כמעט שיניתי את

דעתי לגביהם אבל עם מגיבים כמוכם, עדיף להשאר עם האיכות, ונו כבר, תהרגי זה מה שמאפיין את המגיבים כאן, רק תגובות של "למות מי שלא מצביע יוסי, כך הייתה קללה, מכשפה, להרוג, חנונים, עאלק" לא יאמן, שונאים את שיפרה ואוהבים את וונסה, אתם לא שפויים כאן (לא כולם אבל מי שכן).

XדוריX

New member
שמענו,לא היה ולא נברא אבל..

אם את נואשת מספיק כדי להמציא שקרים אז זה אומר שאת לא בטוח ה במועמדת הרעה שלך? תמכרי את החארטות האלה למישהו שיאמין(עוד חבר במשפחת קורנפלקס)

קפרי

New member
לא מצביעה לאיש ובטוח לא למי שיש מגיבים כמו

כאן (לא כולם אבל רובם)

קפרי

New member
איך אתה פולט זונות כשאין לך הוכחה? איך אתה

חושב שעושים להם רצח אופי? למה? דע שבני ביתי טמבל, כולם אהבו את עינב יותר מתמיד, אז אתה וחבריך מבלבלים את השכל ובשפתך, מזיינים את השכל. למה רצח אופי בדיוק? תסביר!!! מה שהיה חזק, צילמו.

כרמלית10

New member
צודק

חייבים להצביע לוונסה וצבר שפרע הביתה בדחיפות!!!! אחיות של שפרה נקו לה תחדר, היא בדרך. ובא לציון גואל

קפרי

New member
די נו, היא באמת עברה בחיים והיא מסכנה, חוץ

מזה שהאינה מרגיזה ברמות כי היא ממזרתה, נראית מניאקית לאללה בייחוד שאמרה מפורשות מה היא רוצה. עכשיו, שיפרה מבחינתי נהדרת ברמות בלי קשר לקטעים השלילים שיש לה כאדם, וכן, היא מסכנה למי שהתאהב פעם, אינה מניאקית ופעם ראשונה אני כותבת כך, היא מלוכלכת ברמות ואני מאחלת לה לעוף כבר בשבוע הבא. היא מסכנה והרעים כאן החליטו שהיא רעה, איזו בורות.

הרעים????? את אחת מהחברים של שיפרה...

אין בן אדם שפוי שיגיד ששפרה מסכנה אחרי כל מה שעשתה בבית היא פיזרה רוע בכל מתמודד.. מרכלת כל דקה ואוהבת לעשות דווקא היא מרגיזהההההההההה בגלל שאנשים טובים!!!! אוהבים לראות את הצדק אז תתכונני לחזרה של שיפרה הביתה תנחמי אותה ותלמדי אותה להיות בן אדם יותר טוב.. כי עכשיו היא נוראיתתתתתתתתתתתת

קפרי

New member
בואי נגיד שאני אחת מהחברים של שיפרה למרות

שאני לא, אבל אני מה זה רואה את העיוות? הנה, אחותי ואחיינים שלי (כולם לא שפויים) אוהבים אותה, די נו, יודעים אתם שאתם עושים את זה כדי להעלות את יוסי, ולא לא מנחמת אילו רציתי לנחם משהו הייתי מנחמת אנשים בסבל אמיתי שאיבדו ילד בשבי...(נו תגידי שזה פלצני לא?) עכשיו, לא איכפת לי שתחזור הביתה, לא מכירה אותה, לא מצביעה בכלל.

שמענו עליך, רק מבלה את כל היום בלהלל את שיפרה

אחותך ואחייניתך? סתכלי על הסקרים לשיפרה יש 10 אחוז ליוסי יותר משישים אחוז.. אז אם מדברים כבר על רוב אז תסתכלי על אוהדי בובליל שאוהבים אמת.

למעלה