שירשור הפרק - 20 - הדחה!

אני לא אראה היום את הפרק!!! :((((

בבקשה- עד מחר בערב - לא לדבר בפורום על מה שהיה ובטח לא על מי שעפ(ה)

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo44.gifשירשור הפרק - 20 - הדחה!../images/Emo41.gif

מי יודח הערב? ונסה? צבר? או שפרה? לדעתי תיהיה הדחה משמעותית בכול מקרה... הולך להיות מעניין! אני מזכיר על שפה נאותה! צפייה מהנה לכולכם!

rinatt1

New member
אני מאוכזבת מהאח הגדול! בגדול!! זהו פורשת!

אחרי התוכנית היום אני פורשת מהאח הגדול.. אני מאוכזבת מההפקה ומהתוכנית
ובמיוחד מזה שבכלל הציעו לשי לחזור לתוכנית לשעתיים.. איזה מגעילים ...הם יכלו לבחור כל מודח אחר לעשות את המשימה, אבל הם בחרו בשי, זה שהכי פחות אהוב על הצופים...ממש הוציאו לי את כל החשק לראות את התוכנית. ההפקה ממש עושה מאיתנו צחוק ולא מגיע להם הפרגון והרייטינג הגבוהה הזה. אני מקווה שהריטיניג יתחיל מעכשיו לרדת.
ובנוסף ובמיוחד שהשאירו את שיפרה וצבר.

ש liRon

New member
בעניין שי-ממש לא פייר להחזיר אותו לשעתיים

בשעתיים האלה הוא יכול להעביר להם מסרים וקודים שיש ביניהם(אפילו עינב הודתה שיש דבר כזה...בשיחה שלה עם החדשים),ולחזק את השר"צים הנבזיים!!!!! הפקה מגעילה,אחרי שמודח יוצא מהבית הוא לא אמור לחזור-ממש בזיון,וזלזול בנו הצופים!!!!

boska2

New member
ההפקה הגזימה-הם שואלים את שי על השושלת

שהוא השאיר,אם זה לא תיאום הדחות אז מה כן,ועוד להכניס אותו לבית חזרה-הגזמה פראית אז מה כן

rinatt1

New member
עכשיו אני מבינה הכל- הדיחו את ונסה בגלל שי!!!

כנראה שהם ידעו ששי צריך להגיע למשימה... ואם צבר/ שיפרה לא יהיו אז לא יהיה מי שיתלהב ממנו חוץ מלאון ורנין. כלומר רשל"ץ במלואם צרכים להיות ולקבל את שי.. הבנתם!! נפל לי האסימון עכשיו!!! וואיי איזו הפקההה ממש ביזיוון ומשחק מכור וכמובן שלא ישדרו את המשימות. בטח רשל"ץ ירוצו לשי ויחבקו אותו.. חיבוק קבוצתי.. (שאת הקטע הזה לא ישדרו) ואז תתחיל המשימה כמובן שגם אותה יצנזרו.. ובסוף ביום ראשון או שלישי ישדרו רק את מה שהם רוצים.. ואולי גם יזכו במשימה. די הם ממש מגעילים אותי...ממש

קפרי

New member
ואם היו מדיחים את שיפרה במקום? הרי רנין הכי

תתרגש, ואולי שונאיו הכי יכעסו ויהיה קשה להם להפנים? ומה עם לאון המאוהב? וצבר או לחילופין שיפרה? ראית שהכל סתם בכיינות?

rinatt1

New member
תקראי שוב ותביני... גב' קפרי היקרה...

רשמתי שהם צריכם את כל הרשל"ץ יחד כי אחרת הם ישארו עם רנין ולאון.. ו או שיפרה וצבר... וזה לא מספיק כי יש 11 דיירים בבית וסה"כ 3 אוהבים את שי.. והם גם רוצים לעשות איחוד הקבוצה.... ולכן הם גם שאלו אותו האם הוא חושב שרשל"ץ המשיכו את דרכו... בקיצור הכל בשביל הרייטינג וזה מגעיל ברמותתתתתתתת

קפרי

New member
תמיד אמרתי שיש חוסר אמינות בהפקה והכל

אינטרס אבל זה לא רק לגבי שצ"ל.

איתי בל

New member
מה תיאום הדחות

אף אחד שנכח בשיחה לא נכנס לחדר של האח הגדול בשביל להדיח

חחחחחחחחחחחחחחח

כל פעם אני רואה אותך מנסה להגיב לשטויות שכל מיני כותבים כאן ואני פשוט נקרע מצחוק ... עצם הנסיון להסביר דברים בסיסיים לאנשים שמעלים טענות כלכך מופרכות ולא הגיוניות , זה אחד הדברים הכי משעשעים כאן בפורום . ואני כותב את כל זה על מנת להגיד לך בעצם יישר כח ! לא תמיד יש לכולם את הכח להסביר את הדברים וטוב שאתה עושה זאת .

BananaOdium

New member
זה באמת לא הוגן שהוא מוחזר אבל

עצם זה שבחרו דווקא בשי מכל דייר אחר , הכי הוגן לדעתי להחזיר אותו כי עברה עליו תקופה לא נעימה, בעיקר בסוף התוכנית, וגם לא הכי הוגן שיצא לו להפרד מכולם כמו שבאמת צריך, ולהגיע לתוכנית ולערוך שיחה עם המנחים. אני אישית גם לא הכי אהבתי אותו, אבל אני קודם כל בן אדם , ואני חושב שאין סיבה שיקחו את קרן או בוריס או כל שחקן אחר. כמה ששונאים כאן את שי , הוא הבן אדם הכי ישיר ואמיתי נטו.

למעלה