שירשור הפרק - 20 - הדחה!

קפרי

New member
סוף סוף יש אנושי אחד בכל הפורום הזה, יפה כתבת

ואפשר לחשוב שישנה משהו, הרי אסור להם לדבר, אדרבא-הוא יעשה הלם להרבה דיירים במיוחד ללאון המאוהב או למי שלא אהבו אותו והם יצטרכו להיות הכי מאופקים, דוקא הוא סומכת שישחק הכי טוב וכפי שאמרת, התקשורת, הדיירים והפרידה לא הייתה נעימה וזה הפיצוי שבאמת לא ישנה כלום רק יהיו קצת קיטורים.

bibaso

New member
טוב שיש מישהו שסומך על שי

גם היה אסור לתאם הדחות ואני לא זוכר שזה הפריע לו לתאם הדחות. מה שהיה לא הוגן לגהי שי (וקרה מכורח הניסיבות המצערות עבורו) הוא שהוא לא הודח בשידור חי ולא יצא בבושת פנים כפי שהיה מגיכ לו. ועוד ההפקה נותנת לו כבוד ומחזירה אותו מהשאול, זאת שיא החוצפה, הפקה זבל.

קפרי

New member
שי אהוב ושנוא על המון בוילה באופן מיוחד, שי

יודע לשחק אותה ושי יעשה את זה הכי טוב גם ובמיוחד מהסיבה שיש כלפיו רגשות חזקים משני הצדדים. לא יודעת איך הוא נבחר אולי משיקולים הגיוניים ואולי סתם פור אבל הוא יעשה את זה וטוב ולא חושבת שזה יזיק משהו אלא אם לאון לא יוכל להתאפק (בגלל אהבתו) וגם רנין. או מי שממש שנא אותו יבהל שהוא חוזר, הרי יותר מעניין לשלוח אותו כי הוא אוהבים לשנוא מאשר משהוא פרווה. אגב, הוא נראה מעולה לטעמי מחוץ לווילה.

rinatt1

New member
להזכירכך הוא נפרד בטקס העברת השרביט...

ואין קשר לנסיבות שהוא יצא בכלל... זה שהוא עבר את מה שהוא עבר והנסיבות היו כאלו אם כל הצער שבדבר. לא מקנה לאף אחד לתת לו כבוד על ההתנהגות שלו במשך חודשיים שלמים.. על הצעקות הריבים הסיכסוכים הקללות ההשפלות וכו' וכו' וכו'.. וזה הכי חשוב כמו שאמרת קודם שהוא יהיה בן אדם ואח"כ יתנו לו כבוד.

קפרי

New member
אה, ואגב: הוא כבר עזב, אמרתם שזה משחק, מה

הקטע של המתמרמרים הקבועים? הרי זה רק משחק ומה שעשה שם היה למשחק וגם אם לא-כמה לעזאזאל אפשר לשנוא משהוא שלא עשה לכם כלום? די, הוא עף, מחזירים לשעה שעתיים למשימה והולך הביתה? ממה אתם פוחדים?

BananaOdium

New member
בכל זאת הגיע לו הפיצוי הנ"ל לדעתי

ו"טקס העברת השרביט", זה לא מספיק מבחינתי. ומגיע לו לבוא ולדבר עם המנחים ולבצע פרידה באופן שווה לכל דייר מודח אחר מהבית

cookies10

New member
הם היו מאופקים עם ונסה אחרי כל ההשפלות שלה

הרי היא מאד אבל מאד השפילה את איתי... ואם היא היתה ממשיכה, אז היא כבר לא היתה עם איתי היא היתה מתלבשת על יוני, ואם צבר היה רוצה אותה היא היתה זורקת את יוני למען צבר, ונסה טורפת גברים ברמות ולכן היא קיבלה את העונש שלה לא לזלזל בגברים... וטוב שכך שתלמד את הלקח שלה, שככה לא מתנהגים גם שי למד את העונש שלו, אבל אין מה להשוות בכלל....

cat478

New member
וואו, איזה נאום חוצב להבות

אישית, אני לא מבינה מה רוצים מ ונסה, היא לא שכבה עם אף אחד. בקושי התנשקה. כאילו שהיא צריכה לשחק אותה בתולה. אני מסכימה עם זה שהיא לא הייתה בסדר עם איתי כי אין לה טקט אבל מה שצבר עושה לשיפרה זה יותר גרוע. לפחות ונסה הייתה כנה עם איתי. צבר סתם משלה את שיפרה, כי בלעדיה אין לו קבוצה. והשטויות האלה שהוא לא רוצה מול המצלמות... כשבן אדם מאוהב או נדלק על מישהו רואים את זה במבט שלו. ובמבט של צבר אין כלום. ומה שאסי וארז עשו לונסה היה מחפיר. הם פשוט העמידו אותה למשפט והחזירו את כול הנשים לשנות החמישים. תתעוררו, בחורות יותר צעירות ממנה עושות דברים הרבה יותר גרועים ואני לא אומרת שאני בעד, אני פשוט לא חושבת שזה התפקיד של מישהו לשפוט...

ש liRon

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלכם,

ועל מה כל ההתמרמרות....כולכם הפכתם לסנגורים של איתי. אם לאיתי לא מפריעה כל ההתנהגות של ונסה(שאגב-דאגה להבהיר לו שהם רק חברים טובים ולא יותר מזה)אז מה זה מפריע לכם?

rinatt1

New member
מה הקשר למה הוא יקבל פרידה 2 אם כל הטררם??

הוא רק יגיע למשימה לשעתיים.. ובטח יתארח בתוכנית.. אי אפשר לשחזר את ההדחה שלו... ולכן מה שיצא מכל זה שהוא יקבל כבוד על השתתפות במשימה.. ויראו אותו באור חיובי וכל הקטע שהוא הודח בגלל שהרוב החליט שהם לא סובלים אותו ותכננו לצעוק לו בוז וכו' כבר לא יהיה רלוונטי... הבנת!!

cookies10

New member
הכל משחק ואני לא מבין למה כולם לוקחים אישית

שי עזב את הבית כי דודתו נפתרה ומי שעוזב את הבית לפי החוק, לא חוזר ולכן ההדחה זו לא היתה הדחה צודקת... וכן מגיע לשי להכנס שוב לבית, כי הוא לא נפרד מהחברים שלו והכי הרבה רנין תשמח שתראה אותו... ואסור להשאיר טינה לשחקים בבית, גם אם לא מסכימים איתם ברגע שהם יוצאים מהבית, צריך לשכוח מהכל, כי הכל זה רק משחק ואי אפשר לשפוט אותם..כל עוד אנחנו לא היינו שם....

ש liRon

New member
להזכירך-שי כן נפרד מהחברים בבית כשהוא עזב

והפרידה שלו ארכה יותר מדקה וחצי(הזמן ש"מוענק" לכל מודח!) הנסיבות הן שהקלו על ההדחה שלו...

juspan

New member
בדיוק מה שאני חושבת כל הזמן

היתה לו פרידה הכי ארוכה וטקסית, שבה העביר כמובן את הכתר ואת המורשת בינות החיבוקים והדמעות. לכל שאר הדיירים יש פרידה הכי חפוזה שבה לא מספיקים שום כלום.

למעלה