שירשור הפרק - 20 - הדחה!

rinatt1

New member
איזה התנהגות מגעילה של ארז טל לונסה גועל נפש

ככה לא מתנהגים.. הבחורה הייתה 60 יום בבית האח הגדול וזה היחס שמגיע לה כשהיא יוצאת.. ממש מגעילים דוחים.. וזה מוכיח שהתוכנית כבר עברה את כל הגבולות האפשריים של הגועל... פשוט דוחים..

cookies10

New member
היא הביאה את זה על עצמה מגיע לה

והראו לה בדיוק איך היא התנהגה מגעיל ואכזרית לאיתי, ואיך היא השפילה אותו לפני כוולם.... ואני חושב שהיו עדינים איתה...היה מגיע לה יותר מזה... וכמו שהיא זיזלה באיתי, ככה ארז ואסי היו צריכים לזלזל בה,,, שתרגיש מה שאיתי הרגיש ובצדק ושתלמד איך לא להתנהג, שתלמד לקח.... החזירו לה, מה שאיתי היה צריך לעשות מזמן ולא לשתוק כמו דג בלי כבוד....

sima1203

New member
גם אני פורשת

בגלל שלא הראו את תיאום העמדות המגעיל שהיה אתמול בלילה בין צבר שפרה וליאון, את הקומבינה שרוצים לצרף למחנה שלהם את אינה. זה מגעיל. ולמה שי צריך לחזור לשעתיים, למה לא אשר למשל. ההפקה כאן מכוונת את הדברים לרצונה ולתוצאות שהיא רוצה להשיג. אני מפסיקה לראות. שני אלו התככנים נשארו, זה מרגיז.וגם היום שי שיקר בשידור חי.

הינה כמה מהקונספירציות האכזריות של שרצ"ל שלא

שודרו ולעולם לא ישודרו. אני הקלטתי לשמושכם! הכל באתר(ותעשו טובה קטנה תורידו תסרגל כלים לדפדפן עם הרדיו החדש, סתם אני מקבל על זה כיסף, וגם אתם יכולים דרך הלינק של השותפים)

B a 7 a K

New member
באמת שאתה צריך למצוא משהו לעשות עם הזמן שלך.

בסך הכל תוכנית טלוויזיה, תירגע, אחינו.

רונית עוז מקשת אמרה כבר בבוקר שונסה הולכת

לפי ההצבעות, אני כבר הבנתי את זה מהבוקר.

למי שראה את אחות הקטנה

אפרת המנחה דיברה עם נציג מחברת הפקות שעבד עם צבר, שאמר" אני מקווה שלא יפול היום" מה שאומר שהתוכנית צולמה עוד לפני משדר ההדחה. והתוכנית נפתחה עם נושא ההדחה של ונסה בקיצור הכל מכור. עריכה מגמתית מבחילה בה הציגו את ונסה באור הכי שלילי שיכול להיות בעוד שיפרה היא המסכנה שהאיש הגדול תוקף אותה. כל כך חבל שכל מה שההפקה עושה זה לצחוק לנו הצופים בפנים בתקווה שכולם יפנימו לא לסמס - הכל מכור!!!

תאוריות קונספירציה... אני אוהבת אבל...

חשבת על זה שהשיחה איתו הוקלטה מראש ושאת הפתיח הם הוסיפו אחרי שידעו מי מודח? זה די אלמנטרי. הם המשיכו בתכנית לדבר כל הזמן על ההדחה היה די ברור שהשיחה הוקלטה מראש

קפרי

New member
את הכסף הם עשו וחוץ מזה, מה הלחץ אומרים

שיוסי יגיע לגמר בטוח, המשחק מכור ומה שמסביב זה רק לשעשוע.

את יכולה לפרוש ואף אחד לא יתגעגע אלייך רינת

שפרה וצבר ימשיכו לחיות גם בלי כל מה שתכתבי,העיקר שונסה כבר בחוץ, עוד הלילה מחכה לה הסוס החרמן שלה באורווה, שם היא תוכל לפנטז על יוני , זנזונת כזאת, לוקחת את איתי לסוויטה ומזיינת לו את השכל על יוני, שתתרקב לה בביתן אהרון

האמת שקרובי שיפרה מנסים שנשכח כנסו../images/Emo41.gif

שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

כולם חושבים כמוך - שיפרה עופי כבר

אני, חבריי, משפחתי כולם חושבים בדיוק מה שאתה חושב, כולם כולם כולם לא יכולים לסבול את הפרצוף המתנשא שלה! אז איך לעזאזל היא נשארת?!?!?! איך?!?!?!?

למעלה