שירשור הפרק - 20 - הדחה!

שפרה וצבר מסוגלים להבין כל דבר חוץ מאנשים!!

הינה כמה חומרים מפלילים על ש"צ לשמושכם.

juspan

New member
../images/Emo46.gif איך הם בוחרים בפינצטה

את כל הקטעים המעצבנים כביכול של עינב, עכשיו מסנג'רת את יוני ואיתי משום מה אני מקבלת חלחלה על בסיס יומי מאיזה משפט זחוח של שפרה, מקפיצות השת של צבר, צביעותם מרקיעת השחקים של ליאון ורנין וכו' וכו', ואין לזה זכר!

o r t a l i t

New member
חחחחחחחחחח מה !

הם לא נגעו בעינב הפרק, בכלל עינב, איתי ויוני צחקו על ונסה וההפקה הוסיפה לזה את המוזיקה הנכונה ותרמה להם לבדיחה, המאוד מצחיקה יש לציין

cat478

New member
נכון, את זה שהיא מכינה לכולם אוכל משום מה לא

מראים ...

לחלק יש. וחבל רק שזה די מאוחר, אבל

שרצ"ל צבועים עד הסוף והלאה!! אני התחלתי לתעד אודיו באופן רציני משבוע שעבר. יש מספיק חומרים מפלילים על שרצ"ל! כנסו!

sweetdreams

New member
מה קרה לך? היא יצאה מלכה בקטע הזה

אם כבר הווינדוז היה אמור להוציא אותה רע.. אבל זה כבר לא כזה מפתיע, אז גם לא עושה יותר מדי נזק..

Fairywitch

New member
../images/Emo31.gifממש ממש לא. כמי שתיעבה את עינב עד עכשיו-

פתאום התחלתי לחבב אותה

תגידו, זה רק אני, או שבמשימה סובבו את צבר

הרבה פחות סיבובים מאשר את יתר המתחרים? סובבו אותו רק 5 פעמים ואת היתר 7-9 פעמים.. זה בכוונה??

sweetdreams

New member
באמת?? דווקא לי זה היה נראה שסובבו אותו יותר

חזק מאשר את האחרים..

ראיתם את יוסי אצל ה"אח הגדול" מרגש!!!!!!

תגידו מה שתגידו הבן אדם ענק ריגש אותי באמת איך הוא דיבר על אישתו.. ואיך הוא מתגעגע ואיך הוא הסביר את הקטע של הדמעה בוכה על הדמעה....ובסוף הוא אומר לו"האח הגדול ראית רק עכשיו הדמעה ירדה" וואלה ירדו לי דמעות ממנו...

droriko

New member
יוסי בחור טוב

אבל קצת מרחם עליו שכבר 23 שנההוא רציך לסבול גורילה כמו עינב לידו (מסתבר מכתה של היום שהוא אפילו היה צריך לשלם עליה חוב גדול של אלפי שקלים בגלל אסמסים! כמה עלוב!).

למעלה