יפה, לפחות תגיד שזה מהבלוג שלי.
להיכנס לי לבלוג, לבוא לפה, לצטט משפטים כאילו אתה יודע מאיפה כל מה שכתבתי שם יצא ועוד לשפוט אותי זה לא יותר טוב מכל מה שתגיד עלי. שלא נדבר על זה שאתה בכלל לא מכיר אותי וקפצת עלי למסקנות משלושה וחצי משפטים, כתבת פה חתיכת דוקטורט עלי. אז יפה, דוקטור, יצא לך כביכול בועט וחותך, אבל אתה לא מכיר אותי, וכל המסקנות שלך נובעות מזה שאמרתי לך שהגיוני שהיא התכוונה לשפרה ולא לוונסה, כי פשוט משגעת אותי שנאת העדר לשפרה וזה שממש "מחפשים" אותה, כמו איזו אחת פה שכתבה שיש לה כלב גזעי ולכן היא בטח שונאת בעלי חיים, לא כמו ונסה, שיש לה סוסים... ואיזה כלבה שפרה בגלל זה. זה נראה לך הגיוני? אז כן, כתבתי ש"ההגיון כנראה לא עובד אצלך", אבל אחר כך הסברתי את עצמי וזה היה מאוד ענייני. אתה יכול לזרוק עלי את כל ההקנטות בעולם ולהציג אותי כביכול כצבוע עם כל האבחנה הפסיכולוגית שהבאת פה, אבל כל זה בעצם מבוסס על כלום היכרות, אז לפני שאתה שופט אותי תחשוב פעמיים על מה אתה מבסס את זה. אבל זה בסדר, כמו שאמרתי לא אכפת לי ואני לא כועס או פגוע ממך אישית - זאת נטייה של אנשים באינטרנט לעשות את זה, כולל אותי. רק תעשה לי טובה - אל תצטט לי פה רשומות אישיות שלי בבלוג ותחשוב שאתה מבין מאיפה הכל יצא.