שירשור הפרק - 20 - הדחה!

בוני1010

New member
נכון. ושיפרה קוראת ליוסי: "זה"

היא אומרת לצבר, אם מעדיפים לראות "את זה", ולא אותך. הכי קל להפוך בנאדם לחפץ כמו שולחן או נעל ואז יש לגיטימציה לחשוב ולהרגיש כלפיו ולומר עליו דברים שלא אומרים חושבים או מרגישים על בני-אדם.

B a 7 a K

New member
ההגיון לא עובד אצלך כנראה.

אבל אני הבנתי שה"זה" היה דווקא על וונסה, שמבחינה הגיונית הייתה זו שהייתה מועמדת מולם להדחה השבוע. מן הסתם הברירה היא בינו לבין וונסה ויוסי לא קשור למשוואה. אחרי זה גם רנין אמרה שוונסה בחורה מגעילה לראייה.

בוני1010

New member
דווקא עובד קשה מאוד

מה שלא בהכרח אומר שהוא עובד טוב. אם האח הגדול היה תכנית של פרק אחד אז אין ספק שהצדק איתך כי רק וונסה עמדה מולם. אבל האח הגדול היא סידרה. היום היה כבר פרק עשרים. שיפרה המתוקה והאנושית דיברה בלשון הסמלית הזו בדיוק כבר עשרות פעמים. כמעט תמיד היה בדבריה רמז מובלע או ברור שהיא מתכוונת לבובלילים. אני חושב שגם הפעם היא התכוונה בדיוק לזה. עכשיו תראה משהו מצחיק (ראיתי שאתה בן שמונה עשרה אז אני משקיע בך כי אתה מייצג את דור העתיד של המדינה שלנו
). יחד עם צבר עמדו להדחה גם ואנס(י)ה וגם שיפרה. שיפרה אמרה לצבר:"אם אתה הולך זאת אומרת שהם מעדיפים לראות את "זה" ולא אותך. לפי ההסבר שלך שמתבסס על ההנחה שהיא התכוונה במילה זה רק למי שעמד מולו להדחה היום ואך ורק היום, אז כשהיא אמרה "זה" היא התכוונה גם לונסה וגם לעצמה. כי היא אמרה במפורש:"אם אתה הולך זה אומר שהם מעדיפים את "זה" " אתה מבין את האבסורד ? שיפרה אולי רעה, אולי נטולת מודעות עצמית ברמות בינלאומיות, אבל להתנסח נכון ולהביע את עצמה היא יודעת ואת זה אפילו אתה לא יכול לקחת ממנה. ויחד עם זאת, לא מדובר במדע מדויק ויכול להיות שאתה צודק. זה רק לא אומר שאופציות אחרות אינן מבוססות על ההיגיון לפחות כמו האופציה שאתה הצעת.

B a 7 a K

New member
מאוד הגיוני שהיא תתכוון לעצמה, נכון.

אגב, מזל, כי בלי ההערות שלך אין לי מושג איך הייתי מתנהל בתור דור העתיד של המדינה, אין ספק שמדובר במידע חשוב.

בוני1010

New member
ההערה ההיא נאמרה בצחוק. אני מתנצל מעומק הלב

שרק עכשיו עליתי על זה שאתה מאלה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת. האמן לי שלא הייתי מטריד אותך אם הייתי מנחש את זה קודם.

B a 7 a K

New member
כמו שאמרת,

זה רק ניחוש. תחשוב מה שאתה רוצה, תטריד, לא תטריד. ממש לא משנה לי.

בוני1010

New member
אני רואה שלא משנה לך וששום דבר לא מעניין אותך

חוץ מעצמך. מי שיכול לכתוב משפטים כאלה כמו שיצאו מהמקלדת שלך: "אני מרגיש שאני חי במן חברה מנוכרת, צינית ומגעילה שאני לא שייך אליה.....- אני נתקל בכ"כ הרבה סרקזם וגועל נפש כל יום, שאי אפשר לתאר." ומיד אחר כך להיכנס לפורום ולהפנות בדיוק את אותה ציניות סרקזם ניכור וגועל נפש כלפי אדם אחר, ועוד בתגובה להודעה שבה אותו אדם אחר ניסה למחות בדיוק על אותו ניכור (טעה או לא טעה זה עניין אחר. יש דרך להגיב עניינית על טעויות), לא באמת מתעניין במה שמעורר את הטוב או את הרוע האנושי. הוא סתם עסוק בלרחם על עצמו ולהרגיש מיוחד וכל ההתבכיינות המוסרית שלו היא זיוף אחד גדול. וכשאתה מזייף אתה חייב להרגיש בסופו של דבר בודד ומבודד. אז בבקשה ידידי היקר, חסוך ממני את העוואנטות האליטיסטיות שלך ושמור אותם לאוהבי חיקויים וזיופים להורים ולבני משפחה, ולשאר הפתיים שהסכימו לקנות ממך את ההצגה הזו עד עכשיו.

B a 7 a K

New member
יפה, לפחות תגיד שזה מהבלוג שלי.

להיכנס לי לבלוג, לבוא לפה, לצטט משפטים כאילו אתה יודע מאיפה כל מה שכתבתי שם יצא ועוד לשפוט אותי זה לא יותר טוב מכל מה שתגיד עלי. שלא נדבר על זה שאתה בכלל לא מכיר אותי וקפצת עלי למסקנות משלושה וחצי משפטים, כתבת פה חתיכת דוקטורט עלי. אז יפה, דוקטור, יצא לך כביכול בועט וחותך, אבל אתה לא מכיר אותי, וכל המסקנות שלך נובעות מזה שאמרתי לך שהגיוני שהיא התכוונה לשפרה ולא לוונסה, כי פשוט משגעת אותי שנאת העדר לשפרה וזה שממש "מחפשים" אותה, כמו איזו אחת פה שכתבה שיש לה כלב גזעי ולכן היא בטח שונאת בעלי חיים, לא כמו ונסה, שיש לה סוסים... ואיזה כלבה שפרה בגלל זה. זה נראה לך הגיוני? אז כן, כתבתי ש"ההגיון כנראה לא עובד אצלך", אבל אחר כך הסברתי את עצמי וזה היה מאוד ענייני. אתה יכול לזרוק עלי את כל ההקנטות בעולם ולהציג אותי כביכול כצבוע עם כל האבחנה הפסיכולוגית שהבאת פה, אבל כל זה בעצם מבוסס על כלום היכרות, אז לפני שאתה שופט אותי תחשוב פעמיים על מה אתה מבסס את זה. אבל זה בסדר, כמו שאמרתי לא אכפת לי ואני לא כועס או פגוע ממך אישית - זאת נטייה של אנשים באינטרנט לעשות את זה, כולל אותי. רק תעשה לי טובה - אל תצטט לי פה רשומות אישיות שלי בבלוג ותחשוב שאתה מבין מאיפה הכל יצא.

בוני1010

New member
אולי די להתמסכן ?

והתגובה שלי לא מגיעה ממקום אישי ? אותי ואת חיי אתה כן מכיר בניגוד לכלום היכרות שלי איתך ? אני אמור לא לדעת מאלו עומקים נסתרים עולה כל מה שאתה כותב, ואמור להתייחס אליך בסוג של יראת קודש, וההיסטוריה שלי לעומת זאת שקופה עבור המבט חודר הכליות והלב שלך ? מניין לך שהשיפוט שלי את המתמודדים לא נובע מאירועים נוגעים ללב בעברי ? ומה זה הניסוח המאוד מניפולטיבי הזה "להיכנס לי לבלוג..." ? . לא נכנסתי אליך הביתה וקראתי את היומן הסודי שלך. זה אינטרנט כפרה. לא מתאים לך, תכתוב בוורד. בתור פילוסוף שחוקר את הטוב והרוע האנושיים אתה עושה עבודה די עלובה. יש לך סולם ערכים אחד לעצמך, וסולם אחר לכל האחרים. יש "עדר" שרץ בעיוורון לכיוון אחד, ויש אותך, המתבונן השקול והחושב והערכי. ומכל העדר, בחרת דווקא אותי. מעניין אם בחרת על בסיס היכרות עמוקה כמו שאתה מצפה ממני, או על בסיס שיפוט רגעי ? ומה עניין כלבים וסוסים לשיחה בינינו ? מה שכתבו אחרים, שאני לא מכיר, לא מתרץ את התגובות העוקצניות שלך כלפיי. את הבירור שלך על למה בחרת לתקוף בחוסר היגיון מוחלט את ב' בגלל משהו שא' כתב, עשה עם עצמך. אני מצווה על ידך "לחשוב פעמיים לפני שאני שופט אותך", ולך מותר לא לחשוב אפילו פעם אחת... אותך אסור לשפוט בלי להכיר אותך, אבל לך מספיק משפט אחד בשביל לעמוד על אופיו של בן שיחך. אתה באמת מאמין שמי שמביט בך מבחוץ כמוני משתכנע מהסטנדרטים הכפולים האלה שאתה אכן עומד מחוץ לעדר ? אתה באמת מאמין שמי שמקשיב לתירוצים שלך ולהאשמות שלך אוכל לתיאבון כל לוקש שתבחר להאכיל אותו ? אולי הם גורמים לך להרגיש טוב עם עצמך וזה דבר גדול לכשעצמו. אבל אל תאמין לרגע שמישהו חוץ ממך משתכנע בצידקתך. אולי אנחנו יכולים לסיים כאן, כל אחד עם לקחיו ? היה נחמד.

B a 7 a K

New member
אתה יודע מה הבעיה?

לא שנכנסת לי לבלוג או שאתה שופט אותי ומקניט אותי. אלא העבודה שאתה מדבר אלי כאילו עשיתי משהו שפגע בך, ואני לא מוצא דבר כזה. אתה קורא לזה להתמסכן, אני קורא לזה לא להבין. מה אתה רוצה מעדר או לא מעדר? כמו שכתבתי, דיברתי על תופעה כללית ולא עליך. לא רואה איפה עקצתי אותך כשפשוט כתבתי שברור לי שהכוונה הייתה לוונסה. מה שאתה עושה הלאה זה סתם לתקוף אותי על תוכן הפוסט שלי ולקרוא לזה התמסכנות, וזה סתם אידיוטי, שוב, כי אתה לא מכיר אותי. מילא אם באמת הייתי עוקץ אותך. שיהיה. הרי אתה את שלך קבעת.

בוני1010

New member
או קיי. טעות שלי. אתה לא מתמסכן. אתה קורבן

אמיתי וחף מפשע של סטוקר פסיכופאט ברשת. טעות. טעינו. טועים. יאללה ביי.

BeN ShaDe

New member
ועכשיו יוני ממזמז את וונסה......

אני חייב להגיד וזה כבר יודע ממזמן שוונסה מצטיירת בתוכנית כ****. היום , ככל הנראה , היא תוכל לחזור לצומת שממנה היא באה.

BeN ShaDe

New member
הפסיקו להראות בדיחות שלו בזמן האחרון...

אבל לפחות שמו קטע שלו שירגש את הצופים.

BeN ShaDe

New member
עוד פעם רנין מאיימת ללכת. זה באמת יא וואלי...

ולחשוב שהיא הייתה המתמודדת האהובה עליי בתחילת המשחק. עכשיו המתמודדים האהובים עליי הם יוסי , עינב , שחר וקצת מאוד מצבר ולאון.

אתיאב

New member
שתלך כבר הפטמה הבכיינית הזו

טייסיר-היא פגעה בכבוד המשפחה עם שי ובכבוד הנשים כסמרטוט של שי - ובכבוד הערבים: עדיין לא התאבדה

למעלה