שירשור הפרק - 20 - הדחה!

cat478

New member
אני לא רואה באנשים האלה כמייצגים מגזר מסוים

או דור שלם ובטח שלא מדינה שלמה. את צריכה לשאול למה כשהם מנהלים שיחות מעניינות כמו על חשפניות (בהקשר של אמא שלא יכולה להאכיל את הילדים שלה ולא בהקשר של- תעשו לי מופע) או כשהם מדברים על זהות וכו' המצלמה עוברת לסלון או חדר אחר שם לא נמצא אף אחד. זה סוג של צנזורה. ההפקה במקום לתת לילדים נושאים למחשבה ולדיון מעדיפה לתת לאנשים חומר לדבר עליו למחרת. האם יש למישהו ספק שמחר לא כולם ידברו על זה שעינב לא ידעה מיהו ביל גייטס?

יNOT

New member
../images/Emo152.gif הם מייצגים רק את עצמם לא מעבר

כל ייצוג אחר שאת רואה בהם, נובע מתפיסת עולמך שלך לגבי האוכלוסייה ולגבי סטיגמות חברתיות שונות.

bibaso

New member
גם ביל גייטס לא ידע מה זה חלונות

עד שהעתיק את זה מאפל

יNOT

New member
אתה בטוח? הוא לא ידע מזה ממשק גרפי...

את הקונספט של "חלונות" עצמו הוא העתיק מאפל? כי נדמה לי שגם להם בזמנו לא היה את זה...או שאני טועה?!

bibaso

New member
מה שאני זוכר זה כשחלונות יצא עם כל ההו הא

בשעה שמי שעבד בגרפיקה עם מחשב (מק) כבר עבד על מערכת הפעלה כזאת. (בזמן שלפי סי היה את הדוס המאפן).

ordiki

New member
את יכולה לארוז מזוודה ולנסוע

רק קחי בחשבון שזה ככה בכל מקום שאליו תגיעי. אני מציע אי בודד בלי אנשים בכלל.

אובאמה1

New member
ויותר מביך

זה שרנין מדברת בבטחון מלא על ביל גייטס כשאין לה שמץ של מושג, ביל גייטס לא יכול להיות סבא של עינב, כי הוא צעיר מאבא שלה...והוא נשוי.

shy6

New member
היא לא יודעת מה זה "חלונות", אבל העיקר שיש לה

פייסבוק :)

JasPoint

New member
היא לא יודעת מה זה windows

אולי היא כן יודעת מה זה חלונות? לא הייתי בונה על זה...

smadga

New member
אתם אפסים

שפרה וצבר קיבלו יותר קולות מוונסה, פייס איט! הקמתם לכם אורגיה מגעילה ואתם בטוחים שכולם כמוכם, שונאים את שפרה וצבר ומחכים שיעופו אז חטפתם את הכאפה של החיים שלכם. מגיע לכם, תתפכחו חיפשתי את הקטעים שמישהו פה כל הזמן אומר שהוא העלה לאתר שלו, של איך שפרה וליאון מלכלכים זין, אין לו שם כלום אתם חבורה של מתנשאים מכוערים, ונכנסתי לפה רק כדי להגיד לכם את זה לפני שאני הולכת לחגוג את זה ששפרה נשארה לכו לישון על האף

redflower1

New member
את הולכת לחגוג את זה? get a life

אלא אם כן את אחותה לא נראה לי ששפרה תתן לך מהמליון אם תזכה (והיא לא). ממש חגיגה בסנוקר.

redflower1

New member
רגע את סמדר שילוני הכתבת של YNET?

הבעלים של YNET יודעים שאת מתבטאת בצורה כזו מלוכלכת?

למעלה