אולי אני לא היחידה אבל אני יודעת שתמיד אני אומרת רשל"צ..תראו בהודעות שלי... הרבה אומרים שר"צ-מלשון שרצים.. ואני אומרת רשל"צ כאילו ראשון לציון.... זה לא שאני מתלהבת או משהו אני סתם שמחה...
כמה נקודות מפתיעות , כמו למשל שני החמאסניקים שההפקה הביאה לטובת משימת הכדורגל, צבר היורש של מורשת שטרית ,וונסה בתפקיד מלכת הסאדו-מאזו. ומה לעזאזל הוא הקשר האמיתי בין ביל גייטס לעינב בובליל ?
זה כשרנין ועינב דיברו ורנין הזכירה את ביל גייטס .... עינב בתגובה מי זה ביל גייטס????????\ ואחרי זה רנין אומרת לה הוא הזה של WINDOWS ואז היא אומרת אהההה(אעלק) ואז מדברות על הסכומים שהוא מקבל הייתי בהלם לא האמנתי 58 מיליון דולר לשעה?????איך???? קיצור לא מאמינה לזה בשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ואז היא אמרה עינב איך שאני יוצאת אני מחפשת אותו ואז רנין אומרת לה רגע הוא יכול להיות סבא שלך אז מקסימום הוא יוריש לי את כל הכסף שללו ווואיייייי לאן הגענו איך מישהי בת 22 לא מכירה את ביל גייטס??????? כול העולם מכיר את ביל גיטסססססססססססססס תשאלו ילד בן 6 מי זה ביל גייטס יגיד לכם טוב מאוד מי זה...... קיצור הרמה של הטיפשות והבורות גוברת מיום ליום במדינת ישראל בושה וחרפה לא פלא שהחינוך הוא מהגרועים שיש בעולם במקומות האחרונים מבחינת מערכת חינוך המדינה צריכה להתבייש שזה קרה ולהתבייש בכלל במה שקורה בתוכנית הזאת ... הרי יוסי ועינב משקפים את האוכלוסיה המזרחית כמו מרוקאים ותימנים וכיוצא בזה ופשוט רואים לאיזה רמה התדרדרנו מבחינת האוכלוסיה תראו מה ילדים של היום רואים תראו תראו זה המיצג של האוכלוסיה ומצד שני יש את האינטיליגנטים המתנשאים שה גם אוכלוסיה רקובה מאוד במדינתנו אנו שיושבים קרוב לצלחת שנותנים דעה משלהם על כל נאד יש הסכמה והורסים לכולנו את החיים........ רבותיי אני עוד שנייה אורזת מזוודה ועפה מפה...
וחוץ מזה זה היה בלהט הרגע וזהו נגמר ... חחחח מטומטם מאוד .... הפכפך מאוד.... אבל בסדר סתם זה היה ביקורת חברתית נוקבת וזכותי להביע את דעתי והביקורת שלי....
שכל מי שלא "פרידמן" מטומטם מאוד נאור וחכם מצידך אז בעצם לפי מה שאת אומרת ונסה מייצגת את כל הצרפתיות? ושי את כל מי שמחדרה? ואשראת כל הדתיים? תחזרי לחור המלומד שלך