שירשור הפרק - 20 - הדחה!

קפרי

New member
פנינה רוזנבלום הגיעה למה שהגיעה לא בזכות לפחו

ת בהתחלה, אבל בל נשווה בין אדם שלא יודע להשתמש עם מחשב ומשכיל (כי הוא מבוגר ופוחד משינויים) לבין בחורה צעירה. לסמס, עניין של מיומנות וסבלנות ומי יודע, על כך לא שמעתי ובנינו-היא באמת לא חכמה, את ההתחלה כפי שאמרנו עשתה בחסד ואחר כך כבר ניהלו אותה חכמים שקיבלו תשלום. מיכל ינאי בורה גם כן אבל היופי שלה הציל אותה. (ראיתם שיופי פותח דלתות אך לא מבטיח השארות?). וגם, למה להביא דוגמאות של פסטמות ולהצדיק? מכירה משהוא שעובד בעירייה בנקיון ולא יודע אפילו לקרא, אז מה? ואני לא לועגת אלא מוכיחה שדוגמאות רעות יש והרבה.

איך יש מישהו בעולם שלא יודע מה זה חלונות?

טוב הבובלילים זה משהו נפרד מהעולם כנראה..

ראיתם את הבחורילה הפרענקינה הזאת?

איך היא ליכלכה על איתי אצל האח הגדול? הבחור הזה מכניס את ידיו לאש בשבילה [ובשביל אחרים גם] והיא מלכלכת עליו ומוציאה אותו סמרטוט לעיניי כל הצופים.

droriko

New member
אני אעזור לכם קצת להבין את עינב

פרידמן = בחור שהוא הרבה יותר חכם ותרבותי ממני , שמביא אותי לכאלה רגשי נחיתות שאני לא יכולה שלא לקרוא לו ככה (או בלשון עינב בובליל: כוסאמא של האכשנטוז ההומו הזה חחחחח XD יאללה לך תאכל גפילטעפיש חחחחח רן דנקר ה100מם! )

aשרון

New member
יאוווה, רבי שמעון........

אני לא צופה בשידור, אפשר עדכון אמצע או משהו, לא מאמין שעינב לא יודעת מה זה ווינדוס. צריכה לאתחל את עצמה.

HAINEEKEN

New member
היא פשוט חתיכת רוע מכוער וטיפש

בהתחלה חשבתי שהיא סתם מתגוננת ויש לה רגשי נחיתות אבל היא באמת דבר מבחיל. וגם המשפחה שלה שראיינו אותם אמרו אותם דברים גזעניים מפגרים... אפשר לחשוב שהם נרדפו כל החיים ע"י אשכנזים שיש להם כזאת שנאה...שאריות של בני אדם...

BeN ShaDe

New member
כמה דעות עד עכשיו : וונסה , שפרה ומשימה.

- שפרה כ"כ עצבנה בתקציב. חבל ששחר לא אכל אותה. - וונסה לא מפסיקה להגעיל. נמצאת עם איתי ומדברת רק על יוני. - המשימה הייתה ענקית. כל הכבוד ללאון וצבר! "יאללה עיני!".
בסה"כ , אחלה פרק עד עכשיו. לא אכפת לי אם שפרה או וונסה יעופו , כי שניהם מגעילות אותי ושניהם הייתי רוצה לראות מחוץ לבית היום.

אורישקי

New member
לאון רנין ועינב הרגו אותי../images/Emo6.gif

ורנין ממש צודקת. ונסה הגעילה אותי."לאנוס אותו" פשוט איכסה

נועה21

New member
הצבעה ליוסי ועינב = הצבעה לונסה!!

חייבים להעיף או את שפרה או את צבר!! די להתנשאות!! שלחו 2 ל 2020

כולם צועקים../images/Emo2.gif

ארז טל מקריא את המספרים להצבעה....שהוא אמר את השם של שפרה כולם צעקו "לאאאאאאאאאאאאאא"
אם כל זה שאני רוצה שאחד מהש"צ ילכו היום.... ונסה לא בסדר בכלל! היא לא הפסיקה לדבר על יוני. אם יוני לא היה נכנס לוילה, וונסה הייתה נכנסת לסויה עם איתי היא הייתה "אונסת" אותו יפה מאוד.

BeN ShaDe

New member
אני רוצה לראות אם איזשהו בן בוילה

היה אומר שהוא היה אונס איזשוהי בת , מה היו התגובות לזה.

BeN ShaDe

New member
פיייי , איזה צבועה הרנין הזאת!

אני לא רואה כל השבוע את התוכנית בערוץ 20 , אבל לפי התוכנית אפשר להשים לב טוב מאוד שהיא נהפכה להיות השפוטה של עינב והולכת אחריה לכל מקום. היא לא שנאה אותה עד מוות עד לפני שבועיים?

droriko

New member
רנין היא שי ממין נקבה

כשהיא עם עינב היא שונאת את האוייבים של עינב יותר מעינב עצמה, וכשהיא עם שפרה וצבר היא שונאת את האוייבים של ש"צ יותר מש"צ עצמם . אין לה ממש זהות לבחורה הזאת.

droriko

New member
היא לא תגיע רחוק במשחק הזה

כמו שקלטו את שי יקלטו גם אותה (יוסי ועינב כבר התחילו לרחרח משהו). לגמר היא בטח לא תגיע .

daughter L93

New member
היא באמת צבועה!!

כשהם ישבו אז בשיחה לאון,שפרה,צבר והיא בחוץ היא אמרה שאם וונסה עפה היא לא קמה אפילו להגיד לה שלום והיא אומרת לה כמה היא שונאת אותה בפנים! ועוד אמרה "אני נשבעת לכם שאני אעשה את זה, אחרת אני לא אהיה שלמה עם עצמי" !!!!! והיא חיבקה אותה יפה מאוד!>.<

N o a m V

New member
מסכן שחר מה עשו ממנו

בסך הכל יצא בקטנה על שיפרה, לא צרח ולא קם עליה וזה בניגוד לשי שעשה זאת כמה פעמים על נעמה ועל ליאון אבל בעיניי שיפרה וצבר הוא בחור אלים .

דולטש

New member
../images/Emo6.gif "בחור אלים" פחחחחח

אם שחר בחור אלים אז אז.. שי הוא צנצנת!!! שיעשו לי טובה הראשל"צים האלה! עם שי שתקף את נעמה ויצא עליה בצרחות בכל הבית ושזרק על ליאון כרית ושובר מנורות בבית זה בסדר!! אבל שיש מישהו שסוף כל סוף עונה לקסדה הזאת פתאום כולם הופכים ליפי נפש!! אחלה:]

למעלה