שרשור ערב 17.09

talibatata

New member
אני לא מאמינה שזה יקרה, אורטל מאוד אהודה

בחוץ, ההפקה לא תעיז להדיח אותה לפני הגמר, אבל במחשבה שניה הכל יכול לקרות אם הישארותה תפריע לקרן לזכות, אז יש מצב שהיא תודח.

מרוב שההפקה משנה את החוקים... הכול יכול לקרות

אבל לא כדאי להפקה להדיח את אורטל. המטרה שלהם זה להרוויח הרבה אסמסים ואורטל אף פעם לא העומדה על ידי הקהל להדחה. איתן מעדיף להשאיר את אתי וליהי בגמר. כן הן לא מהוות עליו איום.

talibatata

New member
חן ואתי דיברו היום שתהייה הדחה מפתיעה ביום

שלישי, יכול להיות אורטל?, אם זה יקרה אז ואללה ההפקה מתעלה על עצמה.

meytula

New member
אבל אורטל לא תהייה מועמדת אף פעם

איך הוא בדיוק חושב להדיח אותה?

יכול להיות שהוא יודע שתהיה עוד הדחה

זה מה שובגאי כתב אולי הוא יודע כמה יהיו בגמר ?‬ webguy אם יהיו בגמר 3 בלבד ..? אז אפשרי הצבעה של קהל עם חסינות אחת בלבד מ 4 המעומדות להדחה יבחר איתן אחת וגב אחת .. ההפקה הזאת מעצבנת של פלא שיש להם 12% רייטינג ..!!

meytula

New member
12 ביום של חג../images/Emo6.gif

וואלה יש מצב,מקווה שזה לא יקרה שאיתן לא יצא טמבל ויתן לגב את המליון מתנה .

הוא מצד אחד מפחד שאורטל תקח לו את המיליון

ומצד שני מפחד מגב וקרן. אז הוא מעדיף להשאיר בנות חלשות יותר כמו ליהי ואתי

meytula

New member
זה לא משנה את מי הוא ישאיר

לגב וקרן יש פור עצום על דניאל ליהי ואתי.אורטל היחידה שיכולה לגבור על כולם

meytula

New member
בדיוק!!!

אני במקום איתן הייתי מעדיפה לתת לאורטל את המליון ולא לצאת לוזר ולתת לגב

את בעצם אומרת ש

כל אוהבי אורטל מעדיפים את גב וקרן מקום שני? בפורום כאן, חוץ מאחת שהיא אכן כך, שמתי לב שמי שמעדיף את אורטל , יעדיף את דניאל שניה וההיפך. אני מקווה מאוד שאת טועה!!

אבא של גב יכול לגייס מלא אנשים שיצביעו לקרן

וגב. מעריצי גב וקרן יצביעו להם גם. עדיף שאורטל תנצח מאשר גב וקרן.

sendibar0

New member
סוזי, את מתכוונת אלי?

כי את צודקת אם איתן ידיח את אורטל כי במקום ביצים יש לו ענבים, והוא לא מסוגל לשחק משחק לא מלוכלך, אני אישית אריץ את ההמרה של קולות תומכי אורטל לתמיכה בקרן וגב. איך הוא מסוגל אפילו להגיד שלאתי מגיע להגיע לגמר על פני אורטל, בזמן שאורטל מ-ע-ו-ל-ם לא הועמדה להדחה ע"י הצופים? ולמה אני צריכה לתת לאיתן פרס על זה שהוא בִּריון?

sendibar0

New member
אנחנו זכאיות לדעותינו :)

אבל אני אעשה כל שביכולתי כצופה רגילה ומשתמשת אינטרנט, למנוע מאיתן לזכות בכסף, אם יתנכל לאורטל את יודעת מה, לא אכפת לי מי. כל אחת אחרת ולא הוא. איך כתוב בתנך, הרצחת וגם ירשת? נו פאקינג וואיי

למעלה