אבל לא כדאי להפקה להדיח את אורטל. המטרה שלהם זה להרוויח הרבה אסמסים ואורטל אף פעם לא העומדה על ידי הקהל להדחה. איתן מעדיף להשאיר את אתי וליהי בגמר. כן הן לא מהוות עליו איום.
זה מה שובגאי כתב אולי הוא יודע כמה יהיו בגמר ? webguy אם יהיו בגמר 3 בלבד ..? אז אפשרי הצבעה של קהל עם חסינות אחת בלבד מ 4 המעומדות להדחה יבחר איתן אחת וגב אחת .. ההפקה הזאת מעצבנת של פלא שיש להם 12% רייטינג ..!!
כל אוהבי אורטל מעדיפים את גב וקרן מקום שני? בפורום כאן, חוץ מאחת שהיא אכן כך, שמתי לב שמי שמעדיף את אורטל , יעדיף את דניאל שניה וההיפך. אני מקווה מאוד שאת טועה!!
כי את צודקת אם איתן ידיח את אורטל כי במקום ביצים יש לו ענבים, והוא לא מסוגל לשחק משחק לא מלוכלך, אני אישית אריץ את ההמרה של קולות תומכי אורטל לתמיכה בקרן וגב. איך הוא מסוגל אפילו להגיד שלאתי מגיע להגיע לגמר על פני אורטל, בזמן שאורטל מ-ע-ו-ל-ם לא הועמדה להדחה ע"י הצופים? ולמה אני צריכה לתת לאיתן פרס על זה שהוא בִּריון?
אבל אני אעשה כל שביכולתי כצופה רגילה ומשתמשת אינטרנט, למנוע מאיתן לזכות בכסף, אם יתנכל לאורטל את יודעת מה, לא אכפת לי מי. כל אחת אחרת ולא הוא. איך כתוב בתנך, הרצחת וגם ירשת? נו פאקינג וואיי