אלק טיטניקים . קרן וגב בנשיקת הברזל. הוא מנשק את המיטה ולא אותה זה ההסבר. ראי כמה ההודעה נוגעת בדיוק במילים שלי וכול מילה בסלע. הרבה הצגות. היא עכשיו עם השער. נוריד את השער נמצא בן גדל חמוד. אין אישה.וגב לא מרוצה. והוא ממשיך בשלו. לא נותן לה את הכיף שלה ושל ההפקה. האם אלה היו בטיול.מפוברק הכי הזוי שלא עזר לה בכלל. כמה השפלות אוכלת. הינה היא יצא. כי אין לו יותר מה לספק. הוא מחיל להין שהמשחק מעסוס. ולאמת רק והוא נזכר שיש כסף. אז הוא קצת זורם? רק טיפה. אז הבנת. אני מאוד רוצה שתקראי את ההודעה. כי לא היתה שום נשיקה אמיתית. כן היה חיבוק ונשיקה אפלטונית. נשיקה היא דבר של ריר משוף. וכאשר.... ונשיקה גוררת נשיקות. אז הבלוף לא עוזר. ראי כמה יוני פטי. שוב מאמין לה. סכינים היא דוקרת אחרי הגב שלו. והיא מקדמת את גב טוב זה לקדם אותה. וכתבתי שהיא תמעד והיא תמעד. גב לא סובל את הכול בא ובה..... ערב טוב לך
שניהם משחקים בשביל לקבל את הפרס. גב בחר בקרן, רק כי הוא יודע שאיתה הוא יוכל לקבל חצי מיליון. קרן צוחקת על כל דבר שהוא אומר. גם היום היא לא הפסיקה לצחוק, מכל דבר שהוא אמר.
לרוב התעדכנתי בפורום, אבל לא היה לי כל כך חשק להגיב בשל התערבות בוטה מצד ההפקה לטובת קרן הידועה לשימצה כמו שרבים מחברי הפורום חושבים אשמח להמשיך להתעדכן ואלי להגיב אם יהיה לי על מה המשך ערב נעים