בוילה יש לבן וליהיא זוגיות מתוך השלמה עם המצב.
ק קייזר סוזי New member 17/9/11 #88 אתמול בדיוק אמרתי שכבר ליהי ובן נראים יותר זוג מאשר אלו. לפחות בוילה כמובן.
A adiyon2 New member 18/9/11 #153 איפה למקם את בן וליהיא ואורן ואורטל המפתיעה - אורן אורטל המתחבטת - בן ליהיא. כמובן שאפשר להחליף ביניהם וגם אז זה מתאים.
איפה למקם את בן וליהיא ואורן ואורטל המפתיעה - אורן אורטל המתחבטת - בן ליהיא. כמובן שאפשר להחליף ביניהם וגם אז זה מתאים.
M meytula New member 18/9/11 #156 ../images/Emo3.gifתאכלס פעם זה ככה ופעם ככה,למרות שאורן ואורטל לדעתי זה זיווג שאין לו עתיד
ש שאפולי New member 17/9/11 #17 שבוע טוב ותודה רבה לשומרי המבצר אז מי רוצה לעדכן אותי? אני רואה שהיתה מ ל א פעילות
P poseidon111 Active member 17/9/11 #23 בגדול לא היה כלום פרט לתחושה (המוצדקת) של קרן וגב שהם לא הכי פופולרים בבית.
M meytula New member 17/9/11 #28 ערב טוב ../images/Emo8.gif אם את רוצה לדעת מה עבר על אורטל קראתי בשירשור צהריים שהיא בכתה בגלל שאורן לא עונה לדרישות שלה קבילת את המסר שלי?
ערב טוב ../images/Emo8.gif אם את רוצה לדעת מה עבר על אורטל קראתי בשירשור צהריים שהיא בכתה בגלל שאורן לא עונה לדרישות שלה קבילת את המסר שלי?
ש שאפולי New member 17/9/11 #42 לא דוקא אורטל.. ראיתי שהיתה מלא פעילות בפורום חשבתי אולי האדמה רעדה לא, לא קיבלתי ממך מסר...
M meytula New member 17/9/11 #48 גם אם האדמה תרעד שם לא יזוז כלום הסבירות שיקרה משהו מעניין בוילה זה כמו הסבירות שאתי תזכה בגמר מוזר,אני שולחת לך שוב
גם אם האדמה תרעד שם לא יזוז כלום הסבירות שיקרה משהו מעניין בוילה זה כמו הסבירות שאתי תזכה בגמר מוזר,אני שולחת לך שוב