שרשור ערב 17.09

דיי3

New member
איתן עסק היום רק בעניינים שברומו של עולם.

כמה אחוזי שומן יש במאה גרם של כל דבר. מה מצב העכבישים, סחר בביגוד בוילה. לא יודעת, אולי הוא חושב שכך הוא יצבור פופולריות אצל הצופים "המטומטמים".

meytula

New member
זהו שהוא לא עושה להפקה את העבודה

הוא לא מחפש לעשות פרובוקציות בשביל רייטניג ואקשן חוץ מזה איך אפשר לשרוד בשיעמום הזה ??אני הייתי משתגעת ומדברת לפרחים כבר

andy181

New member
הוא פצוע ברגל וביד ולכן הוא לא יכול לעשות שום

פעילות ספורטיבית.

meytula

New member
גם לפני הפציעה הוא לא עשה כלום וישן כל היום

שובי דובי שלנו

KEEK

Member
איך הוא הפך לכזאת פדלאה??

איזה בטטה הוא אלוהים לא יאמן שזה היה שחיין אולימפי בעבר לא זוכר מתי ראיתי אותו עושה ריצה על ההליכון, או עושה בריכות בבריכה. עכשיו כל הבנים עושים פק"לים וכאלה והוא שוכב על הכורסא משחק במספריים..

meytula

New member
אני דווקא מבינה למה

זה הצפיות ממנו,הוא מאוד מרדן ואבא שלו מגיל מאוד צעיר דחף אותו להתקדם בשחיה בספורט ובכושר הגופני,אני חושבת שהוא פשוט מאוד מורד באבא שלו ויפה שזה הגיע לו בגיל מאוחר,זה מעיד הרבה על בן אדם כי בגיל צעיר לעשות מרד זה לא חוכמה אבל בגיל של איתן זה משהו יפה.יש ספר שנקרא ''הצורר משהו..''' שיש שם סיפור שדומה לסיפור של איתן.

meytula

New member
במרד בדרך כלל שני הצדדים נפגעים

בעיקר הצד המורד. והוא גם כולו פצוע שזה גם תורם לעצלנות שלו ויכול להיות שאני טועה והוא סתם בטטה

KEEK

Member
קשה לי להאמין שהוא היה מגיע לאן שהגיע

רק בגלל רצון של אבא. ענף השחייה זה ענף שדורש מהספורטאי הרבה יותר מרוב הענפים לקום כל בוקר ב-6 בבוקר לשחות, ולחזור על זה מס' פעמים ביום, ככה המון שנים.. זה רק עניין של כוח רצון. עם כל הכבוד לאבא הדוחף, אם לאיתן לא היתה את התשוקה והרצון הוא לא היה שורד בזה שנה, ובטח לא מגיע להישגים שהוא הגיע אליהם. ולגבי המרד, אם הוא חושב שלא לעשות ספורט ולהפוך לבטטה זה מרד באבא זה גם ילדותי וגם טיפשי. לדעתי הוא פשוט הפך לעצלן בצורה מחרידה. זה הכל.

לי יש שתי דעות לגבי מצבו הנוכחי.

ראשית,מבחינה פיזית הוא סחוט וגופו נחלש בעיקבות מאמצים רבים באימונים שעבר ולכן הוא עייף ומותש פיזית. נוסף לזה יש בו מן אדישות ותיסכול מהתוכנית שחושב שאיכזב את ההפקה כשבחר כבר בהתחילת התוכנית ואולי יש בו חרטה שניכנס מיד למערכת יחסים ונילכד ברישתה ופיתויה של דניאל שהתלבשה עליו מיד בלי לתת לו אפשרויות בחירה. מה שבעקיפין דניאל היא הגורם לתיסכולו בתוכנית. דבר שהחריף את עייפותו הפיזית והנפשית, וגרם לתשישותו.

למעלה