שרשור ערב 17.09

רינתי77

Active member
עבור רומנטיקנים חסרי תקנה, ייתכן שאתה כזה,

אבל הפסיכולוגים והסטאטיסטיקה אומרים שאחד הפראמטרים המנבאים הצלחה בקשר הזוגי הוא הדמיון ברקע של בני הזוג, כלומר, כאשר בני הזוג הם בעלי השקפת עולם דומה, באים מרקע סוציו אקונומי דומה, בעלי השכלה דומה וכ"ו. אז לא נראה שיש להם הרבה סיכויים.

poseidon111

Active member
ערב טוב.היה זה יום של זוגיות מסוגים שונים.

נעשה זאת כחידון.את תשלימי את השמות: 1.זוגיות מתחבטת שלא ממריאה. 2.זוגיות שלווה וזורמת. 3.זוגיות למיליון,ואז ביי 4.זוגיות מפתיעה לטובה,למרות התחלה צולעת. קדימה,קשה נכון?

meytula

New member
ישש חידון

נעשה זאת כחידון.את תשלימי את השמות: 1.זוגיות מתחבטת שלא ממריאה:אורטל ואורן? 2.זוגיות שלווה וזורמת:בן וליהי 3.זוגיות למיליון,ואז ביי:גב וקרן 4.זוגיות מפתיעה לטובה,למרות התחלה צולעת:דניאל ואיתן קדימה,קשה נכון? פוסידון איזה חידון קשה
לא פייר לעשות חידון בדרגת קושי כזאת לגבי הזורמת התכוונת לזורמת זורמת(ליהי)

ela501

New member
דווקא מי שיפתיע זה גב וקרן, הוא אמר היום

לאורטל שהוא מופתע שהתאהב ובמיוחד בקרן, כשהוא נכנס הוא לא חשב בכלל על קרן כאופציה וגילה חיבור מדהים וקליק

meytula

New member
חיבור יכול להיות גם בלי רגשות,השאלה היא

האם את באמת מאמינה שגב התאהב בקרן?

קרן היא במקרה הטוב ריבאונד.

רק לפני חודש כשהיה בוילה כאורח, סיפר שיש לו חברה. אם נפרדו זה ממש דקה לפני שנכנס. הכל הצגה אחת גדולה, חוץ מזה שגם לקרן אני לא מאחלת גבר כמו גב, הוא מורכב מדיי, קשה מאוד לחיות לצד גבר כזה.

דינה122

New member
אני לא מאמינה לגב שהוא מאוהב בקרן...

ככה לא מתנהג גבר מאוהב!! אתמול היא ביקשה:"תביא נשיקה והוא התעלם!!"זוג מגעילים או זוב דוחים!!!!!

meytula

New member
פה אני כבר בספק אם זה ברמה של מליון

אם למשל משלמים לו עליה מליון שקל ימכור אותה בלי מחשבה

talibatata

New member
אני בספק, לפי מה שהבנתי היא צמודה אליו

כל הזמן והוא באמת חולה עליה, לאהבה כזאת אין מחיר. אולי אני טועה?

למעלה