שרשור ערב 17.09

meytula

New member
לגב יש תג מחיר לכל דבר

הוא מוכר את עצמו בשביל מליון זה לא מספיק הוכחה שאין לו ערך לכלום בחייו?? אני בטוחה שהחברה שלו המושפלת ממתינה לו בבית והיא עוד יותר עלובה ממנו אם בשביל כסך היא מוכנה לראות אותו מתחבר ככה למשהי אחרת

talibatata

New member
אנחנו עדיין לא יודעים מה בדיוק קרה עם החברה

שלו, אז אני לא רוצה סתם להעלות השערות, נהייה יותר חכמים אחרי התכנית ואז הכל יתבהר, לא יהיה אפשר להסתיר את הסיפור.

talibatata

New member
יש מצב, גב הוא אסטרטג, הכל אצלו אסטרטגיה,

לפעמים, אני חושבת שהוא עדיין חושב שהוא בהישרדות. כל ההיתנהלות שלו עם קרן זאת אסטרטגיה בלבד. הוא לא סופר אותה. כך היה גם עם נטלי. זה דפוס היתנהגות אצלו להישתמש בנשים להגיע למטרה, הוא דוחה ומגעיל.

meytula

New member
ממש ככה הוא רוכב על גבם של אחרים לאינטרסים

שלו. והמצב רוח שנהייה לו אחרי שקרן לא הייתה מועמדת להדחה רק הדגישה את האופי המסריח שלו

talibatata

New member
הוא הפסיד את המיליון בהשרדות רק בגלל

האופי המגעיל שלו, המושבעים לא אהבו אותו, הם ידעו מה שאנחנו יודעים עכשיו, שהוא חרא של אדם, זו הסיבה היחידה שהוא לא זכה במיליון אז, ואני מתפללת שהוא לא יזכה עתה. לא מגיע לו.

anonimit75

New member
הוא ממש לא חרא של בן אדם ותפסקו להיות

כאלה שיפוטיים ומגעילים לבן אדם שאתם לא מכירים באמת. נכון, הוא בן אדם מורכב וקשה להבין אותו ונכון , שהוא רחוק מלהיות מושלם, כי שהוא מתעצבן או כשרע לו הוא יכול להיות מאוד אנטיפת ולא נחמד...הוא גם יכול להיות חסר טאקט וסקסיסט לפעמים. אבל יש לו המון צדדים יפים: הוא רגיש, חכם, יש לו אינטיליגנציה רגשית מאוד גבוה, הוא יכול להיות מאוד נעים ולבבי כשטוב לו...יש רגעים שהוא מאוד חם וחיובי. בקיצור - זה בן אדם . תפסיקו ללכלך ככה...חרא של בם אדם ??? זה כולה משחק. זה לא החיים האמיתיים ! תיכנסו לפרופורציות אנשים...

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

בלי יותר מידי לנתח-חרא של אופי. שיעלם לנו מהחיים כמה שיותר מהר.

talibatata

New member
אינטילגנציה רגשית? צריך רק לראות אותו בבוקר

ולהבין מי זה גב.

anonimit75

New member
אני מאוד רצינית

בן אדם שקורא נכון את המפה הוא בן אדם עם חושים חדים. אני גם רואה את הרגישות שלו לקרן, איך הוא תמיד קולט מה עובר עליה ,קורא את שפת הגוף שלה, הוא גם קורא נכון את כל האנשים בוילה. זה בהחלט מעיד על אינטיליגנציה רגשית גבוהה ביותר...רק מי שרגיש יכול להבין מה הולך..

talibatata

New member
נכון הוא קורא טוב את המפה, ומנצל את המצב

לתועלתו בלבד, בציניות, וזילזול באחר, יש לו את זה ראינו את זה בהשרדות וזה לא בדיוק מחמאה.

talibatata

New member
סוזי, עד הקטע עם נטלי החזקתי מימנו,

אבל אחרי שהוא התעלל בה בסוף, ירד לי מימנו, ותחשבי על דברים שלא ראינו, כי הכל ערוך. ריחמתי עליה בקטע של התפוח, זה היה נבזי להתנהג כך לאדם שהלך איתו עד הסוף. הוא לא רואה אף אחד ממטר מלבד עצמו.

anonimit75

New member
נכון הוא ציני, ולפעמים זה בהחלט

נשמע קצת כמו זילזול (למרות שלפעמים הוא באמת מצחיק ואני לא חושבת שהוא מתכוון לזלזל ). מה אני אגיד לך ? הוא לא מושלם, זה בטוח. אבל הוא רחוק מלהיות חרא... חוץ מזה, במשחק של מיליון שקלים, לא חייבים לשחק הכי נקי...אין מה לעשות זה ההבדל בין משחק לחיים האמיתיים...

KEEK

Member
איזה רגישות יש לו לקרן?

את רצינית? מאיפה הבאת את זה? אמא של קרן נתנה לגב בראש על היחס שלו חברה טובה שלה שנכנסה אמרה לגב שלקרן צריך להתייחס בכבוד הבנתי שאפילו נועה חברה של יוני רמזה לקרן שתעורר על החיים שלה. כולם רואים את מסע ההשפלות שהיא עוברת ואין לו אינטילגנציה ריגשית בשיט. יש לו חולשה לכסף, ובשביל כסף הוא יעשה הכל, וזה כולל לקחת בחורה ולהתייחס אליה כמו לזבל מבחינתי קרן הבחורה הכי מושפלת בבית לסמס לה לבוא לחדר ואז לעשות את עצמך נרדם, זה אינטילגנציה ריגשית? כולו נגעל ממנה.. אפילו לנשק אותה הוא בקושי מוכן המון פעמים היא מרגישה בודדה ורומזת לו שהיא רוצה לישון לצידו והוא מנפנף אותה הוא לא סובל אותה, והאמת, אפשר להבין אותו - היא בלתי נסבלת. אבל זה לא סיבה להתייחס לבחורה כמו לאשפה. וזה דפוס חוזר.. זה קרה עם נטלי על האי, ועכשיו זה קורה עם קרן וגם לחן הוא התייחס בזלזול. דנה שהיתה בתוכנית אמרה שהיחס המזלזל שלו מגיע לכל הבנות בבית. אני מסכים שהוא קורא אנשים נכון, ושיש לו חושים חדים. אבל הוא מתעל את כל זה למקום מכוער ומרושע. הוא לא רגיש, הוא חרא של בנאדם.

קיק, הוא לא חרא אל תגזים..

מה שכן, אני חושבת שאנונימית בעיקר אומרת את זה כי היום כשקרן בכתה בגלל שטות שהייתה לה עם יוני, הוא אמר לה שאף אחד לא יפגע בה, שהוא לא יתן לזה לקרות, שהוא שומר עליה, ומי שיפגע בה הוא יעשה לו משו בגרוגרת.

למעלה