שרשור ערב 17.09

anonimit75

New member
זה היה מאוד רומנטי שהוא התעצבן שפגעו בקרן

הוא אמר לה " אני פה בשבילך. אני שומר עלייך, אם מישהו יפגע בך אני אוכל לו את הגרוגרת..." הוא ממש לקח ללב את הפגיעות שלה ונתן לה נשיקה ארוכה וליטוף כדי להרגיע אותה... הוא היה כ"כ חם ואנושי ואני מאוד התרגשתי מהרגישות שהפגין... זה היה ממש אמיתי

talibatata

New member
אני לא מאמינה לו בשיט, הוא לא חם, ולא אנושי

הוא דואג למיליון בלבד.

anonimit75

New member
את זה נדע אחרי התוכנית

מה הפכת אותו ללא אנושי? את חושבת שהוא לא מסוגל להתאהב? מה הוא רובוט ?

adiyon2

New member
אדם עם אינטליגנציה גבוהה לא היה משתמש בשפה

כל כך בוטה. יאכל לך את הגרוגרת.

anonimit75

New member
אני לא רואה קשר בין זה לזה

כשגב מתעצבן או נפגע, הוא יכול להיות אדם מאוד בוטב ולא נעים.. זה לא קשור לעובדה שהוא מאוד רגיש ושיש לו אינטילגנציה רגשית וחושים חדים בהבנת מצבים ואנשים

adiyon2

New member
אבל אנשים רגישים ועם אינטליגנציה ריגשית

יודעים למתן התנגות בוטה בזמן כעס. מסכימה איתך שיש לו חושים מחודדים והוא יודע לקרוא סיטואציות חברתיות. אבל זהו.

KEEK

Member
אני לגמרי חושב שהוא חרא של בנאדם

לא יכול לראות אותו בטלויזיה הוא מזכיר לי את תקופת סער שיינפיין משפט אחד של פוזה לשחק אותה גבר לא שווה כלום איפה המעשים? סוזי, ממתי קונים אותך בדיבורים ולא מעשים? אז הוא אמר שהוא ישבור את מי שיפגע בה אבל שהוא פוגע בה 80 אחוז מהיום זה בסדר? אם הוא באמת רוצה לתת בראש למי שפוגע בה, שיסתכל במראה. סימפטום האישה המוכה והגבר המכה - הוא ישפיל אותה וזה עוד יותר יגרום לה לרדוף אחריו הוא יהיה קנאי לה ואלים לכל מי שיתקרב אליה אבל בעצם הוא זה שפוגע בה הכי הרבה אלימות נפשית לכל דבר מה שעשה לבחורה. אבל לא נורא, חצי מיליון ש"ח ירפא את הפצעים

anonimit75

New member
גב כבר לא פוגע בה בכלל !!!

היא מאושרת. שבוע שהיא מאושרת וזה הכל בגלל גב... היא רחוקה מלהיו האישה המוכה... הוא מוכיח את זה גם במעשים, כל הזמן מקרקר סביבה, מעודד אותה, תומך בה, מחבק ומנשק... מצחיק אותה, שר לה, מה לעשות שהוא לא טיפוס של פוצי מוצי יותר מדי...בטח לא מול מצלמות, הוא אסטרטג והוא בשליטה...והכל זבבה מבחינתי. אני אוהבת אותו ככה

KEEK

Member
בטח שהיא מאושרת, והוא מאושר איתה

היא קיבלה את אהדת הקהל ומה מחרמן יותר את גב מאשר הריח המתקרב של הכסף? כלום. מאז שהוא ראה שקרן חסינה, ועוד קיבלה את יוון, האימפוטנציה נעלמה כלא היתה. הוא מבין שהסוס שבחר זה סוס מנצח וגב בעננים.. כל כך בעננים שהוא אפילו נישק לה הרגע את הרגל
תאמיני לי אם קרן היתה מועמדת להדחה, וחן היתה חסינה הוא היה מסוגל להחליף בינהן.

anonimit75

New member
אני מאמינה שגב קר רוח ואסטרטג

ואני מאמינה שגם יש לו רגשות באמת ושהוא התחבר לקרן באמת . זה לא שולל אחד את השני... ואני לא חושב שהוא רובוט שאין לו רגשות...הוא פשוט מנטרל הכל בשביל המשחק , וזה לגיטימי , ראוי להערכה אפילו שהוא ככהנ יכול לנטרל את הלב ולתת לראש לפעול...

אם היא היתה חושבת כמו שצריך

אז היא לא היתה צריכה את גב בשביל לזכות. היא היתה יכולה לזכות בפרס לבד. בפרס כל אחד מהם יקבל 375000 ש"ח

דקל69

New member
איך את רואה את הרגשות לו, איזה ביטוי

הוא נותן להם? אני רואה משחק קר ומחושב, בחורה שהוא לא אוהב ולא מעריך ואפילו מזלזל בה, כל שיחה נשמעת מחושבת, כל פוקי-קוצי מכוון ומודגש, ובעיקר רוב הקשר החם והאוהב מתנהל ליד החברים בבית בכדי לערער אותם, הם שחקנים הזקוקים לצופים, ליד כולם הם באמת מושי-מושי, מאוהבים, חברים, אכפתיים ובעיקר נהנים בכך שצופים מהם ולראות את המבטים, ביחידות הם לרוב משועממים, מתנהלים בסתמיות ובמצב הרוח של גב הוא לא מפסיק לעקוף אותה, לרדות בה ולשלוט עליה - איפה את מוצאת פה התאהבות אמיתית? וזה מהמעט מאוד שאני צופה לאחרונה. הא, וברוכה הבאה ושבוע טוב.

anonimit75

New member
אז כנראה שלא צפית מספיק בימים האחרונים

כי אני רואה דברים אחרים לגמרי.. אני ראה גבר שכרוך סביב קרן, לא עוזב אותה לרגע, מחפש אותה כל הזמן . אני רואה כמה טוב להם ביחד , שהוא כל הזמן מצחיק אותה, דואג לה ותומך בה. אני רואה חיבור אמיתי, כיף להם ביחד, הם שרים, הם צוחקים, הם נהנים אחד מהשני...כיף לראות אותם נהנים

דקל69

New member
לא יודעת על איזה ימים אחרונים את מתכוונת,

ככל הידוע לי מרביעי בלילה ועד אתמול בצהריים שהו ביוון ואף אחד לא יודע מה קרה שם, כן נראה שהם חזרו "מאוהבים, וסגורים על עצמם אך אפילו הקרבה הזאת לא נראית אמיתית, כנה או זורמת. מחפש אותה? מתי יש הזדמנות לחפש אותה, היא כל הזמן נדבקת אליו, הולכת אליו, רודפת אחריו (אפילו מחכה ואורבת לו באמבטיה לנשיקת לילה טוב), וחוץ מזה ברור שיהיה איתה הם משחקים זוג מאוהב ובמקרה הם רצים למליון ונותר להם פחות משבוע בכדי לשכנע את הצופים ולאחר מכן הוא תמיד יכול לברוח ולא לראות אותה שוב, אם שמת לב בביקור של ההורים הוא נפגע מדבריה של אמא של קרן אך אמר לבנים ממילא אני לא אפגוש אותה שוב בחיים. משום מה, זוג כ"כ מאוהב ולא צפיתי בהם מתנשקים אפילו פעם אחת באמת, אני לא מדברת על נשיקות ליד האנשים אפילו בזמן שהם יחד לבד הנשיקות יבשות ומעולם לא נסחפו מעט מהשניה המחייבת של הצמדת השפתיים כך שהתאהבות אין שם, מקסימום התחיל לסבול את קרבתה ולהתרגל לנוכחות המעיקה והדביקה שלה. מה זה שבוע לסבול בשביל מליון ונצחון. ולא לשכוח שגב היה מבועת לחלוטין מהרעיון של לצאת לטיול איתה אפילו הזכיר לא מעט את הפסילות ובעיקר את העובדה שלא ישנו יחד, מה הפחד לישון יחד אם לא מחכה לו משהו בחוץ, הרי קרן כבר התעלקה בעבר והוא נפנף אותה, עצם העובדה שהיא לא דורשת יותר מהנשיקה שהוא מעניק וכבר לא פוחדת בקשר איתו מעיד על כך שיש ביניהם הסכמה מוחלטת לגבי ההתנהלות שלהם, משהו שתכננו יחד ושותפים לו. שחקנים מעולים - בהחלט, אסטרטגים - מאוד, משכנעים - אולי את הטפשים עוצמי העיניים, אבל, מגיע להם מליון - בשום אופן, קרן פחות מזיזה לי כי את ההשפלות שספגה והשם הרע שעשתה לעצמה אולי רק מליון יכפר עליו, לגב לא מגיע שקל, שיילך לילמוד להתנהג לאנשים, הוא בחור בילתי נסבל, לעיתים על גבול האלימות, מושפע ממצבי רוח ומתנשא מעט, מה גם שהוא ילדותי, לא ממש מפותח ולא נעים לצפות בו בהתקפי מצבי הרוח שלו.

anonimit75

New member
וואו כמה כתבת...

בכל אופן, אני לא מתווכחת איתך שגב נכנס רק בשביל המליון ובחר בפרטנרית האסטרטגית החזקה ביותר במשחק להגיע איתה לגמר. אני רק חושבת שהחיבור שנוצר ביניהם מרגע ראשון היה חיבור אמיתי של חברות . לדעתי, הוא תכנן לשחק עם חן ועם החדשות בהתחלה (להעביר 3 שבועות איתן) ורק ב-3 שבועות האחרונים להצמד לקרן , אבל זה לא הצליח לו והוא "נדבק" לקרן מהרגע הראשון . משהו באסטרטגיה שלו לא כ"כ עבד...לדעתי כמובן...וכוח האינרציה חיבר אותו מיד לקרן.... בכל אופן, אני כן חושבת שמתי שהוא חל שינוי (ביחוד מאז שהם חזרו מיוון ) הוא נפתח יותר והתחבר יותר לקרן, ועכשיו נראה שמעבר לחברות מתפתח שם גם משהו רגשי...גם הנשיקות שלהם יותר ארוכות ...תראי, זה לא שאני מבינה איך אפשר להתגבר על תשוקה ? ובאמת אין שם תשוקה ...אבל יש שם רגשות...וקשה לי שלא לראות את זה...אני רואה קשר שנבנה לאט ושלאחרונה צצים בו רגשות...בכלה אופן, אני יכולה להתחבר לדברים שאת כותבת, אני מבינה אותך ,אבל אני עדיין מאמינה בקשר שלהם...

KEEK

Member
וואלה נכון ../images/Emo6.gif

אז אולי קרן רק צריכה לשים עליה מדים ענקיים מלוכלכים בבוץ, קסדה, ולרוץ אחרי כדור אולי זה יעשה את העבודה..

למעלה