לא יודעת על איזה ימים אחרונים את מתכוונת,
ככל הידוע לי מרביעי בלילה ועד אתמול בצהריים שהו ביוון ואף אחד לא יודע מה קרה שם, כן נראה שהם חזרו "מאוהבים, וסגורים על עצמם אך אפילו הקרבה הזאת לא נראית אמיתית, כנה או זורמת. מחפש אותה? מתי יש הזדמנות לחפש אותה, היא כל הזמן נדבקת אליו, הולכת אליו, רודפת אחריו (אפילו מחכה ואורבת לו באמבטיה לנשיקת לילה טוב), וחוץ מזה ברור שיהיה איתה הם משחקים זוג מאוהב ובמקרה הם רצים למליון ונותר להם פחות משבוע בכדי לשכנע את הצופים ולאחר מכן הוא תמיד יכול לברוח ולא לראות אותה שוב, אם שמת לב בביקור של ההורים הוא נפגע מדבריה של אמא של קרן אך אמר לבנים ממילא אני לא אפגוש אותה שוב בחיים. משום מה, זוג כ"כ מאוהב ולא צפיתי בהם מתנשקים אפילו פעם אחת באמת, אני לא מדברת על נשיקות ליד האנשים אפילו בזמן שהם יחד לבד הנשיקות יבשות ומעולם לא נסחפו מעט מהשניה המחייבת של הצמדת השפתיים כך שהתאהבות אין שם, מקסימום התחיל לסבול את קרבתה ולהתרגל לנוכחות המעיקה והדביקה שלה. מה זה שבוע לסבול בשביל מליון ונצחון. ולא לשכוח שגב היה מבועת לחלוטין מהרעיון של לצאת לטיול איתה אפילו הזכיר לא מעט את הפסילות ובעיקר את העובדה שלא ישנו יחד, מה הפחד לישון יחד אם לא מחכה לו משהו בחוץ, הרי קרן כבר התעלקה בעבר והוא נפנף אותה, עצם העובדה שהיא לא דורשת יותר מהנשיקה שהוא מעניק וכבר לא פוחדת בקשר איתו מעיד על כך שיש ביניהם הסכמה מוחלטת לגבי ההתנהלות שלהם, משהו שתכננו יחד ושותפים לו. שחקנים מעולים - בהחלט, אסטרטגים - מאוד, משכנעים - אולי את הטפשים עוצמי העיניים, אבל, מגיע להם מליון - בשום אופן, קרן פחות מזיזה לי כי את ההשפלות שספגה והשם הרע שעשתה לעצמה אולי רק מליון יכפר עליו, לגב לא מגיע שקל, שיילך לילמוד להתנהג לאנשים, הוא בחור בילתי נסבל, לעיתים על גבול האלימות, מושפע ממצבי רוח ומתנשא מעט, מה גם שהוא ילדותי, לא ממש מפותח ולא נעים לצפות בו בהתקפי מצבי הרוח שלו.