S Super Alonit New member 20/6/07 #8 ../images/Emo45.gif אני באותו יום בת"א והתיכנון שלי הוא בין השאר לפגוש את עלומה. אז כל מי שלא בא מוזמן למצוץ לי. אתם לא חברים טובים!!!!!!!!1
../images/Emo45.gif אני באותו יום בת"א והתיכנון שלי הוא בין השאר לפגוש את עלומה. אז כל מי שלא בא מוזמן למצוץ לי. אתם לא חברים טובים!!!!!!!!1
B Blade Of Fire New member 21/6/07 #64 צבא ../images/Emo88.gif יום לפני זה אני כנראה נשאר לישון בצבא, אם למחרת אשתחרר בשעה נורמלית-אבוא... אבל הכל פתוח.
צבא ../images/Emo88.gif יום לפני זה אני כנראה נשאר לישון בצבא, אם למחרת אשתחרר בשעה נורמלית-אבוא... אבל הכל פתוח.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 20/6/07 #18 ../images/Emo45.gif דניאל,הרסת לי ולאלונה תכנון למפגש הפתעה בשביל עלומה!|נזעם||מוציאה גרזן|
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 21/6/07 #49 תכננו, אבל איכשהו אתה הצעת לעלומה לארגן מפגש (,כן,אני מחטטת לעלומה בפלא,באישור שלה,כמובן )
L lacrimosa girl New member 21/6/07 #60 אבל אני העלתי את הרעיון מלכתחילה ../images/Emo3.gif ~אגוצנטרית/נרקיסיסיטית/ETC~
D dralan New member 21/6/07 #63 נכון בגלל זה גם שאלתי אותך אם את רוצה שאני אארגן את זה.... אבל מזה משנה, העיקר שיש מפגש! [=