MeCweeKenD

m o r 1 0 2

New member
הגעתי לת"א מוקדם...../images/Emo168.gif

כאילו ביום של ההופעה של סימפל פלאן והפסדתי בצפר.... אז באותו יום היה לי מבחן בצילום ופיספספתי אותו כי באתי מוקדם לשם... וזה מאוד השתלם לי כי פגשתי את סבאסטיאן
את לא היית בהופעה של סימפל פלאן? אחח,היה מושלם

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהאא דיברת כאילו על מה שהיה

ובגלל זה קיבלת 60 .. הא עכשיו הבנתי
XD ובטח שהייתי !
היה מושלםם מאוד !

just orr

New member
D:

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי: Blue October- Calling You Blue October- Hate Me Katy Perry- I Kissed A Girl Katy Perry- Hot N Cold Mark Ronson - Toxic (Radio Edit) The All-American Rejects- Gives You Hell
אומן/ית/להקת השבוע: מיוז, AAR
אלבום השבוע: The All-American Rejects- When The World Comes Down Panic At The Disco- A Fever You Can't Sweat Out
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: עב"נ, האנטומיה, טרו בלאד, נמלטים, על טבעי והישרדות גבון (מי אמר שמורים לפיזיקה הם באמת חכמים? ><)
סרט השבוע: לא נראלי שראיתי סרט כלשהו השבוע חח
עיצבן השבוע: אורלי! פפפפפפפפפפ
העציב השבוע: הממ לאדעת
שימח השבוע: קן פה חחח איזה חמוד הוא
היום באים אורחים וזה ^^ השבוע סיימתי פעמיים(!!!) שביעית DDD: הייתה סדנה בבצפר והפדנו 5 שעות לימוד D:
ציטוט השבוע: ביולוגיה~ מורה: "אז מה עושים הדגים? מפרישים..." ילדה: "מלח" מורה: "פיפי. וגם..." ילדה: "מלח" מורה: "קקי." מהסדנה~ "באיזו מחלה את חולה דנה (שיר)?" שיר: "לא חשבתי על זה..." אני: "משהו נדיר" אורטל: "אסטמה" סבתא אמרה שכשהייתי קטנה אמרו שאני ברבי גירל >< אני: "But now I'm not a barbie-girl" אבא: "Now you're a barbie-boy"
מתנגן בראש/בפלייליסט: הצלצול של פעמון הדלת חחח
המלצת השבוע: פקאנים מסוכרים זה טע-ים!
התמונה הכי חמה: חםםם.

Charley XD

New member
פאקנים ../images/Emo99.gif

אסטמה זה אכותי !! וזה בהחלט גם השירים שלי לשבוע OO" אולי זה בגלל שאני שלחתי אותם ? (כמעט את כולם ... ) דברי איתי יותר מאוחר לאב ^^

just orr

New member
חחחחחחחח איכותי משהו.

חחח שלחת לי רק חצי מהם. שזה בערך... 3 XD

sweet shir

New member
שמת את טיייייייסון. אבל למה עם שיער מזעזעXD

טוב כלכך חפרתי לך עם התמונות שברור שאחת מהן תהיה תמונת השבועXDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלךXDDDDD זה באמת טעים, אבל זה גם ממש משמין.
33333>

just orr

New member
כי הפנים שלוווווו ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחח כן, אבל אם את שמה אותם בסלט זה מרגיש פחות נוראי.
33333>

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo26.gifבנווות!! סיימתי קורס../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

ואואואואואעאעאעאעאעאע הטקס סיום קורס היה די סבבה! הוא היה בלטרון ירושלחים.. טקס רישמי כזה עם תופים והליכות של צבא חחח כמובן זריקת הכומתות באוויר! שמו לנו סיכות סמבציות וסיכות של חי"ר
והשבירת דיסטנס! ואווווווווווו המפקדות פשוט נשים אחרות! הם כאלה חמודות! המפקדת האישית שלי מדהימה! היא ממש כמוני וזה וזה היה הכי מוזר לראות אותן מחייכות ומדברות כמונו.. עם "כזה" ו"כאילו" ו"דההה" שיואוווווווו והסמ"פ כזאת מגניבה! בחיים לא הייתי מתארת אותה כמו שהיא הייתה אתמול במסיבה! היא מהממת! והיא כולה התלבשה כמו טומבוי שכזה והיא רוקדת מדהים יאווו דיי אני הייתי בשוקקק אני עדיין חח כאילו אני יודעת שהן בני אדם אבל אחרי שאת רואה אותן כאלה רציניות והן צועקות עליך וזה זה הכי מוזר שיש! בקצור מתי שיהיה לי תמונות כי חברה שלי צילמה אותי בטקס אני אשים
זה היה מדהים
ויום ראשון אני כבר בסדיר! אני הולכת לאוגדה 36 שזה בנפח שליד רמת הגולן ויכולים לשים אותי בחרמון
אני מאוד מקווה שלא, יקפא לי התחת אני קופת מההר אם זה קורה
אבל זה מוזר גם אמא שלי הייתה ב-36 חח ועכשיו גמאני XD אני דור שני לבסיס

JuSt My LuCk

New member
יאייי ../images/Emo6.gif בהצלחה בסדיר ../images/Emo3.gif

מקווה באמת שלא יקפא לך התחת XDDD חחחחח ושמחה שנהנת אתמול =]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמיקי../images/Emo24.gif

איזה מוזר זה פורום עם בקושי הודעות ממך OO" פעם תמיד היית מעלה חדשות , משחקים ועוד ..D: והיה פווול הודעות שלך... ועכשיו ?! אין בכלל הודעות שלך \: זה לא בסדר
צבא מסריח. סתתתתתתתתתתתאם .
וואי הטקס זה בטח אחחד המרגשים :] מה רע בחרמון? אז מה עם קצת קר שם, ( בלשון המעטה XD ) יפה שם מאוווד
ומזה אגודה 36 ?
כמה חוויות שומעים ממך [= מזה באלי כבר להתגייס !!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח חמודה

תודה רבה
כן אה תאמת שממש חסר לי הפורום ולהעלות חדשות וכל הדברים האלה אבל יצא די סבבה כי המחשב שלי די נדפק חחח ואוגדה 36 זו אחת מהאוגדות של הצבא שיש בצפון ומתחת לאוגדות יש חטיבות שזה גולני גבעתי כל אלה.. יש עוד אוגדה בצפון שהיא אוגדה 91 ואותה דווקא רציתי יותר מ36 ובכלל רציתי איוש! יהודה ושומרון.... אבל שיהיה.. שיקפא לי התחת
תאמיני לי צבא זה לא כזה כיף, חוץ מהחברות המדהימות שהכרתי חחח וחוץ מזה שאני בכושר טוב

m o r 1 0 2

New member
מיקו'ש../images/Emo24.gifלב|../images/Emo168.gif

באמת,תהייי לכמה זמן את חסרה?!
אני מאוד שמחה שהכל טוב ושנהניתי אתמולDD: אני מאחלת רק טוב לחיילים בצבא
והלוואי שגם לי יהיה ככה
שיהיה בהצלחה
ותשמרי על עצמךDD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמורצ'י!

אוי עכשיו אני באמת יהיה חסרה כי אני בסדיר חחח ובתפקיד שלי אין הרבה יציאות חחח וגם כשאני בבית כל מה שאני רוצה זה לישון חח אני מתגעגעת נשמה! תגידו שאתן מתגעגעות לסיפורים שלי שאין לי זמן אפילו להמשיך את הפיק שהתחלתי חחחח אווווף תודה
חולה עליך

m o r 1 0 2

New member
ברור,מי לא?!../images/Emo168.gif

חחח,היו לי טעיות בתגובה שליXDD אני מאוד מתגעגעת להודעות שלך
מקוה שתכתבי יותר
אוחח,והסיפורי והפיקים שלך,בכלל
אני מאוד אשמח אם תעלי משהו בשלב מאוחר יותר
|
יוו,איך התגעגעתי
@#$%^&@#$%^&

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה מיקוש../images/Emo49.gif! ../images/Emo65.gifDDD:

שיהיה המון בהצלחה מכאן והלאה, אני מאמינה שיהיה טוב
וביקשת, אז העלתי.. The All-American Rejects - Gives You Hell http://www.sendspace.com/file/r04e33

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo44.gif You wanna be on top?

שיר השבוע של מקפליי: Corrupted
שיר השבוע לא של מקפליי: Ashlee simpson: L.O.V.E Boyfriend Angels Katy Perry: I'm Still Breathing If You Can Afford Me Self Inflicted Pink- So What
אומן/ית/להקת השבוע: אשלי סימפסון וקייטי פרי, הלכתי על בנות השבועXD
קליפ השבוע: דיסני ממחזרים סצנות! http://il.youtube.com/watch?v=LUv7a9jKQZE
תוכנית טלוויזיה אוהווווווווווו הישרדות 11, 16 המירוץ למיליון 4,5 היפה והמרובע 4 הטופ מודל הבאה 9 פרויקט מסלול 2 סאות'פארק צחוק מעבודה- די אני פשוט לא מפסיקה לצחוק בתוכנית הזאת מונית הכסף דאבל דייט חברים
ששימח השבוע: שגיליתי שראיתי בערך את כל הריאליטי הקיימים XD
העציב/עיצבן השבוע: חולה מאווווד, 68 במתמטיקה
ציטוטי השבוע: סתם נזכרתי בכמה... אני: איך קראו לרוסי הזה מלרדת בגדול? היא: איזה? אני: נו השמן הזה המחנך: משהו משהו משהו הסילבסטר ילדה: רגע אז באיזה תאריך הוא יוצא? שיר אומר/ת (22:07): טוב אני חייבת לשירותים כל פעם שאני צוחקת מהשיחה אני מרגישה שעומד לברוח לי XDDDDDDD
המלצת השבוע: צחוק מעבודה! אורי חזקיה!
תמונת השבוע: רופרטיטיטיטי

למעלה