MeCweeKenD

m o r 1 0 2

New member
רופרט../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

מאיזה סרט זה? רישיון לנהוג? והוא כזה מתוק פה
כפעליו
חח,אורי חזקיה ענק
אתמול היה כ"כ קורע עם הקטע של הזבל
גם שהוא דיבר על זה שיש לו בית פשוט מלוכלכך ומגעילXDD

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif לאא זה מהארי פוטר! D:

(מהסרט השישי) וואי אורי חזקיה באמת ענק, גם היום הוא יהיה בתוכנית D: הזבל הרג אותי באמת XD במיוחד הקטע עם השטיפת כלים חחחחחחחחח כי זה תמיד קורה לי!! (שכף זה מסוכן לשטוף, ושמחפשים איזה כלי הכי פחות מלוכלך, ועם החומוס
)

m o r 1 0 2

New member
אוחח,ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אבל לא הייתי בטוחה בכללXD כפרעליו,איזה מתוקק הוא
חחחחחחחח,זה כ"כ נכון!עם הכף,שאת שוטפת אותה היא תמיד משפריצה עלייךXDD עם החומוס היה ענק
ושהוא אמר שחברה שלו באה אליו ואז הוא אומר לה,יו פרצו לי לבית וגם הקטע של הקופסת אורז שהיא צמחה להיות אורז וירקות
יוו,אני פשוט נישפכתיXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רופרט../images/Emo99.gif אני מתה לראות את

הסרט החדש שלו אחרי רשיון לנהוג(?), Cherrybomb. חחח הציטוטים
ואורי חזקיה
חח הוא קרע אותי אתמול, איזה כייף שיש גם היוםDD:

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אמא אבל השיער שלו מפחיד שם XD

מצחיק אותי כשאני רואה תמונות מהסרט החדש... עם התסרוקת ההזויה הזאת, לחשוב עליו בהארי פוטר הראשון עם הפטריה
הוא כאילו גדל בתוך הארי פוטר >< אחח אורי אורי...

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifוויקנד D =

שיר השבוע של מקפליי
כל השירים של רדיו:אקטיב .^
שיר השבוע לא של מקפליי
SUPERMASSIVE BLACK HOLE - MUSE
robert pattinson - never think
let me sign - robert pattinson
decode - paramore The All American Rejects - Gives You Hell human - the killers let it rock its ok 2 be GAY [ הכל בגלל יוב ! XDDDD ]
אומן/ית/להקת השבוע
רוברט , מיוז , מקפליי
אלבום השבוע
רדיו : אקטיב
קליפ השבוע
פארודיה שעשו לטווילייט - http://www.starz.com/promotions/bunnies/Pages/Bunnies.aspx בין הקורעים !! XDDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אחת שיודעת
חברים ^ ^
סרט השבוע
יומני הנסיכה [ אוו משו כזה .. ><" ]
עיצבן השבוע
האמ , הציונים במת' אמאאא שלי :mad:
העציב השבוע
שהייתי אמורה לבוא לישון אצל יובל יום חמישי , אבל בסוף לא יכולתי , אז הייתי אמורה לבוא אליה היום , אבל גם כן לא יכולתי !!
שימח השבוע
סיימתי ניו מון
סיימתי אקליפס
התחלתי לקרוא ברייקינג דון
יצאתי אם כבר חברות לבית קפה , והיה כיף D = הייתי במסיבת הפתעה של חברה שלייי , היה שולט
ישלי פוסטר חדש של רוברט ומק' D: ~ רק שהארי יצא חצוי ~
ציטוט השבוע
היו ממש הרבה , ששחכתי :S האממ , יום רביעי בבית קפה עם חברות , אריאלה הייתה איתי , ומישהו התקשר אליה , ואנחנו כזה מקשיבות לה מדברת , פתאום באמצע השיחה היא כזה " ומה ? הוא תקע לך מזרק בתחת ?! " זה היה קורע מצחוק !! XDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
האמ...
המלצת השבוע
כשאתם קוראים ניו מון ? תבדקו שיש לידכם טישו ! ~ לא הפסקתי לבכות , תודה על האזהרה מראש אורטל
~ חיחיחי , סתם ^^
התמונה הכי חמה

Charley XD

New member
אוי איזה חמודה קרן, שלחת לי ../images/Emo24.gif ?

חחחח עוד מישהו ? איזה תמונה חמודה
ואחלה שירים ברשימת שירים ..

Charley XD

New member
חח זה היה בצחוק לאב ../images/Emo6.gif

אני לא באמת חושבת שאת חמודה .. ואת יודעת למה ? כי את לא באמת מתכוונת לחיבוק !! רעה שכמוך .. ואת לא תעיזי לחבק אותי במציאות XD ואל תחשבי על זה אפילו

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאת סתומה ! XDD

ומרושעת ... אבל את כבר יודעת את זה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי טו בי גיי של טומבוי?XD

שיר קורע XD ולגמרי תמונה חמודה!D:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifI'm sorry I can't be perfect

שיר השבוע של מקפליי
לא שמעתי O:
שיר השבוע לא של מקפליי
The All American Rejects – Gives You Hell
Simple Plan – What If Simple Plan – Perfect Kevin Rudolf Ft. Lil Wayne - Let It Rock Kanye West - Love Lockdown Kanye West - Stronger
אומן/ית/להקת השבוע
Simple Plan, The All American Rejects, Kanye West.
אלבום השבוע
האלבום החדש של The All American Rejects.
קליפ השבוע
The All American Rejects – Gives You Hell
עיצבן השבוע
אמ, אח שלי עיצבן טיפה.
שימח השבוע
סמייל. *-*
ציטוט השבוע

“I’m thankful for things like safety during terrorism, for food and material things like that, and for people in the circle of my life, like my mom and sandy, the Moxes upstairs, and you. For things god has given us, just because we are loved. Purple. Gentle breezes. Shooting stars. Laughter. Feathers. I’m thankful that things are, so while we are, we can have gifts every day if we just open our hearts and spirits to them” -11 year-old, Mattie Stepanek. FOR OUR WORLD We need to stop. Just stop. Stop for a moment. Before anybody Says or does anything That may hurt anyone else. We need to be silent. Just silent. Silent for a moment. Before we forever lose The blessing of songs That grow in our hearts. We need to notice. Just notice. Notice for a moment. Before the future slips away Into ashes and dust of humility. Stop, be silent, and notice. In so many ways, we are the same. Our differences are unique treasures. We have, we are, a mosaic of gifts To nurture, to offer, to accept. We need to be. Just be. Be for a moment. Kind and gentle, innocent and trusting, Like children and lambs, Never judging or vengeful Like the judging and vengeful. And now, let us pray, Differently, yet together, Before there is no earth, no life, No chance for peace. September 11, 2001 © Matthew Joseph Thaddeus Stepanek.​
מתנגן בראש/בפלייליסט
The All American Rejects – Breakin’
המלצת השבוע
אמממ, תשמעו SP וAAR
התמונה הכי חמה

למעלה