TOP3 היום בסטאר

mickygreen

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifTOP3

וואו איזו תוכנית כולם היו טובים! כל אחד שר שלושה שירים: 1-שיר שהמפיק של חברת התקליטים בחר 2-שיר שהמתמודדים בחרו 3-שיר שהשופטים בחרו. לא אפרט אבל זה היה BO'S NIGHT מדהים!מדהים! בשיר שהוא בחר - הוא בחר שלא תהייה תזמורת מלווה. דממה באולם והוא שר - זה היה מדהיםםםם על פי הערב הזה - בו הוא המלך הבא!!! לילה טוב לכולם. דרך אגב ביום חמישי יש את כל האודישנים הגרועים

michalushina

New member
אני מאוהבת

בבו. רגע רגע! פרופורציות. כלומר כן, בו מהמם אבל אז אני חושבת לעצמי: כל התכנית הזו היא ממש מניפולציה עלינו, לעקוב כל שבוע וממש "להכיר" את הדמויות האלו שפעם בשבוע שרות רק לך (הו כן, בו שר לי), האין זו מניפולציה רגשית שנועדה רק לרייטינג. משתדלת לא לחשוב על זה ורק להינות. אם אמריקה לא תבחר בבו זו תהיה ההוכחה היצחת שזו אומה מפגרת.

shavitlavi

New member
דילמה../images/Emo12.gif

חברים, לפחות משמיעה בלבד (באתר של ריקי:http://www.rickey.org/blog/ ) הלילה כולם הגיעו לשיאם. באתר של ריקי אפילו משווים את השיר השני של בו ל-summertime של פנטזיה! ? could it be את זה אני חייב לראות. איזה באסה שלא ייצא לי לראות את התוכנית עד אחה"צ.

Phoebs

New member
באמת מעל ומעבר!! הוא היחיד

שעושה דברים שונים ומקוריים הוא כמה רמות מעל כולם שם אין עליו! הוא פשוט נורא מוכשר וגם נראה מעולהההההההההה דומה קצת לבראד פיט לדעתי (שהיה לו שיער ארוך..)

shavitlavi

New member
קצת ניסחפת

אבל באמת קצת מזכיר את בראד פיט ברוחות של תשוקה.

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifTOP3 היום בסטאר../images/Emo41.gif

אין צורך לסמן ספוילרים- אבל אם הם יופיעו בכותרת...גררר
היה מעולה היום

14מתן

New member
מה ? מה ? אבל...אבל.. אבלל....

קמתי במיוחד לראות ב11 את הפרק ופתאום כתוב שהוא התחיל ב10 !

14מתן

New member
כן יש לי מחר בגרות ומחרתיים מסכם

אז יש לי חופש...
עכשיו אני אתחיל ללמוד

moran500

New member
גם לי ../images/Emo10.gif

ועכשיו אני צריכה ללמוד עייפה |פיהוק| מתן לא ציין שזה מסכם במתמטיקקה וזה מרמז על גודל הטרגדיה...חחח

היה טוב!

וונזל ובו היו שניהם מדהימים בכל השירים שהם ביצעו. קארי שרה נהדר בשיר השני, אבל לא אהבתי את הביצוע לראשון במיוחד, ואת השלישי - היא ממש הרסה, לדעתי. אני ממש מקווה שיעיפו את קארי. מגיע לבו וונזל לעלות הלאה.

darklighter

New member
אומה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

גם את פה?
מסכימה איתך גם אני רוצה שקארי תעוף אבל זה לא יקרה...

כן ../images/Emo9.gif

אני לא צופה קבוע, אבל מדי פעם אני בדיוק תופסת את התוכנית ואני אווהבת לצפות זה
קארי כל כך מעצבנת!
היא שרכה טוב, אבל לא טוב כמו האחרים, והיא גם נורא פרחה בהתנהגות שלה.

למעלה