TOP3 היום בסטאר

d58

New member
יואו זאת פעם ראשונה היום שאין לי

מושג מי יעוף!! כאילו לשלושתם מגיע להשאר. מי נראה לכם יעוף?

DaRk LoLi

New member
הסיכום שלי לערב הנהדר

כול ההופעות היו מעולות
אז כול הכבוד להם
וונזל הופעה ראשונה- לא משהו, יותר מידי צעקות בשיר אחד .. הופעה שניה- הופעה טובה מאוד, הווקלז שלה נשמעו מעולה הופעה שלישית-הופעה גם כן טובה אבל פחות מהקודמת בו הופעה ראשונה-משעממת מאוד, לא הבנתי על מה ההתלהבות הופעה שניה- טובה מאוד, מצמררת הופעה שלישית- גם כן הופעה מעולה שלו, כול הכבוד לו קארי הועה ראשונה-מעולה, הווקלז נשמעו מעולה הופעה שניה- מצמררת, איזה קול מדהים
הופעה שלישית- נחמדה, הביצוע היה איטי מידי ואחרי הקול 1.קארי
2.בו.. 3.וונזל

Shai B

New member
דעתי האישית:

אוקיי, אז ככה: דבר ראשון אני חייב לציין שהתוכנית היום היתה ממש מצוינת ונהניתי מכול המתמודדים. חיכיתי המון זמן וסוף סוף הגיעו הופעות טובות בעונה המשמימה הזאת! וונזל - באמת שאני אוהב את הבחורה. אני חושב שיש לה קול מעולה והיא פרפורמרית מצוינת. הבעיה שלי איתה - היא לא עושה לי כלום. אני מסתכל עליה, שומע אותה ונהנה אבל אני לא ממש רוצה לחזור לשמוע אותה שוב. היא עברה דרך ארוכה ומפתיעה, שכן אף אחד לא ממש הימר עליה כעל פייבוריטית בשלבים המוקדמים, והוכיחה שהיא אכן ראויה להיות בפיינל 3, אך לא יותר מזה. היא באמת מתחילה למחזר את עצמה מבחינת ההופעה וכל הופעותיה כבר נשמעות לי אותו הדבר. וונזל נראית מוכנה לעזוב מחר וזה גם מה שיקרה ובצדק, למרות שהייתי מעדיף שבו יתחפף לפניה. בו - תהרגו אותי, אני לא מבין על מה כל ההתלהבות ממנו, באמת שלא. הוא פרפורמר אדיר, מקצועי ומלוטש אבל הקול שלו ממש ממוצע. עד היום אני ממש לא מצליח להבחין מה שונה בכל הופעה שלו. כולן נשמעות ונראות אותו הדבר! היום הוא באמת שיחק אותה עם ההופעות ואפילו הקול שלו נשמע טוב מאוד, אבל עדיין אני לא חושב שהוא ווקאלית מספיק טוב בשביל לנצח בתחרות כזו. בל לא נשכח כי למרות הכל מדובר בתחרות שירה. אז נכון שבו בחור כובש, כריזמתי ובעל נוכחות במה מחשמלת, אך זה עדיין לא מספיק בשביל לקבל חוזה הקלטות. אם התחרות הזו היתה מתקיימת ברדיו, הוא לא היה מגיע לשלב כל כך מאוחר. הוא יזכה השנה לצערי וזה רק בגלל שההפקה תדחוף אותו לכל חור כמו שהיא עשתה בשנה שעברה עם פנטזיה. קארי - ללא ספק, ההפתעה של הערב! בתחילת התוכנית היא היתה הפייבוריטית שלי. חשבתי שיש לה קול מעולה ולוק נכון. בהמשך הדרך מאוד התאכזבתי ממנה. היא נראתה כאילו היא רוצה להתחבב על כולם עם כל מיני חיוכים מזויפים, וברוב ההופעות היא נראתה כאילו פשוט זרקו אותה לבמה והיא לא ממש יודעת לעשות עם עצמה. ההופעות שלה היו מאוד לא עקביות ונעו ממצוינות עד למביכות, ותמיד היתה תחושה של כאילו היא לא מביאה מספיק מעצמה. בנוסף, היא בחרה שירים גרועים, שרה ממוצע ברוב התוכניות ובסה"כ היא התחילה להיראות לי מאוד בנאלית, סתמית ומשעממת. השירה שלה היתה כ"כ שטוחה ברוב הפעמים עד שבקושי שמעתי שהיא שרה, ושלא נדבר על הנוכחות הבימתית הלוקה בחסר שלה. היא נראתה לי טכנית, מאולצת, מזויפת ומלוקקת מדי ופשוט לא הבנתי מה כולם מוצאים בה. היו מיליון כמוה בתחרות בעבר. היום הרגשתי שהיא נתנה את כולה. שני השירים הראשונים היו מעולים! היא נשמעה מצוין בשיר הראשון והצליחה לרגש אותי. בשיר השני הרגשתי כאילו היא דוחפת יותר מדי ומתאמצת להגיע אל התוים הנכונים, אבל זה בהחלט השתלם. ההופעה היתה מעולה וממש הופתעתי ממנה. ההופעה השלישית היתה די חלשה מבחינה ווקאלית, אבל היא הראתה יותר את האישיות שלה. אני מקווה שקארי תהיה בגמר ותנצח, למרות שהיא לא חידשה כלום. לכאורה היא עוד בלונדינית עם קול טוב ששרה לה שירי קאנטרי, אך למעשה מבחינה ווקאלית היא עדיין הטובה ביותר, ולכן מגיע לה לזכות. שנה שעברה בחרו לפי הופעה, הגיע הזמן לבחור לפי קול, כי כפי שכבר ציינתי - בסופן של דבר, זו תחרות שירה!

Juliann

New member
וואי מסכימה מאוד עם הרוב!!!

לגבי וונזל- כנל, מצויינת אבל לא עשתה לי כלום בו- לא מבינה את ההייפ סביבו. אם מסתכלים על נוכחות בימתית קונסי עבר אותו בטיסה קארי-לא אהבתי אותה בהתחלה אבל שאני מסתכלת פייר על הטופ3 אין לי ספק שהיא חייבת לזכות כי אחרי הכל, היא היחידה עם ווקאלס מספיק טובים לנצח באמריקן איידול.

whatever4

New member
מבחינת נוכחות קונסי יותר טוב

אין ספק. אבל מבחינת קול- בו יותר טוב. לדעתי בכל אופן

נועה167

New member
מסכימה... למרות

שגם לבו יש נוכחות, פשוט יש לקונסי משו שלא אין.. לא חושבת שזה הנוכחות דווקא, אבל יש משו.. לא יודעת מה, אבל משו שעשה אותו כוכב.

whatever4

New member
בוא אני יעזור לך....

קונסטנטין מה שנקרא "פלירטט" עם המצלמה. כל המבטים והבעיטות למצלמה, העברת הידיים בשער (חח...נו בשיר של סטינג). לכן כשהוא הופיע הייתה לו נוכחות שלאף אחד לא היה ולכן הוא יותר בלט. לבו יש נוכחות אחרת. מין קסם טבעי כזה. פשטות כזאת- בלי משחקים. אני אישית מעדיפה את הנוכחות של בו אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שבכל הופעה היה לקונסטנטין משהו מהפנט כזה. מין רצון עז לראות אותו.

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gif אמאל'ה- תוכנית אורגזמית../images/Emo70.gif

לעזאזל כל ההתחייבויות שלי, שוב הברזתי. לא יכולתי להתאפק. ולתוכנית: איזה ביצועים, איזה ביצועים, שאפו! נתחיל בדיווה: וונזל 1. i know i'll never love this way again- חופשי האפילה על הביצוע של אנוואר. תפקיד המחליפה של ויטני-מאויש
2. chain of fools- וחשבתי שאי אפשר להתעלות על הביצוע משבוע שעבר. טעיתי בענק! אמאל'ה איזו דיווה מושלמת! 3.on the radio- בחירה מצויינת של סיימון (פרופס לשיר פופ מעולה והברקה בקטגורית בחירת השופטים). ביצוע לעילא! בו: 1. don't let the sun go down on me- בו, you did elton pride 2. in a dream- א ק א פ ל ה- איך לא חשבו על זה קודם- מהפנט, brilliant! 3. i cant get no satisfaction- !dud, i'm totaly satisfied קארי: 1. crying- שיר מעייף אבל הצליחה לגעת בדיוק איפה שצריך. 2. makin' love out of nothing at all- ביצוע כובש. דחוף להוציא כסינגל! 3. i feel like a woman- הרבה בעיות peechwise (בכל זאת קשה עם שאניה המופלאה). הרגשתי גם שהיה איטי מידי. הביצוע הכי חלש של הערב אבל עדיין thumbs up מה יהיה? הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון...

yael69

New member
אני בשוק. ../images/Emo12.gif

אני עוד עם פה פעור מהביצוע השני של קארי. making love out of nothing at all. נבליג מזה שאני לא הכרתי שום שיר אחר שלה הערב, אבל עדיין. שמעתי מייקינג לאב ביי קארי מפי ריאן סיקרסט ואני ישר הגברתי את הטיוי פול ווליוםםםםםםםםם! אני חולה על השיר הזה! היא פשוט ביצעה אותו בצורה מדהימההההההההההההההההההההההההההההה פאק! היא טובה היא אמריקן איידול הבאה
אין מה להתווכח חבר'ה.

yinnon2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה