../images/Emo58.gif קבלו את הביקורת שלי
בסך הכל תוכנית טובה... וונזל- בעיני כל הבחירות שירים היו ממש בלעע. וונזל הרבה יותר טובה מהשירים שהיא קיבלה היום. לגבי הביצוע הראשון- אנואר שר את זה מ-ד-ה-י-ם ולדעתי זה למה קלייב בחר לה את השיר הזה [ולמי שלא מאמין, זוכרים את מקרה ALL BY MYSELF של לה טויה שקלייב נתן לג'זמין המסכנה לשיר בטופ3???] צ'ינס אוף פולס זה כזה שיר שעשו אותו יותר מדי ככה שקשה להנות מזה. הבחירה של סיימון לדעתי היתה נוראית כי זה לא הראה בכלל את הקול היפה של וונזל. וגם הביקורות אליה של השופטים היו מתונות וצוננות לאורך כל התוכנית... ביי ביי וונזי... לפחות זה הרושם שאני מקבלת. בו- הביצוע הראשון פשוט נורא, אין לו את הטווח לשיר הזה! אני ממש צרחתי על הטלויזיה ששמעתי את זה, רוצים לשמוע איך מבצעים את השיר הזה כמו שצריך? תחפשו את המקור של אלטון ג'ון או אחת הגרסאות של קליי בעונה ה-2. צריכים BIG VOICE בשביל השיר הזה ובשבילי הוא ממש רצח את השיר. לגבי השיר השני-יותר טוב, האקפלה דווקא רעיון מעניין, היה נחמד בחצי דקה הראשונה אחרי זה התחלתי להשתעמם וחיכיתי שזה יגמר. השלישי- שלא תחשבו שאני לא מחמיאה שצריך. פשוט גאוני. רואים שפאולה רוצה שבו ינצח כי היא חשבה טוב טוב על שיר והבחירת שיר של פאולה מה אני אגיד... מושלמת! התאימה לו פרפקט. ההופעה הטובה שלו מבין השלושה אבל הרגשתי כל התוכנית שכל מטרת השופטים היום היתה לנשק וללקק לבו את הרגליים וזה היה דוחה. הזכיר לי מה שהם עשו לרובן ופנטזיה. זוועה. קארי- שיר ראשון היא שרה מאוד יפה, שיר מרגש, גם אמא שלי וגם אחותי התלהבו מאוד. השיר השני זה ההופעה האהובה עלי של הערב, שרה מדהים, הראתה אישיות, השיר עצמו יפהפה... וואו. זאת הופעה של אמריקן איידול אמיתי! לגבי השיר השלישי היא יכלה לבצע אותו יותר טוב אבל זה לא קל להיכנס לנעליים [ולאישיות] של שאניה טווין ובחלק מהשיר קארי ממש נשמעה כמוה אבל בחלק היא נשמעה ממש שונה ובכל זאת היא יותר ליאן ריימס מאשר שאניה טווין והיא נתנה לדעתי ביצוע יפה לשיר. לאורך כל התוכנית הרושם שקיבלתי הוא שהם מאוד מיתנו את המחמאות אליה... זה ממש עצבן אותי. הם התנהגו כאילו בו הוא המלך והשאר מזדנבים בלעע אני הכי אהבתי את קארי היום והיא היחידה שיש לה קול באמת יפהפה עם טווח והכל... פאולה בכלל נתנה לה מחמאות כאלה יבשות ורנדי גם.. הייתי מעדיפה שלא יהיו שופטים בכלל היום כי זה ברור כמה הם מנסים להשפיע על הקהל ... בכל מקרה זה לא משנה הם כבר בחרו את המנצח והחליטו שזה יהיה קרב צמוד בין קארי לבו. הייתי בטוחה שהם רוצים שקארי תנצח, אחרי היום אני מקבלת רושם שזה יהיה בו. בכל מקרה, גם אם קארי לא תנצח היא תמכור יותר. אשכרה קליי 2.