TOP3 היום בסטאר

ששוניקו

New member
פרחה???

לא מתלבשת כמו פרחה לא מדברת כמו פרחה לא זזה כמו פרחה ולא מתנהגת כמו פרחה אז מה פרחה פה???????? היא כזאת בובה, תמימה, טיפה מלאה, היא פשוט יפיפיה וכיף לי להיסתכל עליה. בכל אופן פרחה היא ממש לא

נועה167

New member
באמת לא פרחה אבל

הבעיה שלי איתה שהכי פחות רואים את האישיות שלה! היא עולה לבמה מפציצה עם הקול שלה נותנת הופעה טובה וזהו... וונזל אפשר לראות אישיות בו אפשר לראות אישיות.. אצל קארי ממש פחות! זה הדבר היחידי שמפריע לי בה.

yinnon2

New member
הדבר השלילי

היחיד שקשור לקארי הערב--שהיא הרגישה בפעם הראשונה איך זה להיות בבוטום 3

darklighter

New member
TOP3../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לשם שינוי תכנית טובה אבל קונסי עדיין חסר
הנושא הראשון-Clive Davis' Choice
וונזל- זייפה ובחרה שיר משעמם... בו- יש לו קול אדיר...הופעה טובה אבל לא הכי טובה שלו... קארי- מרדימה...
הנושא השני- Contestant's Choice
וונזל-שיר סגנון נדיה אבל בקול היא יותר טובה...הופעה טובה
בו- מקצוען אמיתי
שיפור ענק מההופעה הקודמת...ההופעה הכי טובה של הלילה
קארי- יותר טוב מהשיר הקודם...הקול שלה נשמע טוב אבל ההופעה משעממת... כרגיל.
הנושא השלישי- Judges Choice
וונזל- לא אהבתי את השיר שבחרו לה...לא הראה את הקול שלה בצורה טובה. בו- יאאאא הגירסא הכי טובה לSATISFACTION ששמעתי עד היום!!!!!!!!!!! ללא ספק הוא המלך
קארי- בחרו לה שיר טוב בכוונה... שיר מתאים לה ווקאלז מצויינים והופעה טובה...אבל פה ושם זייפה... ללא ספק כמו שקלייב דייויס אמר THIS IS BO'S NIGHT!!!! וונזל תעוף לדעתי צפוי מדי...

Juliann

New member
../images/Emo58.gif קבלו את הביקורת שלי

בסך הכל תוכנית טובה... וונזל- בעיני כל הבחירות שירים היו ממש בלעע. וונזל הרבה יותר טובה מהשירים שהיא קיבלה היום. לגבי הביצוע הראשון- אנואר שר את זה מ-ד-ה-י-ם ולדעתי זה למה קלייב בחר לה את השיר הזה [ולמי שלא מאמין, זוכרים את מקרה ALL BY MYSELF של לה טויה שקלייב נתן לג'זמין המסכנה לשיר בטופ3???] צ'ינס אוף פולס זה כזה שיר שעשו אותו יותר מדי ככה שקשה להנות מזה. הבחירה של סיימון לדעתי היתה נוראית כי זה לא הראה בכלל את הקול היפה של וונזל. וגם הביקורות אליה של השופטים היו מתונות וצוננות לאורך כל התוכנית... ביי ביי וונזי... לפחות זה הרושם שאני מקבלת. בו- הביצוע הראשון פשוט נורא, אין לו את הטווח לשיר הזה! אני ממש צרחתי על הטלויזיה ששמעתי את זה, רוצים לשמוע איך מבצעים את השיר הזה כמו שצריך? תחפשו את המקור של אלטון ג'ון או אחת הגרסאות של קליי בעונה ה-2. צריכים BIG VOICE בשביל השיר הזה ובשבילי הוא ממש רצח את השיר. לגבי השיר השני-יותר טוב, האקפלה דווקא רעיון מעניין, היה נחמד בחצי דקה הראשונה אחרי זה התחלתי להשתעמם וחיכיתי שזה יגמר. השלישי- שלא תחשבו שאני לא מחמיאה שצריך. פשוט גאוני. רואים שפאולה רוצה שבו ינצח כי היא חשבה טוב טוב על שיר והבחירת שיר של פאולה מה אני אגיד... מושלמת! התאימה לו פרפקט. ההופעה הטובה שלו מבין השלושה אבל הרגשתי כל התוכנית שכל מטרת השופטים היום היתה לנשק וללקק לבו את הרגליים וזה היה דוחה. הזכיר לי מה שהם עשו לרובן ופנטזיה. זוועה. קארי- שיר ראשון היא שרה מאוד יפה, שיר מרגש, גם אמא שלי וגם אחותי התלהבו מאוד. השיר השני זה ההופעה האהובה עלי של הערב, שרה מדהים, הראתה אישיות, השיר עצמו יפהפה... וואו. זאת הופעה של אמריקן איידול אמיתי! לגבי השיר השלישי היא יכלה לבצע אותו יותר טוב אבל זה לא קל להיכנס לנעליים [ולאישיות] של שאניה טווין ובחלק מהשיר קארי ממש נשמעה כמוה אבל בחלק היא נשמעה ממש שונה ובכל זאת היא יותר ליאן ריימס מאשר שאניה טווין והיא נתנה לדעתי ביצוע יפה לשיר. לאורך כל התוכנית הרושם שקיבלתי הוא שהם מאוד מיתנו את המחמאות אליה... זה ממש עצבן אותי. הם התנהגו כאילו בו הוא המלך והשאר מזדנבים בלעע אני הכי אהבתי את קארי היום והיא היחידה שיש לה קול באמת יפהפה עם טווח והכל... פאולה בכלל נתנה לה מחמאות כאלה יבשות ורנדי גם.. הייתי מעדיפה שלא יהיו שופטים בכלל היום כי זה ברור כמה הם מנסים להשפיע על הקהל ... בכל מקרה זה לא משנה הם כבר בחרו את המנצח והחליטו שזה יהיה קרב צמוד בין קארי לבו. הייתי בטוחה שהם רוצים שקארי תנצח, אחרי היום אני מקבלת רושם שזה יהיה בו. בכל מקרה, גם אם קארי לא תנצח היא תמכור יותר. אשכרה קליי 2.

אוקי הנה הביקורת שלי: ../images/Emo58.gif

וונזל:שיר ראשון-לא משהו בכלל פעם ראשונה שהסכמתי עם רנדי זה היה מאוד פיטצ'י. שיר שני:קצת יותר טוב אבל כמה שאני לא אוהבת את פנטזיה הביצוע שלה בשנה שעברה היה יותר טוב... שיר שלישי: נחמד אבל לדעתי היא לא תישאר איתנו לשבוע הבא... בו:אני משוחדת הוא היה מ-ד-ה-י-ם לפחות בשני שירים הוא היה ממש ממש מדהים בשיר הראשון אהבתי אותו אבל לא היה מדהים.. השיר השני או מייגוד בלי מוזיקה באמת שומעים את הכישרון שלו ואפשר להכיר בכך בידיוק כמו קונסטנטין לבו מתאים יותר שירים שקטים מאשר רוק שירים שמראים את הכישרון שלו באמת! והשיר השלישי ממש אבל ממש מהמם ומעלף! אני מאוד אוהבת אותו ואם לא בחירתי הראשונה קונסטנטין אז בו הוא האיידול שלי! קארי:משעמם משעמם משעמם עד שקארי כבר התחילה להשתפר לא אהבתי אף אחד מההופעות שלה אבל כבר ברור שזה יהיה גמר שלה ושל בו.

yinnon2

New member
דיי צודקת...חוות דעת טובה..

במיוחד הקטע של השופטים--הם סתם מקלקלים פה,וזה גם דיי ידוע מה הם יגידו כל הזמן(פאולה ורנדי"גרייט ג'וב דוד" ג'קסון).

נועה167

New member
ווואוווו

תוכנית שווה הייתה היום!!!! אז ככה- ונזל- ההופעה הראשונה הייתה נחמדה, השנייה מעולה! השלישית גם מעולה! :) בו- הוא היה היום לגמרי
השיר הראשון הוא ביצע מעולה אבל חשבתי שזה פחות מתאים לו, השני היה מיוחד והוא שר מדהיםםם והשלישי היה ממש ממש וואו! היה מעולהההההההההה!! ממש ממש אהבתי! קארי-הראשון היא שרה מעולה אבל קצת שיעמם אותי השיר.. השני ממש ממש אהבתי! השלישי גם מעולה :) תוכנית ממש שווה! אין כבר לא טובים כולם מעוליםםם :)

נועה167

New member
אה ושכחתי להגיד

שסיימון היה חמוד היום מכרגיל חח כל הזמן צחק.. כנראה מפולה חחח ולמי ששם
ג'ורג' האף היה בקהל! חמוד :)

moran500

New member
../images/Emo106.gifTop3../images/Emo106.gif

זה היה ללא ספק הערב של
בו
הוא היה מדהים, מגוון.. פשוט וואו קרי ממש אכזבה אותי, והרסה לי שיר שאני אוהבת
וגם וונזל אכזבה אותי ! כמה אפשר לשיר צ'יין אוב פולז ? וגם קלייב צדק.. היא כל הזמן מחייכת גם כשזה לא קשור.. בקיצור....
בו

Fairywitch

New member
מסכימה בקשר לחיוכים שלה../images/Emo45.gif

וגם בקשר לצ'יין- אני לא אוהבת את השיר הזה גם ככה...

ששוניקו

New member
אני חושב שהקטע עם החיוכים לא פייר

ברגע שבוחרים בשבילך שיר, אין לך התחברות לשיר. כשהיא שרה שירים אחרים שקטים היא לא חייכה. גם זמר בוחר רק את הטסקטים שהוא מתחבר אליהם ולא ישיר כל טקסט (ואני מדבר על זמרים שכותבים בשבילם) אלא אם הוא זמר פופ ממוסחר שמת לעשות טונות טונות של כסף אז הוא שר איזה שיר שבא לו - אבל אני חושב שזה לא המקרה אצל וונזל. בכל אופן אני חושב שהקטע שמישהו בוחר בשבילם שירים דבילי וצריך להוריד אותו... רק סיימון בחר שיר טוב.

ששוניקו

New member
לא זכור לי.

בכל אופן אני חושב שבקשר לשיר הזה זה לא פייר... לפני שבועיים (בטופ 5) היא שרה שתי שירים שקטים אם אני לא טועה, אז היא לא חייכה.

Fairywitch

New member
../images/Emo117.gifהיה לי ממש וואו../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אבל, כמו עדי- גם אני מתגעגעת לקונס
המחשבה שיכולתי להנות מ-3 הופעות שלו...
וונזל- נהניתי מכל רגע, במיוחד מהשיר שסיימון בחר לה. מגיע לה להיות כאן.
זוכרים שאמרתי שאני לא זוכרת אף הופעה שלו שהייתה ממש וואו? אז היום זה השתנה. השיר שהוא בחר לשיר בלי ליווי היה פשוט מדהים. הרעיון להופיע בלי ליווי כלי היה אמיץ
והשיר שפולה בחרה לו היה ממש ממש וואו. זה היה הערב של בו
קרי- לא הייתי שותפה להתלהבות של השופטים מהשיר הראשון
די נרדמתי. השיר השלישי היה מצויין, והשני היה באמת וואו
סיכום- האמת? מגיע לוונזל ובו להיות בגמר, אבל אני מתארת לי שקרי ובו יהיו שם. יהיה לי עצוב להיפרד מכל אחד מהם.

sk8er grrl

New member
וואי... ../images/Emo58.gif

אוקיי... אני לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שאולךי יעיפו את קארי... היא הייתה טובה אבל לא הכי טובה השבוע... אני לא יודעת... למשל הביצוע האחרון... היא היה איטי... שיר מצויין... חיכיתי לביצוע שלה... אבל הוא היה קצת איטי ולא ראיתי מספיק את האופי שלה... אני לךא רוצה שהיא תעוף... אני אוהבת אותה מאוד.. אבל אולי וונזל הייתה קצת יותר טובה ממנה... =\ ולדבר היותר מעניין :]: אני ממש חושבת שבו ינצח... איזה ביצועים היו לו השבוע... כל ביצוע אמרתי "וואו!"... ואני בכלל בנאדם מאוש ביקורתי... אני חייבת שהכל יהיה מושלם... ואם הוא גרם לי להגיד הרבה "וואוים" (חחח...) אז נראה לי שזה אומר משהו :p אחרי הביצוע האחרון שלו לא היו לי מילים... הייתי ממש בהלם... זה הביצוע הכי טוב של השיר הזה ששמעתי... אפילו יותר מהרולינג סטונס... יש לו יותר סיכויים לנצח מקארי, ללא ספק... בעיקר משום שהיא קצת הדרדרה והוא, התעלה על עצמו... בד"כ הוא טוב מאוד... אבל בזמן האחרון הוא נהיה הכי טוב... :] טוב... נראה מה יהיה... גם ככה אני בבית מחר... חופשת מתכונת... אז אני אראה מי יהיה בגמר... אולי קארי אחרי הכל לא תעוף כי היא יותר טובה מוונזל... וואי אני ממש לא יודעת...

למעלה