TOP3 היום בסטאר

yael69

New member
אני לא מבינה מה ההתלהבות מבו?

הגמר הענק חייב להיות צ'יק פייטס! וונזל וקארי! תארו לעצמכם את הסיטואציה! שתיהן ידפקו את ההופעה הכי טובה של החיים שלהן. בו אם יגיע לגמר - יתן הופעת רוק טובה ויסיים את העניין. בינינו. אני לא צודקת?

ענת309

New member
הוא היה מדהים

בשיר השלישי שהוא שר השיר הכי טוב ששרו היום בתוכנית............... ככה צריך לשיר כוכב נולד....................

yinnon2

New member
לפי דעתי השיר ה3

לא היה מ-ד-ה-י-ם! ולא היה הביצוע הכי טוב עד עתה בתכנית (הרי שמרתם את הקטגוריה הזו לקונסי,לא?

MoGanC

New member
אני כל הזמן חיכיתי

בשיר הזה שהוא יעשה את תנועת מיק ג'אגר.התאכזבתי שהוא לא עשה את זה

MaiEgan

New member
הגרסא של בריטני יותר טובה משל בו

גירסא ממש מחורבנת {סליחה על המילים הקשות} אבל זה בגלל שאני הכי מאוהבת בוונזל :)))))))))))) ואני חייבת לציין שקרי יפייפיה ברמות של מיס עולם! {אולי כדאי לה לנסות!}

sk8er grrl

New member
בעיקרון...

לכל אורך העונה היא הייתה הכי טובה... ואני עדיים חושבת שיש לה קול יפה ועמוק יותר משל וונזל (אין מה להשוות עם בו לדעתי כי הוא גבר)... אם מסתמכים רק על מה שראינו היום אז כן, יש סיכוי שהיא תלך... אבל אם מסתמכים על כל העונה אז וונזל צריכה ללכת... היא טובה אבל לא כמו קארי... ההופעות שלה כל העונה לא היו הכי חזקות ומרגשות כמו של קארי... גם כשהיא דרה שיר שממחיש את הקול שלה, חסר משהו מבחינת האופי וההתחברות שלרי, אפילו שהיא תוססת... כרנאה שצריך לחכות לתוצאות... =\

sk8er grrl

New member
*עדיים- עדיין, דרה- שרה, שלרי- לשיר

כרנאה- כנראה. חחחחח... כמה טעוית...

אז מה...

תשמעו גם קונסטנטין היה טוב לאורך כל העונה ושיר אחד לא יצא לו מושלם והעיפו אותו אז למה שיתחשבו בקארי? התכניות האלה הם הכי קריטיות מבחינתי ואם היא לא הצליחה חבל.. אם העיפו את קונס על סמך שיר אחד לא מוצלח אז אפשר בהחלט לדעתי להעיף את קארי על שלושה!!

yinnon2

New member
כשאני חישבתי כמה שירים

קארי ביצעה רע היום הגעתי לסכום דיי עגול--000! היא הייתה מצוינת בכל השירים שלה וזה דיי מרגיז שכל שניה אתם סתם מקניטים אותה בלי קשר,אתם באים מההתחלה בדעה שלילית אליה(אולי בגלל שהיא תמיד הייתה ראשונה לקונסי-שעליו אסור לדבר בכלל) אתם סתם אומרים..סתם...היא הייתה מצוינת--יותר מוונזל שיצאה עם כמה ביצועים לא מרנינים היום ואפילו יותר מבו המצוין שמוביל עליה היום רק בגלל הפרובוקטיביות (המצוינת והחיובית) שלו. אבל מבחינת שירה--קארי הייתה היום הכי טובה..לדעתי..

ששוניקו

New member
אני גם לא חושב שהיו לה שירים רעים

אתם יכולים להגיד שהיא לא יודעת להופיע ושהיא משעממת. אבל לא שמעתי אותה עדיין שרה רע, בדיוק בגלל זה מגיע לה להיות בגמר היא פשוט מצליחה בכל שיר וכל הכבוד לה. בכל אופן אם היא תיקח את זה אני לא אצא כנגד כי מגיע לה. אם קונסטנטין היה לוקח את זה אז גם הייתי מאושר, אבל זה כבר לא יקרה

whatever4

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

אומנם קארי לא הייתה גרועה היום אבל ההופעות שלה לא היו "וואו", בניגוד לבו ווונזל שלכל אחד מהם היה לפחות הופעה אחת עוצמתית.

14מתן

New member
../images/Emo58.gif TOP3 ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

כן והכנתי גם אייקון לוונזל
...
וונזל
לא אוהב את השיר שקלייב בחר לה..
בכל זאת היא הייתה ממש בסדר את צ'יין אוב פולז היא ביצעה ממש טוב גם עם פרסונלטי וכו'... שפנטזיה שרה את זה שנה שעברה זה היה נראה כאילו היא עושה קולות רקע בשיר וונזל ראו שזה השיר שלה
השיר שסיימון בחר לה ממש התאים לה, ממש אהבתי !
(תחשבו שזה האייקון שהכנתי) -קלייב דיוויד הזה עצבן אותי ! |זקן| הוא כאילו חיפש את וונזל כל הזמן, מה זה ההערות התקועות האלה שהוא נתן לה ? את מחייכת...שרת את זה פופ אז השיר הוא כבר לו סול (באמת ? אם משנים את הסגנון של השיר אז הוא כבר לא הסגנון האחר ? יפה קלייב !)
בו
בקשר לבו אני מסכים עם כל מה שיפית אמרה
בקצרההה, השיר הראשון של אלטון ג'ון הוא רמה מעליו, צריך קול גדול בשביל לשיר את זה... השיר השני התחיל טוב והרעיון היה ממש מקורי אבל שיעמם באיזה שלב (הוא גם היה חייב להרים את המקרופון פתאום ? זה לא היה קשור) השיר השלישי כבר התאים לו בול ! באמת גם הייתה הרגשה של סגידה לבו והיה גם נראה כאילו הביאו את קלייב הזה שיבוא לתמוך בהם עם הסגידה. בעעעעעעע
קארי
השיר הראשון שלה היה יפה
השיר השני היה מעולה ! בחירה מצויינת שלה ! אולי ההופעה הטובה של הערב השיר השלישי, של שאניה טווין, היה ממש לא טוב
במיוחד שהיא צעקה man i feel like a woman טוב אז מחר וונזל תעוף וזה בהחלט לא קשור לרמת ההופעות היום זה היה ברור עוד מהטופ...6-7-8 (?) שזה יהיה ככה ביי ביי בייבי וי

Juliann

New member
סוףסוף מישהו מסכים איתי בקשר לסגידה

לבו. זה ממש מבחיל! מילא על המקוריות של השיר השני וביצוע היפה של השיר השלישי אבל על השיר הראשון????? אחרי השיר אמרתי לעצמי איןןן אם הוא מקבל מחמאות מופרזות על זה, גם השופטים מכורים לגמרי כמו התוכנית בעעע ! dont let the sun go down on me זה שיר קלאסיקה אנשים! והביצוע היה פשוט בכמה רמות מתחת לליגה של השיר! היה ברור לי שבו לא יוכל לעמוד בשיר הזה כי צריך טווח קולי גבוה ודיוק שלבו, מה לעשות, אין. ושוב אם אתם לא מאמינים לי אני בשמחה אפנה אתכם, כן, שוב, למקורי של אלטון ג'ון או לקאבר של קליי. אבל בזה אין מה להאשים את בו כי קלייב בחר לו את השיר. בחירה תמוהה בהחלט.

14מתן

New member
אם כבר מדברים על הסגידה....

סיימון אמר לבו על ההופעה האחרונה משו שלילי אבל הוא צחק כשהוא אמר את זה אז בכלל לא שמו לב זה היה מוזר
מישו שם לב ? הוא אמר לו שזה נשמע כמו הופעה של חתונה לא נראה לי בכלל שמישו שם לב לזה

Fairywitch

New member
שמתי לב. וזה גם לא היה נכון בהקשר

לביצוע המצויין שלו בשיר הזה

למעלה